Zimowe staranka :)
- 

WIADOMOŚĆ
- 

Ja nie poprostu tak przyszedł czas i zaraz myśle z w pierwszych cyklach.
 A teraz po zasięgu jak sie okazało, ze mogę stracić jajnik to powiedziałam sobie, ze chciała bym jeszcze jedno.
 I sie zaczęły kłopoty czyli 4 cykl bez rezultatu ale chyba to tez żądza posiadania tez siedzi wemnie.
 Od tych 4 miesięcy nie myśle i czy innym a wiem , ze nie powinnam tak sie zadręczałyście myślami.
 W każdym razie z pierwsza dwujka żadnych kaplikacj.)
- 

Hej, jestem Agnieszka, 29 lat, mam 14 mies synka, jestem 2 lata po ślubie.

Z pierwszym dzieckiem zaszłam w ciążę w drugim cyklu, a teraz coś się chrzani 
 Po karmieniu piersią skróciła mi się faza lutealna do 10 dni, od tego cyklu biorę luteinę i liczę skrycie, że się wreszcie uda.

- 
                        nick nieaktualny A w mojej pracy statystycznie najwięcej dzieciaczków rodzi się we wrześniu lub w październiku A w mojej pracy statystycznie najwięcej dzieciaczków rodzi się we wrześniu lub w październiku Czyli zostały poczęte zimą Czyli zostały poczęte zimą Wynika to z martwego sezonu w firmie, co pozytywnie wpływa na ożywienie w sypialniach pracowników Wynika to z martwego sezonu w firmie, co pozytywnie wpływa na ożywienie w sypialniach pracowników . Może i mnie się uda w końcu zaskoczyć.. . Może i mnie się uda w końcu zaskoczyć..   mała_mi, weronika86 lubią tę wiadomość mała_mi, weronika86 lubią tę wiadomość
- 

Też mam córcię niespełna 5 letnią, 32 lata na karku, po poronieniu i różnych ekscesach zdrowotnych, staranka zaczynamy od wiosny ale dołączam do was aby się grzać w ciepełku Waszych dwóch kresek ale dołączam do was aby się grzać w ciepełku Waszych dwóch kresek 
 Fakt, zima to wspaniały czas na robienie dzieci :)długo ciemno, długo w domu się siedzi, depresje zimowe najlepiej leczy się pod pierzyną  Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2013, 23:11  mała_mi, weronika86 lubią tę wiadomość mała_mi, weronika86 lubią tę wiadomość
- 

Właśnie przeczytałam artykuł o zimach stulecia w XX wieku, było tam napisane, że ostatnia taka zima była z 1978 na 1979 rok, spadło mnóstwo śniegu, było -25 stopni, sparaliżowało Polskę, nie było prądu, ciepłej wody, ogrzewania, a po tej zimie był ogromny wysyp ciąż i porodów we wrześniu i październiku Dziewuchy wyłączajcie ogrzewanie i działajcie Dziewuchy wyłączajcie ogrzewanie i działajcie   weronika86 lubi tę wiadomość weronika86 lubi tę wiadomość
- 

Tez Cie to spotkalo ?zielarka wrote:Nescafe z różnicą paru miesięcy nasze historie sa bardzo podobne  A kazali ci lekarze odczekac na nastepne starania? U mnie to jedni lekarze, ze wolno od razu, inni ze pol roku czekac, a moj prowadzacy ze 3 miesiace. A dlugo sie staraliscie? A kazali ci lekarze odczekac na nastepne starania? U mnie to jedni lekarze, ze wolno od razu, inni ze pol roku czekac, a moj prowadzacy ze 3 miesiace. A dlugo sie staraliscie?

- 

Nie , w drugim cykl zaszłam w ciążę, która obumarła w 8 tc, w 11 miałam zabieg. Mi kazali czekać 3 miesiące, ale słyszałam, że właściwie od czasu powrotu normalnej miesiączki organizm wrócił do normy, że to czekanie nie jest potrzebne, a 6 miesięcy każą poczekać gdy stan psychiczny kobiety jest zły.
 Ja muszę teraz czekać do wiosny ze staraniami, mam serię leków od dermatologa które muszę wziąć.
 nie mam problemów z zachodzeniem, w ciąże z córcia zaszłam w pierwszym cyklu, w drugą-poronioną, w drugim. Liczę, że gdy wrócimy do starań na wiosnę też nam się poszczęści.
 Wcześniej chciałam mieć synka, po poronieniu jest mi już wszystko jedno, byleby ciąża była zdrowa  Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2013, 12:50 
- 

Hey dziewczyny zastanawiam sie kupic dzis testy owulacujne.
 Myslalam nad firma Clearblue.
 Ktos moze probowala testowac nimi.
 W Irlandii widzialam tylko takie w aptekach wiec zbytnio wyboru nie mam.

A i jeszcze jedno czy ktorejs z Was momogly testy owulacyjne jesli tak to po jakim czase

P.S.
 dzis wyczekana wizyta u Gina ciekawa jestem tej wizyty 
 Pozdawiam Was zycze spokojnej Niedzieli 

- 
                        nick nieaktualnykochana a nie myslalas o tym aby na allegro zamowic ? Ewelina23 tez mieszka w Irlandi i wlasnie zamowila na allegro wyjdzie jej ok 12 euro z przesylka, bo wiem ze tam u Was testy owu sa bardzo drogie;/jaszczurka wrote:Hey dziewczyny zastanawiam sie kupic dzis testy owulacujne.
 Myslalam nad firma Clearblue.
 Ktos moze probowala testowac nimi.
 W Irlandii widzialam tylko takie w aptekach wiec zbytnio wyboru nie mam.

A i jeszcze jedno czy ktorejs z Was momogly testy owulacyjne jesli tak to po jakim czase

P.S.
 dzis wyczekana wizyta u Gina ciekawa jestem tej wizyty 
 Pozdawiam Was zycze spokojnej Niedzieli 
- 
                        nick nieaktualny
- 

Tak. Masz racje mój w aptece 30€ w Tesko 24.99€
 Ale będę czekać. Dużo rzeczy zamawialam na Allegro. W zeszy piatek przyszła paczka
 Zamówione 2 listopada tak wiec ponad 3 tyg. I jeszcze nerwy czy może doldzie wogule.
 Wole dziś kupić tylko nie wiem czy ta firma to ok jest??
- 
                        nick nieaktualnytak to jedna z najlepszych noi najdrozszych:(jaszczurka wrote:Tak. Masz racje mój w aptece 30€ w Tesko 24.99€
 Ale będę czekać. Dużo rzeczy zamawialam na Allegro. W zeszy piatek przyszła paczka
 Zamówione 2 listopada tak wiec ponad 3 tyg. I jeszcze nerwy czy może doldzie wogule.
 Wole dziś kupić tylko nie wiem czy ta firma to ok jest??
- 

Hej. Paulina lat 24 ( jeszcze ) staramy sie od lipca ( od zareczyn) poki co bezskutecznie.... Ale moze tym razem.... Kto wie staramy sie od lipca ( od zareczyn) poki co bezskutecznie.... Ale moze tym razem.... Kto wie 

Ja uzywam testow owu drugi cykl i raczej im ufam.... Do tego 1 cykl z mierzeniem temp...
 Testy kupuje na ebayu jako ze mieszkam za granica. U nas tez sa te clearblue ale faktycznie dosc drogie.... Jednak opinie slyszalam dobre.
 Polecam sie wspomagac rowniez testami. Nie zaszkodza a moga pomoc   

maz mi wymacal szyjke bo ja sama nie potrafie;P i niby jest bardzo wysoko-twarda/srednia i zamknięta a tempka bez szału
 maz mi wymacal szyjke bo ja sama nie potrafie;P i niby jest bardzo wysoko-twarda/srednia i zamknięta a tempka bez szału