Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie pare godzin nie bylo a tu tyle do nadrobienia! O wy nie dobre
Anutka cieszę się ze masz prace, a moge zapytać jaka branza?
Ja po wizycie. Wszystko ok, ładnie się goi. Doktorem kazał 'tak na wszelki wypadek' zrobić jeszcze betę i dal antybiotyk też 'na wszelki wypadek'. Zastanawiam się czy go brać.jutro kupie I poczytam ulotke. Do kontroli z wynikiem histo pozniej i najwazniejsze. Mozemy sie starac po pierwszym okresie. Stwierdzil ze czekac pol roku to dla niego strata czasu i bezsens, szczegolnie ze tak długo staraliśmy sie o ta fasolkę, a jeśli psychicznie jestem gotowa to on nie widzi przeszkód.
A juz miałam lekarza zmienić po ostatnich przeżyciach... Bo mnie wkurzył jak byłam w szpitalu. A tu proszę, jednak sie da normalnie rozmawiać z pacjentka. Dodam ze to nie była prywatna wizyta tylko na fundusz...
Kurde rozpisałam sie. Miałam jutro napisać wrażenia, ale po prostu musiałam komuś opowiedzieć. Małż śpi,chory. dzieciaki też spia. Cisza, spokój. A mnie trochę nerwy puściły. Jeszcze teraz ta beta mnie ciekawi.
Dobra, juz spadam. Słodkich snow wszystkim :*MILA, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
balonik wrote:Witam z rana! Zmęczona jestem a spać nie mogę
Balonik, a ja już wiem jaki wierszyk ci zadedykuje jak już zaciążysz i brzuchol ci urośnie ....to będzie tak:
" BALONIKU NASZ MALUTKI, ROŚNIJ DUZY, OKRĄGLUTKI"
czy jakoś tak to było he he he heMariaAntonina, balonik, mała_mi, Andzia33, Anutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMILA wrote:Balonik, a ja już wiem jaki wierszyk ci zadedykuje jak już zaciążysz i brzuchol ci urośnie ....to będzie tak:
" BALONIKU NASZ MALUTKI, ROŚNIJ DUZY, OKRĄGLUTKI"
czy jakoś tak to było he he he he
hehe widzę Milcia, że i w Tobie wena od ranaMILA lubi tę wiadomość
-
Olgenek wrote:Fajnie zajrzeć z rana, a tu takie humorki przednie
Nie wiem jak u was ale u mnie takie piękne słońce świeci... Ciężko się nie uśmiechać od samego rama No i ovu mi zaznaczyło więc się podwójnie cieszęMalutkaEve, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
To teraz ja z racji , ze jestem tu weteranem - poproszę o kilka słów o sobie..Dziewczyny..?
Tylko nie pisać poematów...a mini rozprawkę ..Andzia33 lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualny