Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
MalutkaEve wrote:ja się tylko zastanawiam, czy ewentualnej ciąży takie suplemnety mogą nie zaszkodzić...
witaminy typu magnez , b6 czy kwas foliowy nie zaszkodzą oczywiście brane w normalne ilości ja biorę, bo mam niedobory... mało warzyw, a ilość zjadanych przeze mnie owoców tez woła o pomstę do nieba -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
własnie zakupiłam obuwie na zimę...http://allegro.pl/kd76-skorzane-mukluki-botki-czerwone-rozm-40-i3534290406.htmlaniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
MariaAntonina wrote:własnie zakupiłam obuwie na zimę...http://allegro.pl/kd76-skorzane-mukluki-botki-czerwone-rozm-40-i3534290406.html
ooo... totalnie nie mój gust... ale cieszę się, że dokonałaś udanego zakupu
ja na chwilkę muszę zniknąć... muszę mojemu prosiaczkowi zmienić trocinyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2013, 11:39
-
Anutka wrote:ooo... totalnie nie mój gust... ale cieszę się, że dokonałaś udanego zakupu
ja na chwilkę muszę zniknąć... muszę mojemu prosiaczkowi zmienić trociny
A ja mimo 31 lat ubieram sie na młodziezowo , pamietam jak mi mama zawsze ,ówiła , ze jestem matka 2 dzieci , ze mi nie wypada chodzic tak czy siak.. dzis czuje sie młodą mamą z dusza nastolatki..
Bo nie wygladam na te moje 31 lat..i za to dziekuje naturze , zreszta młodszy facet u boku odmładza....Andzia33 lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
MariaAntonina wrote:A ja mimo 31 lat ubieram sie na młodziezowo , pamietam jak mi mama zawsze ,ówiła , ze jestem matka 2 dzieci , ze mi nie wypada chodzic tak czy siak.. dzis czuje sie młodą mamą z dusza nastolatki..
Bo nie wygladam na te moje 31 lat..i za to dziekuje naturze , zreszta młodszy facet u boku odmładza....
wiesz ja Ci broń Boże nie zarzucam braku gustu czy czegoś w tym rodzaju, po prostu nie mój gust, ja wolę stonowane kolory ale coś w tym jest, że młodszy facet odmładza i dodaje skrzydeł mój młodszy o... ... ... 9 miesięcy heh -
nick nieaktualny
-
mała_mi wrote:A mój starszy o 38 miesięcy. I póki co nie zmierzam go wymieniać na młodszy model Wręcz przeciwnie, wolę starszych
też zawsze wolałam starszych... mój wcześniejszy facet był starszy o 11 lat i był całym moim światem... stara dzieje... teraz mam młodszego o 9 miesięcy wspaniałego mężusia i nie zamieniłabym go na innego :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2013, 12:05
-
moj ex była starszy o 48 msc, ale z perspektywy czasu moge stwierdzić , ze nie wiek sie liczy tylko to co ma sie w głowie i jakim jest sie człowiekiem dla innych i całego swiata.. dzis wiem , że mimo tych 12 lat które spedziłam u jego boku , dziekuje tylko za fantastyczne dzieci.. co do jego osoby to nie mam zamiaru sie wypowiadać..bo nawet na pamiec nie zasłuzył i by sie nawet negatywnie wypowiadać publicznie.
Anutka, mała_mi lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
MariaAntonina wrote:moj ex była starszy o 48 msc, ale z perspektywy czasu moge stwierdzić , ze nie wiek sie liczy tylko to co ma sie w głowie i jakim jest sie człowiekiem dla innych i całego swiata.. dzis wiem , że mimo tych 12 lat które spedziłam u jego boku , dziekuje tylko za fantastyczne dzieci.. co do jego osoby to nie mam zamiaru sie wypowiadać..bo nawet na pamiec nie zasłuzył i by sie nawet negatywnie wypowiadać publicznie.
zgodzę się z Tobą... mimo, że mój jest minimalnie młodszy to swoim stylem bycia, odpowiedzialnością za rodzinę, za mnie, tym jakim jest człowiekiem mógłby niejednego równolatka zawstydzić coś w tym jest... nie wiek stanowi o człowieku, ale to jaki jest...
Musiał Ci Twój ex nieźle za skórę zajść, ale faktycznie nie psujmy ego pięknego dnia opowieściami o nimWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2013, 12:13
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:hehe ja mam tak samo
kocham buty a szczególnie na obcasie
to zupełnie odwrotnie jak ja, dla mnie obcas to ostateczność, ale za to uwielbiam wszelkiego rodzaju trampki, w kratę, kwiaty, kropkiWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2013, 12:20