Zimowe staranka :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJackie wrote:może nie długo zostaniecie ciociami ;P
ja miałam pierwszy dzień cyklu 9 listopada , no i od dzisiaj czyli 26dc biorę luteinę do 25 cyklu . powinnam mieć owulację teraz przez kilka dni ale śluzu płodnego brak
wczoraj ból cholerny pleców brzucha i kucie w jajniku a przytulaliśmy się po okresie praktycznie dzień w dzień -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJackie wrote:karola to super tylko się cieszyć , że możesz być ciocią a może nie długo i iskierka zagości w Twoimi czy moim brzuszku radość innych jest naszą radościa
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cześć wszystkim,mnie też czekają zimowe starania,a może i jeszcze dłużej...jesteśmy prawie 1,5roku po ślubie,staramy się o 1 dziecko już 15m-cy. Mam problemy z tarczycą,wcześniej były też bakterie,wykryte w cytologii,ale to już się udało się pokonać.
-
nick nieaktualnyNazja wrote:cześć wszystkim,mnie też czekają zimowe starania,a może i jeszcze dłużej...jesteśmy prawie 1,5roku po ślubie,staramy się o 1 dziecko już 15m-cy. Mam problemy z tarczycą,wcześniej były też bakterie,wykryte w cytologii,ale to już się udało się pokonać.
Nadczynnosc czy niedoczynnosc ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoże i trochę tak ale najważniejsze to akceptacja samej siebie na pewno utrudnia noszenie brzuszka bo jeszcze ciężej
ale kochanie kobiety przy tuszy mnie tyją niż szczuplutkie kobitki
tak podobno
kochanego ciałka nigdy za wiele jest się do czego przytulić