Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
MariaAntonina wrote:Zenku a co u Lissy ??
Lissa to tak naprawde powinna mieć nick lisica! Zaszła w ciążę i teraz zwiała do Polski na urlop zostawiając mnie samą!!!!!!
Ma się dobrze, mama jej gotuje, ale przez to że jej tak zazdrościłam lenistwa wszystko wyrzygiwała! Co zjadła to wylała w kibel. Dzis z tego co wiem na grzybach jest. Wraca w przyszłym tygodniu.I oddam jej cholerną część pracy żebym mogła tyle czasu poświęcać ovu co na przyklad ty Kochaniutka Tesknie za tym...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2013, 16:30
Matylda36, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Jeśli by się jakimś cudem udało -- i owulka była 29 - to byłby najwspanialszy prezent rocznicowy hehehe
MalutkaEve, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jeśli by tak było to nazwę październi misiącem cudów hehe
MalutkaEve, Andzia33, Anutka lubią tę wiadomość
-
MariaAntonina wrote:Wiesz od wypady do KFC i zwrotu akcji.. przez 2 dni mam spokój.. byłam na wizycie we wtorek i tak mi jakoś przechodzi, nie chwale ze wg nie bedzie ich jeszcze , ale póki co jest oki..meczy mnie ból lędźwi od tygodnia..to pewnie przez rozrastanie sie macicy..i mam tez prace siedząca wiec wiesz jak jest. tyłek w krzesło..
A ty biedulko bedziesz tak leżakowała do konca ??
Czyli żarcie z KFC pomaga, ha ha
Ja teraz nie mam żadnych dolegliwości, nawet najmniejszy ból brzucha, lędźwi czy piersi mnie omija, ale leżeć raczej będę do końca ciąży, bo idealnie słuzy to mojej macicy i dzidziolkowi, więc cóż począć, muszę wytrzymać.Andzia33 lubi tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja ciągle pracuje... ale dostałam next kontrakt .. i się ciesze jak głupia.. bo wreszcie ktoś docenił moja pracę
A jutro muszę przygotować materiały dla uczniów ... blee ale mi się nie chceWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2013, 17:47
Iwone lubi tę wiadomość
-
To leżenie wcale nie jest takie fajne, ja będę leżała 8 miesięcy prawdopodobnie i niestety nie pozostaje to obojętne na mój organizm. Na szczęście mam bardzo silny organizm i charakter, ale bez opieki najbliższych i rewelacyjnego lekarza, mnóstwa badań i odpowiednich leków w odpowiednim czasie, masażach, problemy z mięśniami, stawami, krążeniem, choroby zakrzepowe, niekiedy z sercem, żylaki czy hemoroidy, depresje są czymś normalnym. Problemy przy porodzie jeśli miałby być siłami natury, przy zwiotczałych czy niekiedy niepracujących mięśniach. To jest ogromna praca nie tylko, by dziecko przeżyło, ale i walka o siebie.
Ja, dopóki nie musiałam się połozyć, nie zdawałam sobie sprawy ile to wysiłku kosztuje, dla mnie i najbliższego otoczenia. Mimo, że byliśmy z mężem na to nastawiani i świadomie podjęliśmy decyzję, na pewno nie byliśmy na to co się będzie działo przygotowani.Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
Anutka wrote:Doradztwo finansowe kredyty hipoteczne
To może się nie długo do ciebie zgłosimy bo myślimy nad mieszkankiem albo remontem kapitalnym domku
A jak się podoba praca ?? -
MariaAntonina wrote:ok..
1. Jak długo sie starcie
2. Czy sa to starania z problemami
3. Jak psychicznie podchodzicie do starań
4. Czy posiadacie juz jakies potomstwo
5. Czy robiłyście juz jakies badania ( to raczej do długodystansowych)
6. Skąd pomysł na to FORUM..OVU
7. Czym sie zajmujecie na codzień, i co by kazda od siebie chciała dodać..
1) 4 cykl
2) nie zdiagnozowano
3) od tego cyklu luźniej...
4) nie
5)nie
6) link znaleziony w internecie który mnie zaciekawił
7) praca, kredyty hipoteczneIwone, Andzia33 lubią tę wiadomość