zioła/tabletki wspomagajace zajscie w ciaze!
-
WIADOMOŚĆ
-
Jest tu kto jeszcze?
Zaciazyl ktos? A w tym wypadku gratulacje i prosimy sie podzelic co pomoglo
JA w tym momencie jestem na:
- castagnus
- aletra lecznicza (do owulki)
Raz dziennie herbatka: pokrzywa+liscie malin
do lykania: wiesiolek i witaminki (Mag+B6, kompleks B, selen, cynk, Q10, A+E, D3)
Ogolnie to jestem po:
- mieszanka 1 ojca klimuszko (szkoda ze skonczylam tylko jedna porcje) - uciazliwa/niesmaczna ale chyba najlepiej regulowala moj cykl, pierwsza na liscie do powtorki
- mieszanka nr 3 ojca sroki - trzy cycle - poruszyly moj lewy jajnik do wspolpracy (nie owulowal przez 4 kolejne miesiace, az nagle helooo)Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 17:01
-
ja zamierzam pić siemię lniane. wiesiołka chyba już nie mam. u mnie w szczęśliwym cyklu oprócz siemie i bromergon to braliśmy flegamine na rozrzedzenie śluzu u mnie i u m.
-
nick nieaktualny
-
Hej jestem tutaj nowicjuszka. Na poczatek chce sie przywitac i powiedziec, Czesc. Staramy sie z mezem dopiero drugi miesiac o pierwsze dzieciatko. Mieszkam za oceanem i tutaj duzo kobiet na plodnosc i szybsze zajscie w ciaze pije suszony napar z lisci maliny.
asioczek86, MoBo lubią tę wiadomość
Never give up!! -
nick nieaktualnya ja nie wiem czy to przypadek czy coś na rzeczy ale w pierwszą ciążę zaszłam w cyklu kiedy zaczęłam pić INOFOLIC. Teraz rozpaczona że się nie udaje kupiłam INOFEM (ten sam skład) i w tym samym cyklu zaszłam więc myślę że warto spróbować. Sam produkt nie zaszkodzi bo to tylko suplement
-
Menka a pijesz dalej Inofolic/Inofem w ciąży? Ja też piłam przez 3 cykle, w trzecim się udało ale wg mnie akurat to nie zasługa Inofemu, bo stosowalismy kilka innych "wspomagaczy". Teraz jestem w 5 tygodniu ciąży i na razie odstawiłam, bo szwagierka gdzieś wyczytała, że może powodować skurcze macicy, ale nie wiem czy tak faktycznie jest. Ja znalazłam artykuł, w którym było napisane, że przyjmowanie mio-inozytolu w ciąży obniża ryzyko cukrzycy ciężarnych. Znów na stronie apteki DOZ.pl przy suplemencie "Inozytol" jest napisane, żeby nie brać w ciąży.- szczęśliwy
-
Witam Dziewczynki
Ja biorę następujące preparaty:
Kwas foliowy 15mg- 1x
Acard-1x
Koenzym Q 10-1x
Witaminę E-1x
Femibion-1x
Omega gold 3-1x
magnez-2x
Witamina C
Witaminę B1, B2,B6,B12
piję siemię lniane i zaczęłam brać wiesiołek
Zastanawiam się czy nie wrócić do ziół O. Sroki przeciw poronieniom ( piłam je krótko)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 09:23
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Hej,sprzedam Profertil 60 tab. najlepszy suplement na poprawę jakości nasienia,jako jedyny ma badania kliniczne,nam bardzo pomógł i możemy cieszyć się synkiem-nawiększym szczęściem pod słońcem!!! Wiecej na priv.2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 .....
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
witajcie! jestem tu nowa, ale liczę na Waszą pomoc. Mam pewien problem.. od dłuższego czasu staram się zajść w ciążę, ale nie mogę... ;( zastanawiam się nad braniem jakiś "wspomagaczy" bez recepty. Możecie jakiś polecić z własnego doświadczenia? zastanawiałam się nad braniem femifertil'u, ale nie wiem czy pomaga... pomóżcie
-
Witaj mentosik. Od dluższego czasu czyli jak długo? Suplementy typu femifertil na pewno nie zaszkodzą. Aczkolwiek ja dostałam opryszczki, pryszczy od nadmiaru witamin na początku nie moge polecic Ci nic oprócz kwasu foliowego, witamin no i może castagnus. Resztę wspomagaczy na oślep bym nie brała, chyba że znasz lub przypuszczasz przyczyny swoich niepowodzeń. Pozdrawiam i życzę szybkich rezultatów starań