Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAga gratuluje
Emilka trzymam kciuki za ciebie
Ja nie wiem co sie u mnie dzieje... kreseczki dlaej ledwo widoczne... apteczny ledwo ledwo.... brzuch mnie zaczyna dziwnie bolec tylko z jednej strony.... krwawienia dlaej nie mam....
Zastanawiam sie czy mi dobrze wyznaczylo owulacje? zobaczymy... poczekam jeszcze tydzien... jak @ nie bedzie to zrobie znowu test a potem do lekarza.... juz mam dosc załamałam sie totalnie....Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nika jak piewszy raz mi wykryli zmiany rakowe to w ten sam dzień leżałam w szpitalu na kolejnych badaniach.. ale stwierdzili, że skoro chcę mieć dziecko to tylko leczenie i konizacja.. nie chciałam się na nią zgodzić bo obniża szanse na donoszenie ciąży.. ale cóż mogłam robić... konizacja i mnóstwo leków... i 7 miesięcy spokój.. poszłam do lekarza na rutynowe badania z tekstem "chcemy oficjalnie starać się o dzidziusia!" po badaniu okazało się, iż wszystko wróciło ale damy bardzoo mocne antybiotyki i da nam zielone światło na 4-5 miesiący... i tak się stało.. jeśli nie uda się to nie wiem co będzie dalej...
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Puszysta wrote:Aga gratuluje
Emilka trzymam kciuki za ciebie
Ja nie wiem co sie u mnie dzieje... kreseczki dlaej ledwo widoczne... apteczny ledwo ledwo.... brzuch mnie zaczyna dziwnie bolec tylko z jednej strony.... krwawienia dlaej nie mam....
Zastanawiam sie czy mi dobrze wyznaczylo owulacje? zobaczymy... poczekam jeszcze tydzien... jak @ nie bedzie to zrobie znowu test a potem do lekarza.... juz mam dosc załamałam sie totalnie....Puszysta, Andzia33 lubią tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Puszku, moja pierwsza też była ledwo widoczna. Spokojnie- nie zadręczaj się. Tylko spokój pomoże Ci przetrwać ten czas oczekiwania. Sama siedzę jak na szpilkach, ale założyłam ogród na FB i walczę z upływającym wolno czasem sadząc roślinki
Dziewczynki- dzięki za instrukcje
Alxa, Kochana uda się, ale staraj się nie myśleć- wyjmij płytkę z opisem "Ciąża" z głowy i schowaj do szafy- włożysz, jak już zajdziesz. Skoro lekarz dał Wam zielone światło, to znaczy, że naprawdę możesz- uwierz, afirmuj- to bardzo pomaga.
Trzymajcie się LaseczkiPuszysta, Nusia, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
i bedzie cala polska ;P
ale mi sie czas dluzy bez mojego dzieciaka
ja czasem się zastanawiam czy ona na pewno ma tylko 5 lat... Dzwoniła do mnie wczoraj rano, żeby się zapytać czy na weekend przyjedziemy, więc odpowiedziałam, że nie możemy, bo auto się psuje i nie ma paliwka... stara śpiewka.. no to trudno powiedziała.. a wieczorem dzwoni i "mamo, mamo! przyjedziecie do mnie. Wujek Łukasz Was przywyezie, załątwiłam"
i czy tak myśli dziecko 5 letnie?nika86, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny dołączam się do Was mam 2 i pół letnią córeczkę i chcemy mieć dla niej rodzeństwo staramy się już 3 miesiące. narazie bez efektów.. chociaż może w tym cyklu się udało mąż miał urlop dwa tygodnie heh akurat na moje dni płodne w sumie minęło 9 dni od owulacji i zobaczymy co z tego będzie od pół roku już nie biorę hormonów.. i nic. a z córką to zaszłam w ciąże od razu po odstawieniu. Trzymam kciuki za wszystkie staraczki
alxa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nika86 wrote:Alxa, Kochana uda się, ale staraj się nie myśleć- wyjmij płytkę z opisem "Ciąża" z głowy i schowaj do szafy- włożysz, jak już zajdziesz. Skoro lekarz dał Wam zielone światło, to znaczy, że naprawdę możesz- uwierz, afirmuj- to bardzo pomaga.
Trzymajcie się Laseczki
Gdybym ja jeszcze miała tak dużo czasu żeby o tym myśleć... ciągle coś załątiam, rano cały czas biegam, po południu pomagam moim chłopcom przy remoncie a wieczorem jeżdżę po sklepach.. do Was piszę rano z łóżka albo poźniej przez telefon:)nika86, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Martusska wrote:Hej dziewczyny dołączam się do Was mam 2 i pół letnią córeczkę i chcemy mieć dla niej rodzeństwo staramy się już 3 miesiące. narazie bez efektów.. chociaż może w tym cyklu się udało mąż miał urlop dwa tygodnie heh akurat na moje dni płodne w sumie minęło 9 dni od owulacji i zobaczymy co z tego będzie od pół roku już nie biorę hormonów.. i nic. a z córką to zaszłam w ciąże od razu po odstawieniu. Trzymam kciuki za wszystkie staraczki
Witamy Cię u nas skąd jesteś? zbieramy całą polskę -
nick nieaktualny
-
alxa wrote:Gdybym ja jeszcze miała tak dużo czasu żeby o tym myśleć... ciągle coś załątiam, rano cały czas biegam, po południu pomagam moim chłopcom przy remoncie a wieczorem jeżdżę po sklepach.. do Was piszę rano z łóżka albo poźniej przez telefon:)
I tak ma być, im mniej czasu na myślenie, tym lepiejAndzia33 lubi tę wiadomość