Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
adk_1989 wrote:W komentarzu pod moi wykresem zostawiłam Ci info. To taki mój świeży pomysł. Widziałam gdzieś jeszcze na forum, że się ktoś tym interesował. Taki bajerek. Nie biorę go sobie do serca ale coś może w tym być bo jak tak na to patrzę to wtedy kiedy mam dni płodne zgodne z księżycem mam największa ochotę na serduszkowanie a nie wtedy kiedy powinna być owu z biologicznego punktu widzenia. Więc jako dodatek pewnie nie zaszkodzi a może wspomoże psychicznie
a nie można jakoś tego wyliczyć nie pobierając jakieś programu tylko np. online albo ty na swoim nie możesz zmienić dat aby pokazało Ci na inna osobę ??? -
nick nieaktualnyadk_1989 wrote:W komentarzu pod moi wykresem zostawiłam Ci info. To taki mój świeży pomysł. Widziałam gdzieś jeszcze na forum, że się ktoś tym interesował. Taki bajerek. Nie biorę go sobie do serca ale coś może w tym być bo jak tak na to patrzę to wtedy kiedy mam dni płodne zgodne z księżycem mam największa ochotę na serduszkowanie a nie wtedy kiedy powinna być owu z biologicznego punktu widzenia. Więc jako dodatek pewnie nie zaszkodzi a może wspomoże psychicznie
mnie dni płodne wypadły na dni kiedy mam mieć okres hehe -
MalutkaEva tak jak mówiłam, traktuję to jako pewnego rodzaju bajerek. Odkryty niedawno Ale zwolennicy tej "metody" uważają, że kobieta może mieć owulację częściej niż raz w cyklu. Z tą ich zdaniem ciąże, do których dochodzi właśnie podczas dni teoretycznie niepłodnych jak miesiączka. Taka teoria... hehe
MalutkaEve, celia lubią tę wiadomość
-
Hehe
ADK_1989 a tak z ciekawości możesz sprawdzic i mi 14.06.1984 godzina 22:45Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyadk_1989 wrote:MalutkaEva tak jak mówiłam, traktuję to jako pewnego rodzaju bajerek. Odkryty niedawno Ale zwolennicy tej "metody" uważają, że kobieta może mieć owulację częściej niż raz w cyklu. Z tą ich zdaniem ciąże, do których dochodzi właśnie podczas dni teoretycznie niepłodnych jak miesiączka. Taka teoria... hehe
może ja coś popieprzyłam odzywam się na priva -
adk_1989 wrote:Ania_84 tabelki pod wykresem
Dziekuje
I cicho sza przed mężemAnutka, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
Dobra dziewczyny. Teraz już naprawdę sobie stąd idę bo w sobotę mam naprawdę bardzo ważny i ciężki egzamin. Ale wrócę pewnie w nocy bo ze stresu już spać nie mogę więc jak by ktoś jeszcze miał ochotę to dawajcie daty a ja wam potem pod wykresami powrzucam
Anutka, MalutkaEve, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
adk_1989 wrote:Dobra dziewczyny. Teraz już naprawdę sobie stąd idę bo w sobotę mam naprawdę bardzo ważny i ciężki egzamin. Ale wrócę pewnie w nocy bo ze stresu już spać nie mogę więc jak by ktoś jeszcze miał ochotę to dawajcie daty a ja wam potem pod wykresami powrzucam
adk_1989 na prezydenta !!! -
Anutka wrote:a Tobie wyszedł 20 i dzień później było
Powiem Ci że jeśli to byłby ten dzień to chyba bym padłaAnutka lubi tę wiadomość