Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie ma czego podziwiać.. taka Matka Teresa ze mnie chyba.. wolę żeby komuś było lepiej mimo mojego niezadowolenia. Ale umiem tupnąć nogą.. o już ostatnia nasza rozłąka, bo ileż można być słomianą wdową
Malutka.. jednak to co nam w główce siedzi bardzo wpływa na nasze zaciążenie.. :*
MalutkaEve lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
Ania_84 wrote:Dziewczyny mam pytanie ile razy dziennie bierzecie wiesiołek - ja mam Oeparol i tam pisze 1-2 kapsulek 2 razy dziennie
-
MalutkaEve wrote:u mnie chyba niestety tez zero bolu owulacyjnego, zero bolu jajnikow i ta tempka od poczatku mi sie nie podobala. zastanawiam sie, czy w ogole mierzyc tempke i sie w ogole stresowac
Malutka ja też obstawiam 16dc więc pomału możesz zaczynać final countdown
Jus1985, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:nie czulam owulacji w tym miesiacu, wiec nawet nie wiem czy byla. no zobaczymy
wiesz co MAlutka ja robiłam dziś rano test ciązowy i wyszedł negatywny,więc myśle ze te bóle to jednak owulacyjne chciaż po temperaturze wygląda jakby nie miało jej byc wogóle sama juz nie wiem o co kaman??? wogole mam wrazenie ze zaczyna mnie juz wkurzac tak kontrola samej siebie,ciagle sprawdzam szyjle sluz a mam wrazenie ze moj organizm plata mi figle
a u ciebie to moze ze nawet lepiej że nie wiesz kiedy,może właśnie przez to zaskoczy -
izabelka04 wrote:anutka nie wiem czyja lepsza twoja ciagle ta sama, czy moja popieprzona góra dół góra dół bez zapowiadającej sie owulacji ;/
zrobi odbicie razy w górę i owulacja będzie moja nie wróży nic... miałam już takie płaskie, ale nigdy nie tyle dni...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2013, 17:40
izabelka04 lubi tę wiadomość
-
celia wrote:Anutka, jak już pisałam, Ty się ciesz, że to nie wykres pracy serca
Ważne żeby w pewnym momencie odbiła
teraz mam masę pracy to aż tak nie czekam i nie wpatruję się w wykres, ale ta ciągła linia mnie niepokoi od 13 dc testy owu ciekawe co mi wyjdzie -
izabelka04 wrote:wiesz co sama już nie wiem wczoraj mnie tak podbrzusze bolało że byłam pewna ze to owulacja a dziś nic,i śluż kremowy lepki chyba nie umiem interpretowac swojego cyklu...
hmmm aby określić, że są dni płodne to trzeba mieć śluz wodnisty albo rozciągliwy, szyjkę WMO i z reguły jest załamanie temp w dół a potem 3 wyższe tempki a jak długie masz cykle... jakby miało być owu dziś to 27 a nawet 26 dc by musiało byćWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2013, 17:46