Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczynki
Bardzo dawno mnie tutaj nie było...
Widzę że nowe "twarze" się pojawiły a może to już stare "twarze" ja to chyba jestem staro-nowa
I jak zawsze wesoło tutaj
Zazdroszczę wam polowania na waszych M
Postaram się zaglądać częściej co by nie być "staro-nową" twarzą u was
Ania_84, kalitria lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Ania_84 wrote:gorzej bo pies mi zaczął wyc .. hehehe
Mój pies szaleje, bo go właśnie wyciągnęłam z wanny a wtedy mu palma taka odbija, że się po wszystkich możliwych powierzchniach turla. Muszę go piłeczką zabawiać żebym nie musiała znowu malować wszystkich ścian. -
adk_1989 wrote:Właśnie przeprowadzają w moim mieście test systemu wczesnego ostrzegania. Nienawidzę dźwięku tych syren. Wprowadzają we mnie straszny niepokój nawet jak wiem, że to tylko ćwiczenia. Ale przecież po to są
https://www.facebook.com/kwejk.fan/posts/550432248364907 -
adk_1989 wrote:Mój pies szaleje, bo go właśnie wyciągnęłam z wanny a wtedy mu palma taka odbija, że się po wszystkich możliwych powierzchniach turla. Muszę go piłeczką zabawiać żebym nie musiała znowu malować wszystkich ścian.
Kocica - najadła się , wyszalała a teraz śpi.. -
Pismak wrote:Hej Dziewczynki
Bardzo dawno mnie tutaj nie było...
Widzę że nowe "twarze" się pojawiły a może to już stare "twarze" ja to chyba jestem staro-nowa
I jak zawsze wesoło tutaj
Zazdroszczę wam polowania na waszych M
Postaram się zaglądać częściej co by nie być "staro-nową" twarzą u was
PISMACZKU!!!
Pismak lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Pogoda przepiękna
U mnie też wyło.
Kawa zroboina,napoleonek już w brzuszku,to mogę zaczynac pracę.
My się pokłuciliśmy w sobotę i jak narazie to m ściemnia ,że niechce więcej dzieci,a ja na to ,że nie interesuje mnie sex ,bez robienia dzieci,więc koniec ,az do śmierci.
Wiem,ze za chwilkę będzie przepraszał i się przymilał,bo już nie raz to przechodziliśmy.Zawsze przychodzi pierwszy,bo ja to jestem taka zaraza,ze jak się kłócic to porządnie aż do rozwodu.Witaminki bierze,więc pewnie dzisiaj,może jutro bedzie już okAnia_84 lubi tę wiadomość
Andzia33 -
Andzia33 wrote:Dzień dobry
Pogoda przepiękna
U mnie też wyło.
Kawa zroboina,napoleonek już w brzuszku,to mogę zaczynac pracę.
My się pokłuciliśmy w sobotę i jak narazie to m ściemnia ,że niechce więcej dzieci,a ja na to ,że nie interesuje mnie sex ,bez robienia dzieci,więc koniec ,az do śmierci.
Wiem,ze za chwilkę będzie przepraszał i się przymilał,bo już nie raz to przechodziliśmy.Zawsze przychodzi pierwszy,bo ja to jestem taka zaraza,ze jak się kłócic to porządnie aż do rozwodu.Witaminki bierze,więc pewnie dzisiaj,może jutro bedzie już ok
też to przechodziłam ostatnio
A już wczoraj po dwoch dniach fochów , jak wrócił to się dopytywał i jak u gina co powiedział, i ogólnei oszalał ..
Tak sie zastanwiam czy to nie ejst u mnie objaw przedowulacyjny te fochy
heheheAndzia33 lubi tę wiadomość
-
kalitria lubi tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Ale mam dziś przypływ energii ..
Chyba coś w tym jest
"..Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień.. " heheAndzia33 lubi tę wiadomość
-
u mnie też wyło.
już miałam nadzieję że nas ewakuują do domu. ale nic z tego.
brzuch mam jak balon -
Nezumi - u Ciebie jak balon - może jakiś espumisan weź
a u mnie czuję jakby mi lewy jajnik skakał tak pulsuje.. hehe -
kalitria wrote:Oj tam Andzia nie ma co sie zloscic na swojego pieknego lubego. O co poszlo tym razem?
My przechodzimy razem pms,i prawie zawsze podczas @ się o jakieś głupstwi pokłócimy.W niedzielę wieczorem już było dobrze,ale temat staraniowo bzykankowy ucichł,na razie robi podchody czy to już ,czy jeszcze nie można,wiem ,że wieczorem lub jutro już będzie się łasił.Z córką było tak samo,On niechce dziecka a jak tylko zaszłam to oszalał,teraz chce tylko przez te długie starania palma mu odbija.Grunt ,że witaminki bierze a dla mnie to jak informacja ,że chce.Oj ciężko to wszystko wytłumaczyc komuś ,ale my jesteśmy takie przekory i każdy chce postawic na swoim.Andzia33 -
no jeszcze się muszę przemęczyć w pracy ale na bank sobie kupię.