Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhmm to dziwne
a może ten się wchłonął a potem jakiś nowy urósł i miałaś owulację później? bo nie wydaje mi się, że przez te 3 dni mógł być na tyle duży aby doszło do zapłodnienia...chociaż kto wie...cuda podobno się zdażają hehe
a robiłaś zwykły test ciążowy?Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja bym na wszelki wypadek zrobiła nawet zwykłego sikańca co by miec spokojne sumienie
kierzynka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalutkaEve - no sporo mnie nie było...zaglądałam jedynie uzupełnić wykres i na żadne fora nie wchodziłam bo powodowało to zbyt duży zamęt w mej głowie i mnie niepotrzebnie nakręcało. Odpoczęłam od forum, zrelaksowałam się i od razu czuje się lepiej i nie mam nawet żadnych dziwnych objawów bo zwyczajnie niezbyt zwracam na nie uwagę. Polecam
izabelka04 - fajnie by było, gdyby to był mój czas...jednak nie nakręcam się, nie raz już tak zrobiłam i żałowałam...to rozczarowanie jest najgorsze. Pójdę jutro na betę jak mi się uda dostać przed pracą i zobaczymy, ale wątpie żeby coś na niej wyszło oprócz negatywuMalutkaEve lubi tę wiadomość
-
Aga_Andzia wrote:hehe no kochana ja co miesiąc jak dotąd słuchałam braku cierpliwości
w tym miesiącu jak udało mi się cały czas słuchać głosu rozsądku to okres się długo spóźnia...heh
więc może czasem lepiej posłuchać głosu rozsądku .
Trzymam kciukasy :d -
nick nieaktualny