Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
MILA wrote:Maria ty to detektyw jesteś wspomniałaś coś o budżetówce ? policja czy wojsko?? bo to by sie zgadzało he he he
niestety nie , ale chetnie bym sie wybrała na jakis poligon..u mnie cos co pozwoliło nam wszystkim tu być.. pisac i czytać..oświata......heeeMILA, kaarolaa lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualnyAniqa wrote:witam nowy dziewczyny:)
zrobiłam sobie parę dni przerwy od stronki i nawet mi to na dobre wyszło, nie będzie nadrabiać braków bo dużo tego.
kaarolaa jak tam twoje samopoczucie???MariaAntonina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMariaAntonina wrote:zrobiłam RISERDZ ..przeleciałam wszytskie strony i ..
Prosze Panie mamy takie statystyki:
Ciężąrne :
alexa
makcza
Martusska
Matylda36
patrianna
MaraiaAntonian
Stinka
Kaja
Miriam
juicca
:oniqa
Lissa
carmen92
Nusia
Były z NAMI: z tego co wiem bez rezultatów
Jaga
puszysta
nika86
EmilkaWSK
kotka-psotka
wirbażka
ofelaine
koza
topa42
Topola
olinka84
Dżola
Klif
NAt:)
Ania1986
MisiaMisiai inne , które były na chwile
STAŁE BYWALCZYNIe tego haremu to :
Aniga
Aga-andzia
Iwka
Kalitria
Anutka
Andzia33
Kaarola
Nusia
MariaANtonina( jedyna zaciązona )
mała mi
Malutka EVA
i reszta nowych dziewczyn......WITAM
Haremu?? to my tu jakiś harem mamy łoo matko nie wiedziałam, że ja biorę w czymś takim udział heheAnutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniqa wrote:bardzo dobre podejście, ja osobiście też już nie wchodzę na te forum z taką częstością jak ostatnio, nawet mi się nie chciało ostatnio, czas mi ucieka a mogłabym zrobić coś innego, znalazłam sobie parę innych zajęć i jestem zadowolona, dopiero teraz widze to czego nie widziałam siedzać przed kompem.
dokładnie tak samo mam ja...trzeba wyluzować z tym forum, bo siedzenie na nim 24godz na dobę nic dobrego nie przynosi (no poza pogawędkami z super dziewczynami) tylko człowiek niepotrzebnie się nakręca i szuka objawów...a tak jest "luz blues" i "git majonez"Aniqa lubi tę wiadomość
-
Aga_Andzia wrote:Haremu?? to my tu jakiś harem mamy łoo matko nie wiedziałam, że ja biorę w czymś takim udział hehe
A jakbys nazwała skupisko wielu kobiet w jednym miejscu ??
Mnie sie ma jedno na mysli_HAREM
Fakt nie mamy jednego chłopa , a moze OVu to nasz chłop..
Heeekaarolaa, Aga_Andzia lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:wataha
kaarolaa lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
nick nieaktualny
-
To ja tez napiszę coś o sobie;
Staramy sie od 2lat
badania hormonów lh,tsh estradiol,prolaktyna ,progesteron,hsg, histerioskopia,bad nasienia u m ;gin co miesiąc.
mam córeczkę ma 4 lata
Pracuję
W pierwszej ciąży zaglądałam tutaj ,ale się nie udzielałam,i tak samo na edziecko,udzielam się tylko tutaj[moze od stycznia]Iwone lubi tę wiadomość
Andzia33 -
MariaAntonina wrote:zrobiłam RISERDZ
STAŁE BYWALCZYNIe tego haremu to :
Aniga
Aga-andzia
Iwka
Kalitria
Anutka
Andzia33
Kaarola
Nusia
MariaANtonina( jedyna zaciązona )
mała mi
Malutka EVA
i reszta nowych dziewczyn......WITAM
Ja zaniedbuje, ale nadrobię bosze nadrobię!!!!! -
o chorera...
Kapitolina
Kapitolina imieniny obchodzi 27 października Zdrobnienia imienia Kapitolina Najpopularniejszymi zdrobnieniami są Kapitolka, Kapitolinka, Kapitolineczka, Kapitolunia, Kapitolusia, Kapitolcia, Kapitolinka, Kapitoluńcia, Kapisia, Kapitka, Kapitunia Pochodzenie i znaczenie imienia.
http://dzieci.pl/page,16,imiona-dziewczynki.html alre tu sa kwiaty , nosz qurede niektóre imiona..Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2013, 13:08
Matylda36 lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
Kapitolina, o matko!
Jak przeglądam kalendarz z imionami, to niekiedy zastanawiam się czy od stuleci nikt nie zrobił przeglądu i nie uporządkował niektórych dziwnych imion. Aż trudno niektóre imiona imionami nazwać, nikt chyba od wieków tak też swoich dzieci nie nazywa, o ile kiedykolwiek nazywał w taki sposóbMariaAntonina, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
MariaAntonina wrote:Hej Matyldo co u ciebie i dzidziulka..?
Leżymy Dzidziulek ma się dobrze, rośnie i fika, także kilka razy dziennie mamy już okazję go z mężem poczuć
A Tobie odpuściły mdłości?kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
nick nieaktualnykaarolaa wrote:witam, u mnie samopoczucie takie jak zawsze, ogolnie nie mam objawow ciazowych i okresowych, ale tak mam zawsze, zero bolu brzucha, zero bolu plecow, zero czegokolwiek ale @ juz jutro bedzie
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Matylda36 wrote:Leżymy Dzidziulek ma się dobrze, rośnie i fika, także kilka razy dziennie mamy już okazję go z mężem poczuć
A Tobie odpuściły mdłości?
Wiesz od wypady do KFC i zwrotu akcji.. przez 2 dni mam spokój.. byłam na wizycie we wtorek i tak mi jakoś przechodzi, nie chwale ze wg nie bedzie ich jeszcze , ale póki co jest oki..meczy mnie ból lędźwi od tygodnia..to pewnie przez rozrastanie sie macicy..i mam tez prace siedząca wiec wiesz jak jest. tyłek w krzesło..
A ty biedulko bedziesz tak leżakowała do konca ??Andzia33, Matylda36 lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni.