Zimowe staranka :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Strażaczka, ja też chodzę do gin prywatnie. Tak mi powiedziała, to się stosujemy do zaleceń Ale teraz już zapowiedziałam mężowi, że będzie inaczej.
Ja tez mam ostatnio takie smaki, że szok... Tylko bym jadła, ale tak mam zawsze przed @.Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja wlasnie tez przed okresem mam rozne smaki na slodkie np.dzis wpierdzielilam juz 2 czekolady ale ciiiiiiichoszaaaa bo jak moj by sie dowiedzial hehehhehe
film fajny kiedys go ogladalam a teraz jak tylko leci to go ogladamStrażaczka90 lubi tę wiadomość
-
basiulkaa_89 wrote:ja wlasnie tez przed okresem mam rozne smaki na slodkie np.dzis wpierdzielilam juz 2 czekolady ale ciiiiiiichoszaaaa bo jak moj by sie dowiedzial hehehhehe
film fajny kiedys go ogladalam a teraz jak tylko leci to go ogladam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
olka25 wrote:Hej dziewczyny! Ja już nie wiem, co z moją owulką... Pierwszy cykl mierzę temp i obserwuję inne objawy. Mam cykle 26 dniowe, dziś 14 dzień cyklu i objawy raczej nie wskazują na nadejście owulacji... Nie wiem, martwić się już, czy jeszcze poczekać?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2013, 20:07
olka25 lubi tę wiadomość
-
olka25 wrote:Po niedzieli jak nadejdzie to już w sumie musztarda po obiedzie, bo mąż w niedzielę wieczorem wyjeżdża na kilka dni. A z moją gin to jest tak, że jak ona przyjmuje, to ja jestem w pracy. Może faktycznie poczekam kilka dni i zobaczymy. Do gin pójdę między świętami a sylwestrem, bo będę miała wolne. Mam nadzieję, że wtedy pójdę już zafasolkowana... Wiruski poproszę, bo coś mnie dzisiaj dołek złapał
olka25 lubi tę wiadomość
-
olka25 wrote:A ilu dniowe masz cykle normalnie?
olka25 lubi tę wiadomość