Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zimowe staranka :)
Odpowiedz

Zimowe staranka :)

Oceń ten wątek:
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2013, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak kiedyś jeszcze stosowałam testy owulacyjne, to tez mi cały czas pokazywały pozytywy, aż mój mąż się sam dziwił.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2013, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Jak kiedyś jeszcze stosowałam testy owulacyjne, to tez mi cały czas pokazywały pozytywy, aż mój mąż się sam dziwił.
    właśnie..mój Mąż też się dziwi;/ a ja sama nie wiem co to....i dlatego pierdziele nie robie więcej szkoda kasy....

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2013, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka25 wrote:
    No tak, ale w sumie śluzu płodnego też nie ma, a ten niepłodny w niewielkich ilościach. Muszę badać wewnętrznie, bo na zewnątrz go nie ma. Mam nadzieję, że owu się w końcu pojawi. Wczoraj test był prawie pozytywny. Dziś mnie boli podbrzusze i jestem "napompowana", a test negatywny.
    ale śluz płodny możesz mieć w środku...też tak może być...Moja psiapsiółka tak ma że ma w środku była z tym u gina.....a gin jej powidział że tak jest czasem..i ma 5 dzieci już...poczekaj:*

olka25 lubi tę wiadomość

• Katha81 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2013, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    a teraz wpierdzielam salatke z kurczakiem i z grzankami,czerwone wino i koktajl bananowo truskawkowy mmmm :D

pysznosci :)

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2013, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka25 wrote:
    No dobra, uspokoiłaś mnie trochę :) Poczekam cierpliwie i co ma być, to i tak będzie. Pewnie nie ma sensu się stresować na zapas. Dzięki! :*
    właśnie:**********

olka25 lubi tę wiadomość

• Milcia Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2013, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi gin powiedziała, że te testy owulacyjne to jest strata pieniędzy. Ja dwa cykle wcześniej miałam owulację, ale śluzu płodnego w ogóle i gin powiedziała, że wszystko jest super, ale jak nie zajdę, to tylko dlatego że nie było tego śluzu i dlatego poleciła mi siemię lniane na poprawę śluzu i rzeczywiście za miesiąc było lepiej.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2013, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Mi gin powiedziała, że te testy owulacyjne to jest strata pieniędzy. Ja dwa cykle wcześniej miałam owulację, ale śluzu płodnego w ogóle i gin powiedziała, że wszystko jest super, ale jak nie zajdę, to tylko dlatego że nie było tego śluzu i dlatego poleciła mi siemię lniane na poprawę śluzu i rzeczywiście za miesiąc było lepiej.
    a te siemie lniane do picia to nie dobre prawda???

• Milcia Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2013, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, do picia jest FUJJJJJJJ. Mielone jedną łyżeczkę do do jogurtu. Teraz sobie kupiłam w ziarenkach i tez jest dobre.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2013, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Nie, do picia jest FUJJJJJJJ. Mielone jedną łyżeczkę do do jogurtu. Teraz sobie kupiłam w ziarenkach i tez jest dobre.
    wiem piłam jak mialam wrzody;/ ale ponąć jest w tabsach.....

• Papi77 Ekspertka

Wysłany: 7 grudnia 2013, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka, lubuskie powiadasz? Ja też :D
    Milcia, jak tak pomyślę to też jadłam siemię lniane :P I to na krótko przed zaciążeniem.. I już teraz nie wiem czy sam dziurawiec mi pomógl?
    U mnie cykle bez wspomagaczy to masakra! Raz 30, raz 40. Ot, rosyjska ruletka. A co do romantycznych kolacji.. ostatni raz robilismy jak w ciazy bylam. Teraz nie da rady, maly zasypia po 21, a my juz tez przysypiamy, dobrze, ze na przytlanki starczy sil. A jak zapalimy swieczki to maly robi "tfu" i juz nic sie nie swieci :P Ale nadrobimy jak dzieci beda odchowane ;)

Strażaczka90, Martii lubią tę wiadomość

20130914050120.png201207104662.png
  • Martii Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2013, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Papi77 wrote:
    Marti, no raczej nie zdąży. No ale mówi się trudno, i działa się dalej, w końcu działania akurat są przyjemne :D Mój też jest tym, który potrafi sprowadzić mnie na ziemię albo po prostu doprowadzić do porządku, żebym nie zwariowała albo całkowicie się nie załamała. Ja czasami mu nawet współczuję i podziwiam, że tyle ze mną wytrzymuje :P No ale żeby nie było, on też do świętych nie należy. Ot, dwa upierdliwce się dobrały :D
    Chanela, piękna data ;)
    Właśnie...dobrze, że te staranka należą do przyjemnych czynności, bo przy naszej "szybkości zachodzenia w ciążę" można by było się umęczyć:P

w5wq2n0a3flpwu4d.png

20100918610117.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2013, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tego to nie słyszałam, żeby w tabletkach było.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2013, 21:15

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Papi77 Ekspertka

Wysłany: 7 grudnia 2013, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My zawsze mamy przytulanki jak nam sie chce, a mi sie zawsze najbardziej chce przed owu i w trakcie. Moja gin (tez prywatnie) tez nam mowila, ze mamy czekac na znak od niej. Ale i tak sie nie stosowalismy ;)

• Milcia Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2013, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja mam zamiar dzisiaj pokusić męża ;)

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2013, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Papi77 wrote:
    Strazaczka, lubuskie powiadasz? Ja też :D
    Milcia, jak tak pomyślę to też jadłam siemię lniane :P I to na krótko przed zaciążeniem.. I już teraz nie wiem czy sam dziurawiec mi pomógl?
    U mnie cykle bez wspomagaczy to masakra! Raz 30, raz 40. Ot, rosyjska ruletka. A co do romantycznych kolacji.. ostatni raz robilismy jak w ciazy bylam. Teraz nie da rady, maly zasypia po 21, a my juz tez przysypiamy, dobrze, ze na przytlanki starczy sil. A jak zapalimy swieczki to maly robi "tfu" i juz nic sie nie swieci :P Ale nadrobimy jak dzieci beda odchowane ;)
    tak jestem z Żar:) kurde!!!!u mnie powoli śnieżek pada:) troche biało jest:D

• Milcia Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2013, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam zawsze dużą ochotę w trakcie owu i przed @. Teraz właśnie tak mam, ale to już przed @.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2013, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    No ja mam zamiar dzisiaj pokusić męża ;)
    ja nie wiem bo mój M jest na imprezie strażackiej....jeszcze nie wrócił..Mu się zawsze chce po alku ale nie wiem czy ja nie zasne zaraz....

• Milcia Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2013, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skąd ja to znam... Mój zawsze po alkoholu jest bardzo chętny ;)

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2013, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    hehe;P

• Papi77 Ekspertka

Wysłany: 7 grudnia 2013, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Dokladnie :P A ile komplementow sie wtedy naslucham, strasznie romantyczny sie wtedy robi :P

‹‹ 37 38 39 40 41 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ