Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Anutka wrote:póki co to raczkuję w temacie, nie miałam z tym styczności
-
nick nieaktualnyto moze jasie odswieze
1 28 miesiecy w tym 2 poronienia
2 troche tych problemow jest...
3 mysle, ze teraz juz na luzie
4 nie
5 prolaktyna(podwyzszona) estradiol, lh,fsh,tsh,ft3,ft4,progesteron,moffologia(norma), badanie HSG ( na obu jajowodach wodniaki, zrosty na macicy), badanie meza( problemy)
6 gdzies w necie na to wpadłam
7 opiekuje sie 14 miesieczna Marcelinka
a od siebie dodam, ze tak długo walcze i sie nie poddamIwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ejjj nie czekaj na mnie ja licze na wiruski
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
1. Jak długo sie starcie
2. Czy sa to starania z problemami
3. Jak psychicznie podchodzicie do starań
4. Czy posiadacie juz jakies potomstwo
5. Czy robiłyście juz jakies badania ( to raczej do długodystansowych)
6. Skąd pomysł na to FORUM..OVU
7. Czym sie zajmujecie na codzień, i co by kazda od siebie chciała dodać..
Odp
1. 4 cykl starń ( obecny zawieszony)
2. Tak zarówno ja jak i mąz
3.próbujemy wrzucić na luz ale nie raz się nie da.
4. nie
5. Tak..Tsh, FT4,ft3, prolaktyna, progesteron .. monitoring, maz badanie nasienia, i wiele wiele innych
6. Przypadkiem trafiłam i mnie zaciekawiło
7. Uczę, prowadzę własną działalność z zakresu usług inf, na codzień pracuję z lekarzami .Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny z chęcią sie podziele moim skokiem - bo i tak nic z niego może przynjamneij Wam się przyda .... mi tempka winduje do góry wtedy kiedy nie ma szans ... ;/
-
Ania_84 wrote:Dziewczyny z chęcią sie podziele moim skokiem - bo i tak nic z niego może przynjamneij Wam się przyda .... mi tempka winduje do góry wtedy kiedy nie ma szans ... ;/
ale przynajmniej wiesz, że była owulacjaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:a za miesiąc wrócicie do gry ze zdwojoną siłą i entuzjazmem, że musi być zielono
tylko martwi mnie to dzisiejsze plamienie - a raczej małe plamki krwi w śluzie.. mam nadzieje że żadna torbiel się nie tworzy ..;/ -
Ania ja właśnie z okazji owulki miałam często taki śluz podbarwiony krwią. Przyszły cykl na pewno będzie zielony u was, bo jak teraz nie serduszkujecie to jak się później rzucicie na siebie to hoho. Nie ma opcji, musi się udać.
AgaAndzia czyli jednak potrzebne leki na wywołanie, przykro.
Jutro z rana jadę sprawdzić czy moja beta spadla całkiem.
MariaAntonina, przeczytałam twój pamiętnik. Jak się okazuje mamy trochę wspólnego... Chociaż jest miedzy nami pare lat różnicy.Andzia33 lubi tę wiadomość
-
hej,
byłam dzisiaj na monitoringu. Są dwa pęcherzyki tj. 10 dc - 13 i 15mm
w poniedziałek znowu idę na USG sprawdzić czy pękły. Jeżeli nie to dostanę zastrzyk
i wtedy zobaczymy dzisiaj bardzo bolał mnie prawy jajnik i to właśnie na prawym jajniku są dwa pęcherzyki:-) a narazie do poniedz. serduszkowanie i tyleMalutkaEve, Andzia33 lubią tę wiadomość