Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
kalitria wrote:a co tam sie stalo Juska?
ja zasnelam, na godzinke, glupi sen mi sie zalaczyl i wstalam. roboty mam duzo, a nie chce mi sie nawet prysznica wziac...
ja już po pracy a w domy tyle roboty, chyba trzeba się brać do garówAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Ja Anutka czekam az się skonczy małpiszonek .. od 2 dc biore wiesiołka zobaczymy co to będzie ..
Jak tam praca ?? Nie znudziła się jeszcze
Mnie czeka w tym tygodniu sprzatanie mieszkania.... dalsze prace w ogrodzie -
Ania_84 wrote:Ja Anutka czekam az się skonczy małpiszonek .. od 2 dc biore wiesiołka zobaczymy co to będzie ..
Jak tam praca ?? Nie znudziła się jeszcze
Mnie czeka w tym tygodniu sprzatanie mieszkania.... dalsze prace w ogrodzie
praca jest stresująca, nie wiem co mnie będzie czekać dnia następnego...nic dobregoAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:praca jest stresująca, nie wiem co mnie będzie czekać dnia następnego...nic dobrego
Ale może później Anutko będzie lepiej Może chcą Cie sprawdzić
Właśnie teraz jestem na etapie stresowania się w pracy .. ale na szczęście jutro się to skończyWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2013, 18:14
-
Ania_84 wrote:Buu... ja tak miałam w jednej pracy .. teraz mam troche stresującą ..gdy zblizają sie terminy ..
Ale może później Anutko będzie lepiej Może chcą Cie sprawdzić
Właśnie teraz jestem na etapie stresowania się w pracy .. ale na szczęście jutro się to skończy
stresowanie nie sprzyja tworzeniu nowego życiaMILA lubi tę wiadomość
-
Dokładnie dlatego my teraz będziemy mieli 2 tyg relaxing end Sexing ..
Anutka, MILA, kaarolaa, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny:)
postanowiłam dołączyć do starających się i napisać pierwszy post...
Przyznam szczerze, że nie czytałam całego forum jeszcze:(
Może narazie krótko o sobie....mamy już w domu 7 letniego synusia, w listopadzie skończę 30 lat a starnia od 7miesięcy:( Skoro tu jestem jak widac są bezskuteczne:(
Od poprzedniego cyklu gin kazał mi brać luteinę od 16-25 dc. dziś mam 13 dzień cyklu, więc w tym miesiącu szanse również są ,gorsze jest to, że nadzieja powoli odchodzi:(
Pozdrawiam Was wszystkie kobietki:)
SylwiaMalutkaEve, MILA, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dulis witam i ja )26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
Dzięki dziewczyny za ciepłe przyjęcie:)
Jutro jak będę miała nieco więcej czasu skrobnę moją historię ze staraniami w nieco obszerniejszej wersji.Muszę jednak poczytać czy to na pewno może być w tym wątku,żebyście mnie nie przegoniły w razie cuś
MILA, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDulis wrote:Dzięki dziewczyny za ciepłe przyjęcie:)
Jutro jak będę miała nieco więcej czasu skrobnę moją historię ze staraniami w nieco obszerniejszej wersji.Muszę jednak poczytać czy to na pewno może być w tym wątku,żebyście mnie nie przegoniły w razie cuś
ano musisz nas dobrze poznać, to faktMargotka87, MILA lubią tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:ano musisz nas dobrze poznać, to fakt26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
MILA wrote:Witaj Dulis
To tak jak my mamy 7 letnią córkę. O drugie dziecko staramy się jakieś 5 msc
I też nie wyłazi
Może ten cykl bedzie niespodzinaką i na na moje urodzinki 20 października bedzie pozytywny teścik
Powodzenia -
Jus1985 wrote:Gdzieś czytałam że kobieta jest najbardziej płodna w miesiącu w którym się urodziła.
Powodzenia26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹