Zimowe staranka :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Milcia wrote:Mój mąż ogólnie to nie jest romantykiem, ale tylko jak się napije, to tylko słyszę jak mnie kocha i że w ogóle jestem super
-
nick nieaktualnyWitam jesli można to się dopisuje ewelina moje imię lat 27 z lubelskiego staramy się z m od 2 lat raz już widziałam dwie kreski ale nie trwało to długo niestety mam nadzieje ze w sylwka dostanę spóźniony prezent od mikołaja na nowy rok pozdrawiam żuczki moje kochane
Strażaczka90, Milcia lubią tę wiadomość
-
Milcia wrote:Mój mąż ogólnie to nie jest romantykiem, ale tylko jak się napije, to tylko słyszę jak mnie kocha i że w ogóle jestem super
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2013, 21:35
Katha81 lubi tę wiadomość
-
Strażaczka90 wrote:a mój znowu zawsze po alku by chał się seksić hehe bez alku też...i codziennie mówi to jak bardzo mnie Kocha powtarza to pare razy dziennie:) i świata poza mną nie widzi.a jak jestem w pracy to pisze eski że tęskni...:* Kochany jest:)
No to kochana.. ja co roku na woodstocku, mam nadzieje, ze sie spotkamy -
Strazaczka, i pozazdroscic meza!!
Milcia, to Twoj maz tez kochany. Moze teraz on potrzebuje wiecej czulosci Choc dla mnie mezczyzni to jedna wielka zagadka
Ewelinko, witamy!! Ja z calej sily trzymam kciuki, za kazda z nas
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Papi77 wrote:To moj moglby troche nauk od Twojego pobrac, bo on strasznie zamkniety. Ale i tak wiecej okazuje czulosci niz na poczatku. Oj, musialam go duuuzo nauczyc. Ale takie wychowanie wyniosl z domu Zmienia sie z kazdym dniem, duzo tez synek go zmienil. Ale czasem to juz sil nie mialam, bo przeciez kazda kobieta lubi byc adorowana itd. Dobry czlowiek z niego, i to bardzo, muchy nie skrzywdzi, ale strasznie skryty. Ale idzie ku lepszemu
No to kochana.. ja co roku na woodstocku, mam nadzieje, ze sie spotkamy -
A to tak, w święta jak najbardziej ale pozostałe dni mogłyby być już słoneczne z temperaturą na plusie. Jeszcze jakbym mogła przesiedzieć ten czas w domu to dałabym radę, ale trzeba przedzierać się przez te zaspy i chlapę do pracy Na zimę nigdy nie wyjeżdżam, więc dla mnie jest zbędna.Nie korzystam z niej
-
DO WSZYSTKICH DZIEWCZYN !!!!!!!
nie mam zamiaru nikogo oszukiwać na temat mojej ciąży. Chcecie to wierzcie jak nie chcecie to nie musicie ja nikogo nie zmuszam. A komentarze typu, że jestem puszczalska itp zostawcie dla siebie, nie znacie mnie to nie oceniajcie !