Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2013, 10:28
MILA, Ania_84, Andzia33, anka_a, celia lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualny
-
dziewczynki. ehh na 13 ide na uroczystośc kawowo - plackową.. ale sie nazrę..bo ja dzis na jogurcie naturalnym i bule...
MILA, kaarolaa lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
A czy ja juz wam powiedzialam hit weekendu????
Moja babcia znalazla opakowanie Duphastronu i łykneła sobie jedna tabletke i ponoć głowa ją przestała po tym boleć!!!!! Ale ups skucha była wieczorem bo nie mogła zrobić kupy. Oczywiście wine zwaliła na plasterek szynki, który zjadła bo był za twardy i suchy i chyba leżał z rok albo dłuzej w lodówce!!!!!!
Dziewczyny, litościMariaAntonina, Ania_84, MILA, Nusia, Jus1985, kaarolaa, Andzia33, celia, nika86 lubią tę wiadomość
-
Ehh....a ja dziewczyny nie wiem co się dzieje.. łebek boli od 6 dni .. ;/ i to tak migrenowo.. ;/
Na dodatek źle sypiam..budzę się co kilka godzin....dzis sie obudziłam nagle.. i tak jakbym widziała podwójnie.. dopieor jak troche potrząsnełam głowa i kilka razy pomrugałam to normalnie zaczęłam widzieć.. chyba ostatnio za bardzo się stresuje.. i nie wysypiam się..
-
kalitria wrote:A czy ja juz wam powiedzialam hit weekendu????
Moja babcia znalazla opakowanie Duphastronu i łykneła sobie jedna tabletke i ponoć głowa ją przestała po tym boleć!!!!! Ale ups skucha była wieczorem bo nie mogła zrobić kupy. Oczywiście wine zwaliła na plasterek szynki, który zjadła bo był za twardy i suchy i chyba leżał z rok albo dłuzej w lodówce!!!!!!
Dziewczyny, litości
No babcia wymiata .. chyba jej cypryjskie powietrze służy... niezła aparatka .. ty pochowaj przed nia te tabsy bo chorera wie czego sie jeszcze nałyka..Andzia33, Anutka lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
Dziewczyny, litości
Dobre.. hehehe -
Dziewczyny, litości
Babcia the best. Moja świętej pamięci umyła włosy żelem do higieny intymnej... i stwierdziła, że po tym szamponie te włosy ma takie fajne, a jakie kręcone!kaarolaa, Andzia33, kalitria, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja za godzinki dwie kończe prace
I wreszcie relaksik ulalalakalitria, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny