X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zostańmy mamami 2014
Odpowiedz

Zostańmy mamami 2014

Oceń ten wątek:
  • alxa Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2013, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja idę do wanny.. potrzeba mi godziny w wannie z moim kotem:) tak mnie podbrzusze boli, że zaraz nie wytrzymam... a ciepła woda najlepiej na to działa... no i pływający kot;P

Puszysta, Andzia33 lubią tę wiadomość

e3db312905.png
    920555c751.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2013, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka WSK wrote:
    hej dziewczyny, nic nie napiszę dziś fajnego... :/ mdli mnie, sutki pieką aż i spać mi się chce :/
    Testuj bo jak nie to sama ci wcisne ten test :L

Andzia33 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2013, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alxa wrote:
    ja idę do wanny.. potrzeba mi godziny w wannie z moim kotem:) tak mnie podbrzusze boli, że zaraz nie wytrzymam... a ciepła woda najlepiej na to działa... no i pływający kot;P
    twoj tez? moj kot jak siedze w wannie, przychodzi wchodzi mi na brzuch i zasypia... i co z tego ze do polowy jest w wodzie? :P szczesliwy jak nigdy...

alxa lubi tę wiadomość

• alxa Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2013, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to moja nie śpi.. bawi się.. ale w wodzie.. zabawki od małej muszę jej dawać:D

e3db312905.png
    920555c751.png
  • KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2013, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry dziewczynki:)

Dzisiaj zaczelismy dzialac;). Moj sie troche opieral bo byl zaspany ale go zmolestowalam. Mam nadziej ze cos tak zasial!

Alxa-moze pojedziecie na wycieczke w gory i zostaniecie tam zaproszeni na pokaz garnkow lub poscieli. Licza ze cos kupicie. Ale moze nie ma hakow. Fajnie wam:). Ja wygralam kiedys misia Cocolino;)

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
  • Emilka WSK Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2013, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puszysta wrote:
    Testuj bo jak nie to sama ci wcisne ten test :L
    A jak to zrobisz? :) jeszcze za wcześnie na kolejne testy.. dajcie mi kilka dni <3

Zawsze będziemy Cię kochać !!!
    10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
    002cf1800b.png

a7dbd8d14944931f43d9602c2b1bc61d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend

Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy!
  • KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2013, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrianna-cierpliwosci, moze jeszcze masz za malo hormonu. Nie trac nadzieji:)

patrianna lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2013, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka WSK wrote:
    A jak to zrobisz? :) jeszcze za wcześnie na kolejne testy.. dajcie mi kilka dni <3

bede czatowac na ciebie w toalecie :P wiem wiem... ale mi to tak pieknie wyglada....
    KotkaPstoka wrote:
    Patrianna-cierpliwosci, moze jeszcze masz za malo hormonu. Nie trac nadzieji:)

zgadzam sie... u mnie sie takie cienie pojawiaja... szkoda gadac...az sie denerwuje czy znowu nie biochemiczna...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2013, 09:43

• Emilka WSK Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2013, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puszysta wrote:
    bede czatowac na ciebie w toalecie :P wiem wiem... ale mi to tak pieknie wyglada....
    Hahaha Puszku :D

Puszysta lubi tę wiadomość

Zawsze będziemy Cię kochać !!!
    10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
    002cf1800b.png

a7dbd8d14944931f43d9602c2b1bc61d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend

Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2013, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka WSK wrote:
    Hahaha Puszku :D
    widzisz? nudzi mi sie.... musze sobie jakies zajecie znalesc...

Edit: O! uczyc sie na poprawke musze.... miesiac mi zostal...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2013, 10:01

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2013, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilko TY to w ogóle masz objawy jakbyś już dawno była w ciąży :)

a u mnie tempka się zatrzymała na takim samym poziomie jak wczoraj, okres jeszcze nie przyszedł a brzuch boli mnie tak jakbym była w trakcie, dzisiaj rano bolał mnie straszliwie!

Puszysta, Andzia33 lubią tę wiadomość

• KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2013, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To co wy za koty macie??? Moj nawet jak kropelka na niego spadla to uciekal w panice :D. To byl kot! Macie jakas specjalna rase? A nie boicie sie toksoplazmozy?

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2013, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KotkaPsotka wrote:
    To co wy za koty macie??? Moj nawet jak kropelka na niego spadla to uciekal w panice :D. To byl kot! Macie jakas specjalna rase? A nie boicie sie toksoplazmozy?
    Czemu miałabym sie bac tokso? przeciesz nie grzebie sie w kupkach mojego kota... latwiej sie zarazic od nieumytych warzyw czy niedogotowanego miesa... zreszta nawet jak sprzatam kuwete to dwa razy dziennie, w rekawiczkach i potem myje rece.... tokso sie ukatywnia w odchodach dopiero po 72h... takiego smordku bym nie zniosla :)
    ja mam zwyklego dachowca, kastrata... z strasznie wielkim ego...
    Nusia wrote:
    a u mnie tempka się zatrzymała na takim samym poziomie jak wczoraj, okres jeszcze nie przyszedł a brzuch boli mnie tak jakbym była w trakcie, dzisiaj rano bolał mnie straszliwie!
    mowiłam? mowiłam ze nie przyjdzie ? :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2013, 10:31

alxa lubi tę wiadomość

• alxa Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2013, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kotkaPsotka jak mój poprzedni kociak (niestety popełnił samobójstwo) zamoczył choćby łapkę to współczuję osobie, która była obok niego.. jak córcia mi się kąpała to kota z łazienki wyrzucałam bo bałam coś co będzie jak mała go pochlapie...
    a Blue (w skrócie Blutek) słyszy wodę to jest pierwsza w łazience... na noc jej zostawiam w umywalce odkręconą wodę bo się bawi:D

mój kociak to też dachowiec ale młodziak bo ma dopiero 3-4 miesiące :)
    a kuwety mu nie wymieniam... tylko mój mąż.. po za tym koty to bardzo czyste zwierzęta:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2013, 10:33

e3db312905.png
    920555c751.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2013, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moje 8 miesieczne kocisko z wielkim ego

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2895f6093f25f60a.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bccd83dcdde59cd1.html

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2013, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puszysta wrote:
    mowiłam? mowiłam ze nie przyjdzie ? :P

Puszku Kochany, ale cały czas mi się wydaje, że już dostałam i latam do toalety sprawdzać. Jakbym była w ciąży to brzuch chyba by mnie aż tak bardzo nie bolał? a ja rano aż miałam takie dziwne skurcze, więc wydaje mi się, że prędzej czy później zawita - nie wierzę, że mogłoby się udać po prostu, za piękne żeby było prawdziwe...

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2013, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alxa wrote:
    kotkaPsotka jak mój poprzedni kociak (niestety popełnił samobójstwo) zamoczył choćby łapkę to współczuję osobie, która była obok niego.. jak córcia mi się kąpała to kota z łazienki wyrzucałam bo bałam coś co będzie jak mała go pochlapie...
    a Blue (w skrócie Blutek) słyszy wodę to jest pierwsza w łazience... na noc jej zostawiam w umywalce odkręconą wodę bo się bawi:D

mój kociak to też dachowiec ale młodziak bo ma dopiero 3-4 miesiące :)
    a kuwety mu nie wymieniam... tylko mój mąż.. po za tym koty to bardzo czyste zwierzęta:)

a bedziesz go kastrowac? ja sie bałam ale wkoncu go dałam ze dwa miesiace temu bo mi zaczol sikac, i bylo ok... nie bolalo go wogole.. tylko sie obrazil na 3 dni ze go gdzies zostawilam :P

• KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2013, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to rozumiem ze wasze kotki w domu siedza, no to sie nie ma co bac chorob:). Mylslam ze to takie wolno biegajace.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2013, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia wrote:
    Puszku Kochany, ale cały czas mi się wydaje, że już dostałam i latam do toalety sprawdzać. Jakbym była w ciąży to brzuch chyba by mnie aż tak bardzo nie bolał? a ja rano aż miałam takie dziwne skurcze, więc wydaje mi się, że prędzej czy później zawita - nie wierzę, że mogłoby się udać po prostu, za piękne żeby było prawdziwe...
    ja miałam takie typowo okresowe skurcze dzien przed plamienami... myslalam ze mnie zaraz krew zaleje i tak sie czulam... teraz tez mam ciagle wrazenie ze mi mokro ale to sluz nie @....

• alxa Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2013, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    puszysta a to mój:
    https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/394248_522389004492183_1044450479_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/394359_521182901279460_70239078_n.jpg

jakiś miesiąc temu chyba:P

Drugie zdjęcie robiła Julka:)

e3db312905.png
    920555c751.png
‹‹ 17 18 19 20 21 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ