X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zostańmy mamami 2014
Odpowiedz

Zostańmy mamami 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2013, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak ale jakies smutne mysli mam ostatnio

• Anutka Autorytet

Wysłany: 25 września 2013, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny nie zapominajmy w jakim jesteśmy wątku... wszystkie zostaniemy mamami 2014 :)

kaarolaa, celia lubią tę wiadomość

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2013, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KaroLinka wiem jak to jest stracic ciaze, przechodziłam to 2 razy, ale nie poddaje sie, nie umiałabym przerwac staran, za daleko to wszystko zaszło. moze rzeczywiscie gdybym dała sobie z tym na luz szybciej bym zaszła, ale z drugiej strony z moimi problemami i meza wynikami nawet odpuszczenie sobie i pełen luzik chyba nie pomoze...

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2013, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka wrote:
    dziewczyny nie zapominajmy w jakim jesteśmy wątku... wszystkie zostaniemy mamami 2014 :)
    no własnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    i jeszcze mamy duzo czasu zeby nimi zostac :) kochane prosze o szczere usmiechy i odpedzamy złe mysli :)

Anutka lubi tę wiadomość

• Anutka Autorytet

Wysłany: 25 września 2013, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój uśmiech na złe dni :)

kaarolaa lubi tę wiadomość

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • karanga Znajoma

Wysłany: 25 września 2013, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KaroLinka wrote:
    Cześć dziewczyny.

Wczoraj odwiedziłam mojego gin powiedział że jak najbardziej mogę zacząć znów staranie. [*]15.o3.2013 (10tc) straciliśmy naszą kochaną kruszynke.
    Chodź lekarz dał nam zielone światełko trochę sie boję nadal jest mi bardzo cieżko .
    Hey. Wiem co czujesz, nie będę dawać tu rzadnych rad, bo każdy jest inny, powiem Ci tylko że ja potrzebowałam 1,5 m-ca po poronieniu żeby w ogóle mężowi nago sie pokazać. Był na tyle kochany że na nic nie naciskał, czekał aż odpowiem na jego pocałunki i pewnego dnia tak się stało, poczułam że mam ochotę po prostu być z nim blisko i o nizym innym nie myślałam. Potem już jakoś wszystko się poukładało :) mam teraz takie dni, że nie myśle wcale o tym co się stało, a mam takie że chcę siedzieć i ryczeć i patrzeć na ten wynik bety i pozytywny test ciążowy. Ale tak być musiało i nic co zrobię już tego nie zmieni, trzeba żyć tym co teraz nam daje życie a nie zagłębiać się w czerni przeszłości. Teraz z nadzieją czekam na kolejną ciążę :) dla Ciebie też nadejdzie ten odpowiedni moment :) przytulam!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2013, 11:13

Anutka, kaarolaa, MalutkaEve, celia, mała_mi lubią tę wiadomość

• KaroLinka Ekspertka

Wysłany: 25 września 2013, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniqa wrote:
    no tak ale jakies smutne mysli mam ostatnio

Tak jak powiedziała Alutka i kaarolaa Odpedzamy złe myśli do 2014 mamy jeszcze 4 cykle w którymś napewno sie uda :D trzeba być dobrej myśli :D

Aniqa popraw sobie jakoś humor zrób coś dla siebie :D to pomaga :D

59391dcb2f510945c62ded2d46597f9d.png
    bi7ywu52bqyvqoqm.png
    zrz6anli6i1h5vym.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2013, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    no własnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    i jeszcze mamy duzo czasu zeby nimi zostac :) kochane prosze o szczere usmiechy i odpedzamy złe mysli :)

jak teraz nie wyjdzie to juz koniec w tym roku, poprostu nie zgramy sie z mężem tz jego nie będzie w pl jak bedzie okazaja poczecia dzidziusia.

• Anutka Autorytet

Wysłany: 25 września 2013, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KaroLinka wrote:
    Tak jak powiedziała Alutka i kaarolaa Odpedzamy złe myśli do 2014 mamy jeszcze 4 cykle w którymś napewno sie uda :D trzeba być dobrej myśli :D

Aniqa popraw sobie jakoś humor zrób coś dla siebie :D to pomaga :D

i ewentualnie 3 cykle roku 2014 więc 7 cykli na zasianie fasoli, a uda się nam na pewno :)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • KaroLinka Ekspertka

Wysłany: 25 września 2013, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karanga wrote:
    Hey. Wiem co czujesz, nie będę dawać tu rzadnych rad, bo każdy jest inny, powiem Ci tylko że ja potrzebowałam 1,5 m-ca po poronieniu żeby w ogóle mężowi nago sie pokazać. Był na tyle kochany że na nic nie naciskał, czekam aż odpowiem na jego pocałunki i pewnego dnia tak się stało, poczułam że mam ochotę po prostu być z nim blisko i o nizym innym nie myślałam. Potem już jakoś wszystko się poukładało :) mam teraz takie dni, że nie myśle wcale o tym co się stało, a mam takie że chcę siedzieć i ryczeć i patrzeć na ten wynik bety i pozytywny test ciążowy. Ale tak być musiało i nic co zrobię już tego nie zmieni, trzeba żyć tym co teraz nam daje życie a nie zagłębiać się w czerni przeszłości. Teraz z nadzieją czekam na kolejną ciążę :) dla Ciebie też nadejdzie ten odpowiedni moment :) przytulam!

Ja mam bardzo podobnie. Coś nas łączy :D Nigdy nie zapomnimy o naszych kruszynkach na ale niestety trzeba żyć dalej chociaż bół jest niewobrażalny .

Kobietki nie poddajemy sie i staramy . Napewno sie uda :D

celia lubi tę wiadomość

bi7ywu52bqyvqoqm.png
    zrz6anli6i1h5vym.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 25 września 2013, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniqa wrote:
    jak teraz nie wyjdzie to juz koniec w tym roku, poprostu nie zgramy sie z mężem tz jego nie będzie w pl jak bedzie okazaja poczecia dzidziusia.

o no to nie ma inne wyjścia jak tylko zasiać fasolcie :)

Andzia33 lubi tę wiadomość

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • KaroLinka Ekspertka

Wysłany: 25 września 2013, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka wrote:
    i ewentualnie 3 cykle roku 2014 więc 7 cykli na zasianie fasoli, a uda się nam na pewno :)

Tak dokładnie . Nie poddajemy sie nigdy nie można tracić nadziei :D

bi7ywu52bqyvqoqm.png
    zrz6anli6i1h5vym.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka wrote:
    o no to nie ma inne wyjścia jak tylko zasiać fasolcie :)
    już po płodnych dniach, czekam na efekt, bede wiedzieć ok 5 paźdz

• karanga Znajoma

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No teoretycznie żeby zostać mamami 2014 to mamy jeszcze około 6 a niektóre 7 cykli :) bo jak zabrzuszymy np. w lutym to termin wypadnie na koniec roku ale nadal 2014 ;) także każda z nas się zmieści w terminie na bank :D

Anutka, kaarolaa, celia, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Anutka Autorytet

Wysłany: 25 września 2013, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karanga wrote:
    No teoretycznie żeby zostać mamami 2014 to mamy jeszcze około 6 a niektóre 7 cykli :) bo jak zabrzuszymy np. w lutym to termin wypadnie na koniec roku ale nadal 2014 ;) także każda z nas się zmieści w terminie na bank :D

7 cykli to bardzo dużo :) więc się nie stresujmy i nie spinajmy, że JUŻ :)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniqa wrote:
    kochana bedzie dobrze u mnie tez kilka razy wypadało, ze owulke spedzałam sama w domu, ale wtedy miałam taki moment, ze dobrze mi to robiło psychicznie bo wiedziałam ze na koniec cyklu na 100% bedzie @ i nie musiałam sie spinac czy beda 2 kreski czy tez nie :)

Anutka lubi tę wiadomość

• KaroLinka Ekspertka

Wysłany: 25 września 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniqa wrote:

To teraz do roboty silna praca i napewno sie uda . Ale nie zapomnijcie również dobać o siebie . :D

kaarolaa, Anutka lubią tę wiadomość

bi7ywu52bqyvqoqm.png
    zrz6anli6i1h5vym.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2013, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jestem 5 dpo i jest teraz najgorszy czas dla mnie, ale az tak bardzo sie nie spinam, co ma byc to bedzie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2013, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gardło mnie boli, drapie mnie, i nie moge przełykac.
    z meżem trszke sie pokłucilismy i jest cisza

• KaroLinka Ekspertka

Wysłany: 25 września 2013, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniqa to z niecielpliwością czekamy na 5 października trzymam kciuki :D

Ja tak około 25 października będe wiedziała czy wyszło więc mam troche więcej troche bardziej sie strasuje . No ale cóż pożyjemy zobaczymy do Lutego sporo czasu

Aniqa lubi tę wiadomość

bi7ywu52bqyvqoqm.png
    zrz6anli6i1h5vym.png
‹‹ 126 127 128 129 130 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ