Zimowe staranka :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Byłam dziś na monitoringu i lekarka powiedziała, że na prawym jajniku jest dużo pęcherzyków i boi się, że mogę być przestymulowana (dwie tabletki CLO dziennie)... Jeden jest większy, ale kilka przekroczyło 8 mm i jest opcja, że mogą też rosnąć. W piątek albo w sobotę idę kolejny raz na usg. Nie wiem już sama co o tym myśleć. Boję się, że tych pęcherzyków będzie za dużo i że znowu nic z tego nie wyjdzie. Dzisiaj przy 9 dc pęcherzyk miał ok 12 mm. Pytałam co dalej jeśli się nie uda i czy inseminacja będzie ok. Powiedziała, że jest do tego sceptycznie nastawiona, bo skuteczność wynosi 30%.
-
Witam się i ja!
Marti, ach, małpa jedna no! Ale poczekaj, teraz będziemy nabierać sił, to staranka będą od razu celniejsze
Jagódka, oby to było to o czym marzysz!
Ja mam pełne ręce roboty! Najpierw włamali mi się do piwnicy, trzeba było posprzątać itd. zła byłam jak osa. A teraz pomagam mamie i babci w kuchni, a do tego trzeba zająć się małym, bo mąż może jutro będzie wieczorkiem. A jeszcze mieszkanie posprzątać! I babci pomóc ogarnąć i przystroić, bo cała rodzina się zejdzie, to żeby jakoś miło było. I tak cały tydzień zleciał, nawet nie wiem kiedy.. W sumie to ja lubię coś robić, nawet 5 minut na siedzeniu nie wytrzymam
Pomyślałam o świętach i się głodna zrobiłamFidelissa lubi tę wiadomość
-
Na to liczę, że jak bede zmuszona zrobić przerwę,to potem ze zdwojoną siłą ruszymy do akcji Ale wiesz, może taka przerwa dobrze nam zrobi, Tobie i mi, żeby trochę odsapnac, wyluzowac, to podobno pomaga Juz nie pamiętam jak to jest nie swirowac na koniec cyklu
U mnie też sporo sie dzieje i w domu i w pracy kupe roboty, tydzień szybko zleciał.
O masz!Włamali sie do piwnicy?! A okradli Cie też,czy tylko bałaganu narobili?Pewnie ozdób choinkowych szukali -
Hej dziewczyny Co tam u Was słychać??
Ja jestem po drugim monitoringu i pęcherzyk urósł do 16 mm, a drugi miał ok 12 i nie ma już rosnąć. Gin kazała wczoraj zrobić sobie samemu zastrzyk z Pregnylu i dała zielone światło do działania. Myślałam, że zastrzyki robi się łatwiej. Niestety mąż musiał mi go dać, bo ja jakoś nie miałam odwagi wbić sobie igłę. Przeżyłam i teraz czekam na efekty. -
hej dziewczyny, właśnie skończyłam pakować prezenty. Jutro tylko szybko wyskoczę dokupić jakieś wstążki bo kompletnie o nich zapomniałam. Jeszcze dwa dni pracy i sobie troszkę odpocznę.
Na szczęście nie muszę nic piec, gotować rodzinka wszystko przygotowuje Mam wybaczone bo dużo pracuję i mnie oszczędzają -
Milcia, no właśnie nie wiesz jak to jest? Ja też jestem po monitoringu, pęcherzyk pękł, endometrium idealne, ale moja tempka w owulację nie podskoczyła i sama nie wiem co w tej sytuacji, czy taka owulacja w której nie ma skoku nie daje szans na zajście>? nie zapytałam o to ginekologa, a w necie nic nie mogę znaleźćMaracuja
-
nick nieaktualny