Zimowe staranka :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, co tam u Was słychać ciekawego?? Ja dzisiaj po monitoringu i w 9 dc mam pęcherzyk 14,1 mm i endo 7,2 mm. Ładne wyniki, tym bardziej, że to po cyklu z CLO. Więcej razy już nie idę w tym cyklu, bo gin stwierdziła, że muszę odpocząć i nie będzie mnie już ciągać. Jeśli się nie uda, to proponuje uderzyć do kliniki w Warszawie.
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny!
Ja byłam w piątek u gina, pęcherz 17mm, mówił, że za 3 dni powinien pęknąć. A u mnie nic Miałam wczoraj i rano śluz lepki i kremowy,ale ani wodnistego, ani rozciągliwego nie ma. test ovu też negatywny(wczoraj 2 razy i dzis raz)...Jakoś smutno mi... -
Annushka wrote:Cześć Dziewczyny!
Ja byłam w piątek u gina, pęcherz 17mm, mówił, że za 3 dni powinien pęknąć. A u mnie nic Miałam wczoraj i rano śluz lepki i kremowy,ale ani wodnistego, ani rozciągliwego nie ma. test ovu też negatywny(wczoraj 2 razy i dzis raz)...Jakoś smutno mi...
Może wolniej u Ciebie rosną pęcherzyki. Mi ginka mówiła, że powinny niby 2 mm na dobę, ale to nie jest reguła i mogą np 1 mm dziennie. Może jutro albo pojutrze będzie owulacja. -
nick nieaktualny
-
jednego dnia pmoze podrosnac 1 mm drugiego 2mm a neiraz rosna po prostu po 1mm na dobbe
Annushka lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny!
Ale Was zaniedbałam, wstyd! Ale stawiam pierwsze kroki w pomocy dzieciom, plus synek rozrabiak czyli totalny brak czasu. Ale są pozytywy tego, nie ma czasu na myślenie.
Teraz aktualnie pomagam 2 letniemu chłopcu, który ma nowotwór. Nawet nie wiedziałam, że jest tylu ludzi chętnych do pomocy No i chwała fb, informacje rozprzestrzeniają się lotem błyskawicy. I dobrze, bo czas ucieka.. Podałabym tu link, ale jeszcze za spam uznają, nie znam się za bardzo na rozsyłaniu inf. na takich forach.
A tak poza tym czekam to przede mną znów badania, bo 1 porcja leków za mną, i pewnie kolejne przede mną, ciekawe co teraz mi wymyśli moja gin. I kto wie, może wraz z początkiem kwietnia zaczniemy starania.
Trzeba będzie zmienić nazwę tematu z zimowych na wiosenne hihi A teraz zobaczę co tam u WasFidelissa lubi tę wiadomość
-