Zimowe staranka :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJako że zima juz za rogiem..a już tuż tuż Mikołaj.
A i że ja już na jesienne starania się nie załapię,buuu także postanowiłam założyć wątek z zimowymi staraniami.
Co by każda z nas w te zimowe wieczory nie tylko grzała się herbatką, ale i też pod kołderką owocnie
Zapraszam zimowe staraczki:)
Oby NAJPÓŹNIEJ z nadejściem wiosny zamieszkały pod naszymi serduszkami nowe małe serduszka<3
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2013, 21:50
Saramago, anka8820, jaszczurka, monaaa85, Anulkaa, Katha81, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 ja ciebie to już kojarzę trochę
drugą Anię też
Ja już mam dwójkę, marzy nam się trzecie tylko nijak nie wychodzi. Staramy się od stycznia, po drodze poronienie, zapalenia i tym podobne...
Okej ja na razie idę do łazienki się ogarnąć, później zaglądnę, albo jutro :*Natka88 lubi tę wiadomość
-
Ojej podoba mi sie ten watek aczkolwiek nie ukrywam cieszyla bym sie bardzie jak by brzmialal.
Zimowe Starania zakonczone Happy End
Dzisaj mnie dopadla @ myslalam ,ze sie zalamie ocieram lzy i dlaej mieze tepke;(
Pozdrawiam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2013, 21:39
-
Kochana to tak jak mi
Ja tez mam dwoje Synkow
I trzecie tez nie wychodzi.
Ale co bede dobrej mysli,mała_mi wrote:Ania1986 ja ciebie to już kojarzę trochę
drugą Anię też
Ja już mam dwójkę, marzy nam się trzecie tylko nijak nie wychodzi. Staramy się od stycznia, po drodze poronienie, zapalenia i tym podobne...
Okej ja na razie idę do łazienki się ogarnąć, później zaglądnę, albo jutro :*mała_mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle Wam zazdraszczam ze macie juz pociechy, ja walcze o pierwsze, staramy sie od lipca 2013 przy czym wystartowalam z cyklem bez owulacji:( pozniej udało sie ale jdnak nie cieszylam sie dlugo poronilam w 4 tc, a teraz moj organizm gra ze mna w kulki ;/ mam 27 lat w zwiazku małzenskim 4,5 roku, mieszkam we Wrocławiu
Amaranta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjaszczurka wrote:Ojej podoba mi sie ten watek aczkolwiek nie ukrywam cieszyla bym sie bardzie jak by brzmialal.
Zimowe Starania zakonczone Happy End
Dzisaj mnie dopadla @ myslalam ,ze sie zalamie ocieram lzy i dlaej mieze tepke;(
Pozdrawiam.anka8820 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kobitki ja dolacze do was
Moze nie bede zagladala czesto ale wpadne raz na jakis czas do was zerknac co sie dzieje Ja narazie troszke odpuszcze owuf bede tempke zapisywac i spadac zeby za duzo nie myslec milego wieczorku buzka :*
Ania swietny pomysl na watek -
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Hej kobitki ja dolacze do was
Moze nie bede zagladala czesto ale wpadne raz na jakis czas do was zerknac co sie dzieje Ja narazie troszke odpuszcze owuf bede tempke zapisywac i spadac zeby za duzo nie myslec milego wieczorku buzka :*
Ania swietny pomysl na watek -
Ania1986 wrote:Ale Wam zazdraszczam ze macie juz pociechy, ja walcze o pierwsze, staramy sie od lipca 2013 przy czym wystartowalam z cyklem bez owulacji:( pozniej udało sie ale jdnak nie cieszylam sie dlugo poronilam w 4 tc, a teraz moj organizm gra ze mna w kulki ;/ mam 27 lat w zwiazku małzenskim 4,5 roku, mieszkam we Wrocławiu
Od lat 9 mieszkam w Irlandii
I z mężem obecnie tez 9 lat po ślubie w październiku minęło 4 a raczej strzeliło. -
nick nieaktualnyjaszczurka wrote:Ja tez pochodzę z okolic Wro w stronę Oleśnicy.
Od lat 9 mieszkam w Irlandii
I z mężem obecnie tez 9 lat po ślubie w październiku minęło 4 a raczej strzeliło. -
To i ja dołączę. Milena 29 lat, staramy się o pierwsze dziecko od początku roku. Po kolei: rozregulowany okres, brak @, za wysoka tarczyca, cykle bezowulacyjne, choroba Hashimoto, monitoringi cyklu od końca czerwca. Doszło do tego, że gin zapisała tabletki anty na zblokowanie okresu. Obecnie czekam na testowanie w przyszłym tygodniu.
Super temat -
Kinga lat 28 od paru ladnych lat w zwiazku malz. dzieci poki co brak. Staram sie od roku. Ja ok. M ok.
Fajnie, ze macie juz swoje pociechy:)
A zapytam Was, ktore maja juz dzieci dllugo sie staralyscie o pierwsze i czy w ogole sie staralyscie??Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2013, 22:48