Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga_Andzia wrote:cały czas rozsądek mi podpowiada "nie! nie rób! przecież wiesz, że to bez sensu", ale brak cierpliwości mówi "zrób będziesz wiedziała co i jak"...
i kogo tu słuchać...
zrób dziada i się uspokoisz. przynajmniej bedziesz wiedziec czy w lewo czy w prawoAga_Andzia lubi tę wiadomość
-
Japoneczka z Porcelany wrote:Nawet umilacie mi powrót do domu siedzę wśród obcych ludzi i obiecuje jak mnie zgarna bo pomyślą że wariatka jakaś śmieje się sama do siebie to się obrażę na to OF.
Pytanie z cyklu beznadziejnych: Maria Antonina Ty tak zawsze? Czy to ze względu na ciążę?aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Anutka wrote:uuuf dziewczyny napisałyście się dzisiaj na 4 strony, nie nadążam czytać hehe będę z Wami od dziś tylko wieczorem na moment, nowe obowiązki ale pamiętam o Was temp tez podawana wieczorem
Noo nareszcie aleś nas przetrzymała -
nick nieaktualnyAnutka wrote:uuuf dziewczyny napisałyście się dzisiaj na 4 strony, nie nadążam czytać hehe będę z Wami od dziś tylko wieczorem na moment, nowe obowiązki ale pamiętam o Was temp tez podawana wieczorem
nareszcie przypełzłaś czym jesteś taka zajęta, co? bo my tu usychamy -
No mam nadzieje
Ja dziś fatalnie sie czuje od 2 dni bulgotanie w podbrzuszu, cyce w dalszym ciągu ciezkie nabrzmiałe i ogólnie blee ;/ -
MalutkaEve wrote:nareszcie przypełzłaś czym jesteś taka zajęta, co? bo my tu usychamy
:pracuje od 08:00 do 16:00, wychodzę o 6:30 z domu a wracam o 17:30 wracam prosto do Was, w pracy nie mam dostępu do kompa musicie mi wybaczyć temp będę podawać teraz wieczorami ;( -
nick nieaktualny
-
Anutka wrote:eee chyba było dzień szybciej
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny