Zimowe staranka :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiesz Milcia, ja mam potwierdzoną owulację przez ginekologa, ale niestety czuję, że miesiączka nadchodzi. Coraz bardziej stresuje mnie ta sytuacja, bo jeśli przy potwierdzonej przez lekarza owulacji nie`zajdę, to chyba na prawdę mamy problem....Nie wiem już co o tym wszystkim myśleć...
Milcia z tego co widzę to Twoja ginekolog potwierdziła u Ciebie pęknięcie pęcherzyka, więc tak jakby owulacja się odbyła, tylko co z tą naszą temperaturą...Maracuja -
święta Święta i po..... Ledwo żyje z przejedzenia:) jutro mam jeszcze gości na obiedzie. W sobotę kolędowanie w Krakowie a w niedziele jedziemy na urodziny...... ratunku. )). Ovu zmieniła mi dwa razy czas owulacji.. Nic już z tego nie rozumiem....
-
Milcia, ja czekam na miesiączkę. Wydaje mi się, że to tylko formalność, ale po tym monitorowanym cyklu, mam jeszcze większego doła niż wcześniej, bo wtedy wydawało mi się, że nie możemy się wstrzelić. Teraz współżyliśmy dzień przed, po i w owulację, więc chyba nic mi już nie pomoże...Maracuja
-
Ja na monitoring chodzę od pół roku i stwierdziliśmy, że jeśli teraz się nie uda, a wszystko na to wskazuje, to jeszcze jeden cykl będziemy sprawdzać, a potem robimy sobie przerwę. W zeszłym tygodniu odebraliśmy klucze do mieszkania i zajęliśmy się remontem i zajmie nam to jeszcze jakieś 3 miesiące, więc na czas remontu będzie przerwa.
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Milcia wrote:Ja na monitoring chodzę od pół roku i stwierdziliśmy, że jeśli teraz się nie uda, a wszystko na to wskazuje, to jeszcze jeden cykl będziemy sprawdzać, a potem robimy sobie przerwę. W zeszłym tygodniu odebraliśmy klucze do mieszkania i zajęliśmy się remontem i zajmie nam to jeszcze jakieś 3 miesiące, więc na czas remontu będzie przerwa.
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Milcia wrote:Ja na monitoring chodzę od pół roku i stwierdziliśmy, że jeśli teraz się nie uda, a wszystko na to wskazuje, to jeszcze jeden cykl będziemy sprawdzać, a potem robimy sobie przerwę. W zeszłym tygodniu odebraliśmy klucze do mieszkania i zajęliśmy się remontem i zajmie nam to jeszcze jakieś 3 miesiące, więc na czas remontu będzie przerwa.
Milcia a ile placisz za monitoring cyklu?
-
Mi spadła dziś temperatura więc przeczucia mnie nie myliły i czekam na @...Co do monitoringu to ja miałam 2, ale taki pełny to w sumie jeden. W pierwszym Pani doktor nie kazała mi przychodzić jak zobaczyła, że rośnie, bo stwierdziła, że i tak pęknie. Tym razem miałam doprowadzony do końca i z tego co lekarz powiedział, owulacja była. Szkoda tylko, że efektu brak... Mam dość.Maracuja
-
Nic już nie rozumiem. Brzuch dalej boli na @. Wczoraj miałam 36,8, dzisiaj temperatura skoczyła do 37, więc czekam dalej. Nie nakręcam się, bo już nie raz myślałam, że coś z tego będzie i kończyło się @.
Czekam i daję sobie jeszcze 2 dni na przyjście @.Maracuja -
Maracuja wrote:Nic już nie rozumiem. Brzuch dalej boli na @. Wczoraj miałam 36,8, dzisiaj temperatura skoczyła do 37, więc czekam dalej. Nie nakręcam się, bo już nie raz myślałam, że coś z tego będzie i kończyło się @.
Czekam i daję sobie jeszcze 2 dni na przyjście @.