Zimowe staranka :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnastazja wrote:Dziewczyny ja też się dołączę Czekam na zimowe przytulaski ;P. Jak na razie bez powodzenia od roku. Choć pierwsza córcia udała się za pierwszym razem. Powoli już mam dość ... muszę sobie znaleźć coś by odciągnęło moje myśli od zielonej kropki.
PS. okolice Wrocławia. Dzisiaj bardzo słonecznie . -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny29 lat, staranka o pierwszego potomka, mniej wiecej od roku, choc nie w kazdym cyklu sie przykladalismy wstepne badania za nami, czekamy na wyniki meza (trzymam kciuki), u mnie prolaktyna troche swiruje, ale owulacja podobno jest.
Ostatnio troszke odpuscilam bo zaczelam zbyt obsesyjnie o tym wszystkim myslec, ale teraz mam duzo energii na nowe staranka i duzo optymizmu.
Poki co szukam odwracaczy uwagi na zime i czegos co umili te ciemne, dlugie wieczory (sama zime nawet lubie, ale to ze sie robi ciemno tak szybko to juz nie)i znalazlam: joge na relaks i "oczyszczenie" glowy raz w tygodniu na przemian z jakims energicznym aerobikiem. Poza tym wpadlam na pomysl zeby sie przekwalifikowac, bo nie lubie swojej pracy i chyba zaczne od stycznia nowa szkole.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam w lubelskim też piękne słoneczko było tylko wiatr mało głowy nie urwał ale tak to spoko Milcia zobaczysz że zaliczysz zieloną kropeczkę musimy być dobrej myśli ja testuje 1 grudnia mam też nadzieje ze wytrzymam do tego czasu chyba że zacznę sprzątać żeby o tym nie myśleć pozdrawiam
-
I ja też dołącze:-) Kasia 29 lat, niecałe 2 miesiące po ślubie. Ogòlnie działamy z mężem na spokijnie od połowy października. Nie ukrywam marzy nam się bardzo dzidzia tym bardziej, że mój zawód związany z dziećmi coraz mocniej buduje chęć potomstwa i małej istotki do kochania. Także trzymam za nas kciuki najmocniej!!!! Poza tym robiłam dziś już ostatni test z 5 ovu i nic:'( nie wiem sama, a z mierzeniem tempki mam problemy- śpioch ze mnie i nie mogę zdecydować się na stałą porę, ech...