Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyalxa wrote:ja idę do wanny.. potrzeba mi godziny w wannie z moim kotem:) tak mnie podbrzusze boli, że zaraz nie wytrzymam... a ciepła woda najlepiej na to działa... no i pływający kot;P
alxa lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry dziewczynki:)
Dzisiaj zaczelismy dzialac;). Moj sie troche opieral bo byl zaspany ale go zmolestowalam. Mam nadziej ze cos tak zasial!
Alxa-moze pojedziecie na wycieczke w gory i zostaniecie tam zaproszeni na pokaz garnkow lub poscieli. Licza ze cos kupicie. Ale moze nie ma hakow. Fajnie wam:). Ja wygralam kiedys misia Cocolino;) -
Puszysta wrote:Testuj bo jak nie to sama ci wcisne ten test :LZawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualnyEmilka WSK wrote:A jak to zrobisz? jeszcze za wcześnie na kolejne testy.. dajcie mi kilka dni
bede czatowac na ciebie w toalecie wiem wiem... ale mi to tak pieknie wyglada....
KotkaPstoka wrote:Patrianna-cierpliwosci, moze jeszcze masz za malo hormonu. Nie trac nadzieji:)
zgadzam sie... u mnie sie takie cienie pojawiaja... szkoda gadac...az sie denerwuje czy znowu nie biochemiczna...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2013, 09:43
-
Puszysta wrote:bede czatowac na ciebie w toalecie wiem wiem... ale mi to tak pieknie wyglada....
Puszysta lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEmilko TY to w ogóle masz objawy jakbyś już dawno była w ciąży
a u mnie tempka się zatrzymała na takim samym poziomie jak wczoraj, okres jeszcze nie przyszedł a brzuch boli mnie tak jakbym była w trakcie, dzisiaj rano bolał mnie straszliwie!Puszysta, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKotkaPsotka wrote:To co wy za koty macie??? Moj nawet jak kropelka na niego spadla to uciekal w panice . To byl kot! Macie jakas specjalna rase? A nie boicie sie toksoplazmozy?
ja mam zwyklego dachowca, kastrata... z strasznie wielkim ego...
Nusia wrote:a u mnie tempka się zatrzymała na takim samym poziomie jak wczoraj, okres jeszcze nie przyszedł a brzuch boli mnie tak jakbym była w trakcie, dzisiaj rano bolał mnie straszliwie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2013, 10:31
alxa lubi tę wiadomość
-
kotkaPsotka jak mój poprzedni kociak (niestety popełnił samobójstwo) zamoczył choćby łapkę to współczuję osobie, która była obok niego.. jak córcia mi się kąpała to kota z łazienki wyrzucałam bo bałam coś co będzie jak mała go pochlapie...
a Blue (w skrócie Blutek) słyszy wodę to jest pierwsza w łazience... na noc jej zostawiam w umywalce odkręconą wodę bo się bawi:D
mój kociak to też dachowiec ale młodziak bo ma dopiero 3-4 miesiące
a kuwety mu nie wymieniam... tylko mój mąż.. po za tym koty to bardzo czyste zwierzęta:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2013, 10:33
Puszysta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPuszysta wrote:mowiłam? mowiłam ze nie przyjdzie ?
Puszku Kochany, ale cały czas mi się wydaje, że już dostałam i latam do toalety sprawdzać. Jakbym była w ciąży to brzuch chyba by mnie aż tak bardzo nie bolał? a ja rano aż miałam takie dziwne skurcze, więc wydaje mi się, że prędzej czy później zawita - nie wierzę, że mogłoby się udać po prostu, za piękne żeby było prawdziwe... -
nick nieaktualnyalxa wrote:kotkaPsotka jak mój poprzedni kociak (niestety popełnił samobójstwo) zamoczył choćby łapkę to współczuję osobie, która była obok niego.. jak córcia mi się kąpała to kota z łazienki wyrzucałam bo bałam coś co będzie jak mała go pochlapie...
a Blue (w skrócie Blutek) słyszy wodę to jest pierwsza w łazience... na noc jej zostawiam w umywalce odkręconą wodę bo się bawi:D
mój kociak to też dachowiec ale młodziak bo ma dopiero 3-4 miesiące
a kuwety mu nie wymieniam... tylko mój mąż.. po za tym koty to bardzo czyste zwierzęta:)
a bedziesz go kastrowac? ja sie bałam ale wkoncu go dałam ze dwa miesiace temu bo mi zaczol sikac, i bylo ok... nie bolalo go wogole.. tylko sie obrazil na 3 dni ze go gdzies zostawilam -
nick nieaktualnyNusia wrote:Puszku Kochany, ale cały czas mi się wydaje, że już dostałam i latam do toalety sprawdzać. Jakbym była w ciąży to brzuch chyba by mnie aż tak bardzo nie bolał? a ja rano aż miałam takie dziwne skurcze, więc wydaje mi się, że prędzej czy później zawita - nie wierzę, że mogłoby się udać po prostu, za piękne żeby było prawdziwe...
-
puszysta a to mój:
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/394248_522389004492183_1044450479_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/394359_521182901279460_70239078_n.jpg
jakiś miesiąc temu chyba:P
Drugie zdjęcie robiła Julka:)