Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Anutka wrote:hmmm aby określić, że są dni płodne to trzeba mieć śluz wodnisty albo rozciągliwy, szyjkę WMO i z reguły jest załamanie temp w dół a potem 3 wyższe tempki a jak długie masz cykle... jakby miało być owu dziś to 27 a nawet 26 dc by musiało być
tak jak piszesz cykle mam 27/28 dniowe ale @ skape góra 2 dni wiec nie wiem kiedy te dni płodne sprawdzam szyjke codziennie jak dla mnie to jest ona wysoko ledwo ją sięgam, czuję dokładnie kształt więc chyba twarda i wkładam lekko opuszek więc średnia tak sądzę,
trudne to zajście w poprzedniej nie było tyle cyrku byla i już...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2013, 17:57
Anutka, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
izabelka04 wrote:tak jak piszesz cykle mam 27/28 dniowe ale @ skape góra 2 dni wiec nie wiem kiedy te dni płodne sprawdzam szyjke codziennie jak dla mnie to jest ona wysoko ledwo ją sięgam, czuję dokładnie kształt więc chyba twarda i wkładam lekko opuszek więc średnia tak sądzę,
trudne to zajście w poprzedniej nie było tyle cyrku byla i już...
ja staram się o pierwsze dziecko i brak mi już sił... 5 cykl szyjka zdaje się być w pozycji płodnej jak ja opisujesz dziś nie zaszkodzi a może testy owulacyjne by Ci coś podpowiedziały
muszę zmykać do domowych obowiązków papapapaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2013, 18:06
izabelka04 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
No ja wreszcie w domku - do 18 prowadziłam zajęcia .. ale tak mi się nie chciało że szok.. łebek mi pęka.. chyba dziś szybko się położę .. ;/MalutkaEve, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Hej dziewczyny
No ja wreszcie w domku - do 18 prowadziłam zajęcia .. ale tak mi się nie chciało że szok.. łebek mi pęka.. chyba dziś szybko się położę .. ;/
ja też niedawno w pracy wróciłam i grzańca pije do lusterka. z małżem dalej lipa...Ania_84, MILA lubią tę wiadomość
-
To ja dzis myślałam ze padne .. mówie do mojego jak tam naboje nabite
A ten do mnie.. kurde po takiej przerwie..bedziesz mi chyba musiała przypomniec jak to się robi .. <hahaha>MalutkaEve, kaarolaa, MILA lubią tę wiadomość
-
Hej Aniu.
Widzę że jesteśmy na tym samym etapie @.
Znalazłam na forum temat o fazach księżyca i jeśli tak jak ja masz cykle 28/30 to jesteśmy w czarnej du*** Tam twierdzą że w ciąże się zachodzi jak księżyc się robi większy, a jak jest faza jak maleje to trudniej zajść. To mi się do końca roku 2016 nie zeszła owu z ta lepsza faza ksieżyca. Niezła faza nie ? -
Hehehe..
No nie..2016 r ..łooo matko .. toż będę miała 32 lata..a mój 34..
Moja mama ma prorocze gadki.. "bo zajdziesz i urodzisz w tym samym wieku co ja.. "
HeheheAndzia33 lubi tę wiadomość
-
Jus1985 wrote:No to w fazy księżyca nie wierzymy
Bardziej wierze w to ze 2013 rok - to rok płodnościWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2013, 19:56
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam w poniedziałkowy poranek Wiesz co, Mila? Ja mam nieodparte wrażenie, że OVU od jakiegoś czasu ma ze sobą problemy. Mi w tym cyklu pokazał już 5 terminów owulacji. To akurat wynika z mojego wykresu, nie można mieć do niego pretensji. Ale na przykład kiedy wyznaczył mi owulację na 20 dzień cyklu a wcześniej miałam dwa serduszka to mi powiedział, że czas wspołżycia bardzo dobry. A teraz sytuacja jest dokładnie taka sama to mi pisze, że dobry. Tak więc ogólnie przestaję już ufać temu małemu draniowi
MILA, monaaa85 lubią tę wiadomość
-
Hej lasencje.. co do wyznaczenia ovu przez ovu.. Wiem na swoim przykładzie , ze nie jest dokładnie wiec kochane nie bierzcie tego jednoznacznie za wiarygodne ...i nie ma sie co spinać..
Ten wykres był dla mnie zawsze bardziej poglądowy niż wiarygodne..
A tak po za tym to dzień dobry
Dziś odbieram nagrode dyrektora ..
No i wczoraj po długggggggggggiej przerwie zblizyliśmy sie .. ehhhhhhhhh
co za emocje
Strach ....
Duże podniecenie, nie zapomniane doznania...ale
To chyba wyjątek, których będzie nie wiele w naszym życiu sexualnym w ciąży.
Razem podjęliśmy taka decyzje...zaczekamy...przeciedz istnieje jeszcze( g)óralki...hee.
Kochamy sie ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2013, 08:06
MILA, kaarolaa, Andzia33, kalitria lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
właśnie widzę. Zmieniłam w 3dpo śluz z wodnistego na kremowy i linia zmieniła się na ciągłą OVU napisało że własnie rodzaj śluzu (wodnisty) w 3 dpo powoduje że wystąpienie owulki w 15 dc jest tylko prawdopodobne - no nic - czekam co będzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2013, 08:10