Zimowe staranka :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:ja to po cichu u siebie mysle ze moze moze chodz szanse marne ale kurcze pierszy raz mam wykresa -dziwaka:P
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:ja u siebie tez licze na udany cykl, co miesiac na to licze. Ania ale u Ciebie dobrze sie zapowiada, a te plamienie to implantacyjne moze byc
-
nick nieaktualny
-
A ja dzisiaj już nie wytrzymałam i zrobiłam test, mimo że dopiero w piątek ma przyjść @. I niestety jedna kreska się pokazała ;( Jeszcze mam nadzieję, że może za wcześnie zrobiłam ten test. Niestety podświadomie czuję, że znowu się nie udało...
-
nick nieaktualny
-
Milcia wrote:A ja dzisiaj już nie wytrzymałam i zrobiłam test, mimo że dopiero w piątek ma przyjść @. I niestety jedna kreska się pokazała ;( Jeszcze mam nadzieję, że może za wcześnie zrobiłam ten test. Niestety podświadomie czuję, że znowu się nie udało...
-
nick nieaktualnyMilcia wrote:A ja dzisiaj już nie wytrzymałam i zrobiłam test, mimo że dopiero w piątek ma przyjść @. I niestety jedna kreska się pokazała ;( Jeszcze mam nadzieję, że może za wcześnie zrobiłam ten test. Niestety podświadomie czuję, że znowu się nie udało...
-
nick nieaktualny
-
No niestety, a to już nasz 11 miesiąc starań... Z tym ze taki "świadomy" (po rozpoznaniu przyczyny braku okresu przez dłuższy czas) to 5 miesiąc. Wcześniej przez tarczyce były cykle bezowulacyjne. Miałam ogromną nadzieję, że tym razem się uda.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej wpadłam sie przywitać bo widze jest pare osób z innego watku
jestem ewa mam 28 lat maż 29 lat. jesteśmy małżeństwem OD MAJA 2012 ROKU.
od tego czasu kochamy sie bez zabezpieczenia ( wcześniej brałam tabletki anty przez 5 lat) ale dopiero od jakich 8 miesięcy obserwuję siebie i "trafiamy" w dni płodne z
jak narazie nic z tego
do tego po zbadaniu TSH okazało sie ze jest trochę za wysoki bo 2,92. Endo zlecił mi usg tarczycy i przeciwciała antyTPO i anty TPG. 8 grudnia mam wizytę zobaczymy czy da coś na zbicie.
No chyba ze nie będzie takiej potrzeby bo w Mikołajki zobaczę II kreseczki ( marzenie )
trzymam kciuki za wszystkie
postaram się zaglądać najczęściej jak będę mogła