Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny. Dawno mnie tu nie było...ale muszę się Was o coś zapytać, bo zaczynam świrować. Otóż chodziłam w tym cyklu na monitoring. Mój pęcherzyk osiągnął 10mm (piątek) po czym w poniedziałek na kolejnej wizycie już go nie było. Gin powiedział, że cykl stracony. Myślicie, że z tak małym pęcherzykiem mogło się udać...?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytak właśnie myślałam...gin powiedział mi to od razu jak zobaczył poniedziałek że pęcherza już nie ma...ale dziś mam 38 dzień cyklu a ostatnio miałam w miarę regularnie okres...nie robiłam żadnego testu ciążowego bo wiedziałam że nie ma sensu...jednak dziś napadły mnie wątpliwości bo mam 38 dzień cyklu a ostatnio miałam raczej regularnie i nie zdarzały mi się takie opóźnienia...
-
Nawet umilacie mi powrót do domu siedzę wśród obcych ludzi i obiecuje jak mnie zgarna bo pomyślą że wariatka jakaś śmieje się sama do siebie to się obrażę na to OF.
Pytanie z cyklu beznadziejnych: Maria Antonina Ty tak zawsze? Czy to ze względu na ciążę?26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
nick nieaktualnybetę i tak muszę zrobić ale w przyszłym tyg, żeby gin czarno na białym miał wykluczoną ciążę i mógł przepisać kolejne leki na wywołanie @...ale do tego czasu chyba zwariuje!!! nie potrzebnie zaglądałam na internecie na wpisy o tych pęcherzykach gdzie dziewczyny pisały, że zaszły mając 12mm...tylko nabiłam sobie głowę niepotrzebnie i zaczęłam się zastanawiać czy to rzeczywiście jest możliwe żeby się udało z tak małym pęcherzykiem...
-
Aga_Andzia wrote:betę i tak muszę zrobić ale w przyszłym tyg, żeby gin czarno na białym miał wykluczoną ciążę i mógł przepisać kolejne leki na wywołanie @...ale do tego czasu chyba zwariuje!!! nie potrzebnie zaglądałam na internecie na wpisy o tych pęcherzykach gdzie dziewczyny pisały, że zaszły mając 12mm...tylko nabiłam sobie głowę niepotrzebnie i zaczęłam się zastanawiać czy to rzeczywiście jest możliwe żeby się udało z tak małym pęcherzykiem...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynie no właśnie sobie nic nie wmawiam - JESZCZE - bo doskonale wiedziałam cały miesiąc że nic z tego...a tu nagle taki psikus, że okres się tyle czasu spóźnia i jakoś się nie zanosi żebym miała go dostać poza tym że bolą mnie strasznie piersi, ale nic więcej (a zawsze umieram od mdłości bóli brzucha, skurczy itp) a teraz poza bolącymi piersiami nie mam żadnych pbjawów ani ciążowych ani okresowych
-
nick nieaktualny
-
mała_mi wrote:Japoneczka, Kierzynka my się jeszcze nie witaly. Heeej26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
nick nieaktualnyhehe wiesz normalnie to i ja bym nie wytrzymała, ale jakoś o tym nie myślałam w tym cyklu bo zwyczajnie przyjęłam do wiadomości, że nic z tego...a tu taka niespodzianka że @ nie ma i już 38 dzień cyklu mam
tylko nie wiem, czy jest sens na tą betę iść...myślicie że jest szansa na ciążę z tak małym pęcherzykiem z medycznego punktu widzenia bądź z doświadczenia?