Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
celia wrote:
16 ??? wow pobiłaś mój rekord ja miałam wtedy 17 a on 28 ach co to były za czasy... ale chyba każdy ma w swoim życiu okres buntu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiadomo, że liczy się to co głowie a nie czy starszy czy młodszy. Zresztą serce nie sługa
A buciki u mnie prawie wszystkie mega obcas, bo uwielbiam a poza tym jak się ma 1,55 w kapeluszu, to dobre i kilka centrymetrów więcej -
nick nieaktualnyale wiecie...nie wyszło z prostej przyczyny.
inne podejście do życia miałam ja jako 25 latka a inne on, inna grupa wiekowa przyjaciół, pewne rzeczy już go nie bawiły a mnie rajcowały na całego, itp.
teraz kiedy czasem się spotkamy przez przypadek, ciągle wspomina tamten czas i pyta co mógł wtedy dla nas zrobić... ciągle chyba w nim to tkwi..
a ja się cieszę, że odeszłam, bo dzisiaj jestem bardzo szczęśliwa -
MalutkaEve wrote:ale wiecie...nie wyszło z prostej przyczyny.
inne podejście do życia miałam ja jako 25 latka a inne on, inna grupa wiekowa przyjaciół, pewne rzeczy już go nie bawiły a mnie rajcowały na całego, itp.
teraz kiedy czasem się spotkamy przez przypadek, ciągle wspomina tamten czas i pyta co mógł wtedy dla nas zrobić... ciągle chyba w nim to tkwi..
a ja się cieszę, że odeszłam, bo dzisiaj jestem bardzo szczęśliwa
życie... -
mała_mi wrote:Wiadomo, że liczy się to co głowie a nie czy starszy czy młodszy. Zresztą serce nie sługa
A buciki u mnie prawie wszystkie mega obcas, bo uwielbiam a poza tym jak się ma 1,55 w kapeluszu, to dobre i kilka centrymetrów więcej
mała ja też jestem niska 1,56 wiec wiem o czym mówisz
Malutka tak miało być. Ważne że jest teraz dobrzeMalutkaEve lubi tę wiadomość
-
Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło....
I tyle w temacie
Mała Mi będziesz naparzać w zaawansowanej ciąży na 10 cm szpilach..???Anutka, MalutkaEve lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
mała_mi wrote:Wiadomo, że liczy się to co głowie a nie czy starszy czy młodszy. Zresztą serce nie sługa
A buciki u mnie prawie wszystkie mega obcas, bo uwielbiam a poza tym jak się ma 1,55 w kapeluszu, to dobre i kilka centrymetrów więcej
a ja 153 cm:D -
MariaAntonina wrote:No ja mam 174 wiec przy założeniu szpilek 10 cm juz se trochę robi..
No widzisz, jak bym miała tyle, to też bym na płaskim chodziła
W zaawansowanej ciąży to ja będę w kaloszach albo w japonkach latać bo mi tak nogi puchną pod koniec, że żadnych innych butów nie dam rdy założyć.
MalutkaEve no tak miało być po prostu, grunt że znalazłaś szczęście. -
mała_mi wrote:Spaaaaać mi się chce, a tu do 16 w pracy.
Znam ten ból.......mi juz zmeczenie przechodzi troche , ale i tak praca 8 godz przy kompie wykańcza..aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni.