Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
MalutkaEve wrote:mogę rodzić nawet przy 40 stopniach ale chcę urodzić wszystko mi jedno kiedy
Dokładnie
MILA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiara w mojego wirusa ciagle zywa..zaraziłam kogoś.....gratuluje samej sobie .. dobra robota , która następna....>:)bo to nie supermarketi promocji jak w OBi ni ma....
Andzia33 lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
MalutkaEve wrote:mogę rodzić nawet przy 40 stopniach ale chcę urodzić wszystko mi jedno kiedy
Pięknie mi czas zweryfikował plany i dał po głowie.
A teraz - chcę urodzić zdrowe dziecko !!!!!!!!!!!
MalutkaEve, kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MariaAntonina wrote:Wiara w mojego wirusa ciagle zywa..zaraziłam kogoś.....gratuluje samej sobie .. dobra robota , która następna....>:)bo to nie supermarketi promocji jak w OBi ni ma....
O Królowo MarioAntonino, weź no mnie w końcu zawiruś, byle skutecznieMariaAntonina, rybka, kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hejcia gratuluje mari antoniny dzidziusia w brzuszku niech zdrowo rosnie i wszystkim zafasolkowanym gratuluje i dolanczam do was bo i ja bede kiedys zafasolkowana koniec i kropka ;-)zarazam sie wiruskami
MariaAntonina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dzis podałam szablon na malucha..owszem z lekka do weryfikacji, ale jesli mnie sie udało, to czemu nie dostosowawczy sie do powyższych wskazówek.. nie zajsc w ciąze...
a teraz prosze czaruje wam .. bo jak sie rozpakuje to nic juz wam nie przesle chyba ze łosrane pampersy.. wic wybierac ,teraz albo nigdy ....
Wysoka kobieta poznała karła na imprezie. Gościu miał trochę ponad metr wzrostu, ale pomimo to spodobali się sobie. Po kilku drinkach poszli do jej apartamentu.
- Nie mogę sobie wyobrazić jak to będzie kochać się z karłem - mówi kobieta - te różnice wielkości i w ogóle...
- To rozbierz się, połóż się na łóżku, zamknij oczy i rozłóż nogi - odrzekł karzeł.
Kobieta zrobiła co kazał i po chwili poczuła w sobie największą rzecz, jakiej doświadczyła w swoim życiu. Po paru chwilach kobieta szczytowała kilka razy. Widząc jej rozkosz karzeł uśmiecha się i mówi:
- Jeśli uważasz, że to było super, to poczekaj aż włożę Ci obie nogi!kierzynka, MalutkaEve, kaarolaa, Andzia33, mała_mi lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
nick nieaktualny
-
justysia90 wrote:witajcie, ja pomimo ze poroniłam nie poddaje sie i mam nadzieję ze dołączę do mam 2014
Trzymamy kciuki za mamusiowanie w 2014
kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
justysia90 wrote:witajcie, ja pomimo ze poroniłam nie poddaje sie i mam nadzieję ze dołączę do mam 2014
Wiele z nas ma za sobą to wydarzenie , nie można sie poddawać trzeba iść w stronę słońca .. nawet jak nie świeci, to dla każdej kiedyś zabłyśnie ten jeden jedyny promyk szczęścia.. II kreseczki...
Ja będę leczyła wasza psychikę....pozytywnym nastawieniem...Andzia33, monaaa85 lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
nick nieaktualnyAndzia33 wrote:Maria A wez ty się lepiej przyłóż do tego zarażania,albo co ,bo będziemy składały reklamację!
Rybka witaj.
Justysia będzie dobrze!Andzia33 lubi tę wiadomość