Zimowe staranka :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykada24 wrote:od szwagierki blizniaki Kuba mial 51cm i 2kg a Kacper 1,8kg i 44cm takie to malutkie ze boje sie ich wziasc na rece moja corka miala 56cm i 3.1kg..
-
Dziękuję za ciepłe przyjęcie Ja mam 29 latek. Nasze staranka o pierwszego dzidziusia zaczęliśmy jakoś w maju. Miesiąc przed ślubem. Mam PCOS i przez to niestety nie jest wesoło. Pierwszy cykl po odstawieniu tabletek bezowulacyjny i bez @, która musiała zostać wywołana w 105dc! Teraz 2 cykle na duphastonie też bez owulacji. Teraz zaczął się kolejny, już bez dupka i z nadzieją na owulkę w końcu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTopola wrote:Dziękuję za ciepłe przyjęcie Ja mam 29 latek. Nasze staranka o pierwszego dzidziusia zaczęliśmy jakoś w maju. Miesiąc przed ślubem. Mam PCOS i przez to niestety nie jest wesoło. Pierwszy cykl po odstawieniu tabletek bezowulacyjny i bez @, która musiała zostać wywołana w 105dc! Teraz 2 cykle na duphastonie też bez owulacji. Teraz zaczął się kolejny, już bez dupka i z nadzieją na owulkę w końcu.
-
nick nieaktualnyTopola jesteśmy podobnymi przypadkami ja bez luteiny bym okresu wcale nie miała mam bardzi długie nieregularne cykle ciężko mi przewidzieć owulkę , ale przytulamy się w ciemno może nóż widelec się uda
myślicie , że po 6 msc starań lekarz przepiszę mi CLO? -
nick nieaktualnyJackie wrote:Topola jesteśmy podobnymi przypadkami ja bez luteiny bym okresu wcale nie miała mam bardzi długie nieregularne cykle ciężko mi przewidzieć owulkę , ale przytulamy się w ciemno może nóż widelec się uda
myślicie , że po 6 msc starań lekarz przepiszę mi CLO? -
Ania1986 wrote:Kochana a gin nie chciał Ci wprwadzic stymulacji przy tym duphastonie? podobno przy poco to podstawa taka stymulacja i to z bardzo dobrymi wynikami w postaci duzej ilosci II kreseczek;)
Taki jest chyba plan. Mieszkam za granicą a póki co jestem pod opieką mojej ginekolog w Polsce. W grudniu jadę do Polski na święta i już jestem do niej umówiona. Powiedziała, że przeanalizujemy moje wykresy temp i zdecydujemy co dalej. Podejrzewam, że właśnie zaleci stymulację. Tylko wtedy już da mi wszystkie potrzebne informacje i wyślę do lekarza tutaj na miejscu. Taki mamy z moją gin plan
Jackie, wiem jak to jest. Też zawsze miałam nieregularne i długie cykle. A mierzysz tempkę? Moja gin kazała mierzyć mimo wszystko, bo wtedy widać czarno na białym, że nie było owulki. A jeśli jej nie ma to jest podstawa, żeby zacząć działania wspomagające wcześniej niż po roku (a tyle z regóły czekają w "normalnych" przypadkach) -
nick nieaktualnywitam ja tez sie dołacze
Karolina 23 lata, dzieci brak, 2 poronienia, po slubie 2 lata, znamy sie prawie 4. przytkane i zwezone jajowody + zrosty na macicy, maz problemy z nasieniem niedługo in vitro...
czekam jeszcze 4 dni na rozstrzygniecie tego cyklu, ale mysle ze nic sie nie wykluje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2013, 15:47
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:witam ja tez sie dołacze
Karolina 23 lata, dzieci brak, 2 poronienia, po slubie 2 lata, znamy sie prawie 4. przytkane i zwezone jajowody + zrosty na macicy, maz problemy z nasieniem niedługo in vitro...
czekam jeszcze 4 dni na rozstrzygniecie tego cyklu, ale mysle ze nic sie nie wykluje...kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJackie wrote:moja tempka poranna nigdy nie była ładna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2013, 15:51
-
nick nieaktualny