Zimowe staranka :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jackie, taki wykres z "brzydkimi" temperaturkami może być dowodem dla gina, że nie ma co czekać na to co będzie, tylko trzeba działać i Ci pomagać. Tak mi powiedziała moja gin. Moje tempki też są szalone, same zygzaki, nic z nich nie wynika Ale mierzę, przynajmniej wiem, że coś jest nie tak i trzeba będzie moje jajniki wspomóc
Trzymam kciuki za Ciebie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTopola to przykre jest , że musimy zmagać się z takimi problemami i cierpieniami ale to uczy pokory ducha
U mnie gin bierze 100zl za to ze z nim pogadam za wszystko inne place jeszcze dodatkowo.
Nie wiem czy ja mam poprosic o CLO czy sama mi zaproponuje ;d -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJackie wrote:Topola to przykre jest , że musimy zmagać się z takimi problemami i cierpieniami ale to uczy pokory ducha
U mnie gin bierze 100zl za to ze z nim pogadam za wszystko inne place jeszcze dodatkowo.
Nie wiem czy ja mam poprosic o CLO czy sama mi zaproponuje ;d -
nick nieaktualnyKarolka wyobraź sobie tak jak ja z moją połówką
Nasze przytulanie jest na zasadzie zawsze części roamntyzmu ;d jestem masażystką i jak się uda to przyszłą Panią kosmetolog hehe , więc zawsze jakiś masażyk po pracy misiowi świeczuszki i zawsze wyborażam sobie , że to nasz pierwszy szalony raz , nie tam jakieś staranka i wkładam w to tyle serca ile tylko potrafię włożyć by zostAĆ mamusiąkaarolaa, celia, Topola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoże nie długo zostaniecie ciociami ;P
ja miałam pierwszy dzień cyklu 9 listopada , no i od dzisiaj czyli 26dc biorę luteinę do 25 cyklu . powinnam mieć owulację teraz przez kilka dni ale śluzu płodnego brak
wczoraj ból cholerny pleców brzucha i kucie w jajniku a przytulaliśmy się po okresie praktycznie dzień w dzień -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykada24 wrote:jackie oj jak ja prosze o dobry masaz hehe
Kochana mobilizuj mężczyznę swojego życia zawsze mówią nie potrafie
ale mój robi po swojemu i miło jest
jakby mógł to by mnie na rękach nosił i chciałabym mu zrobić na święta prezent
cieszę się , że tu jesteśmy i jest nas coraz więcej bo w kupie siła i moc będziemy się wspierały aż wszystkie będziemy z wózeczkami chodziłyStrażaczka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny