Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
o matko jak się mi nie chce już... zielona herbata pomogła, wzdęcia 'uszły'
-
Łoo ale się narobiłam...
teraz leze i kwicze - trzeba wypocząc przed przyjsciem M ..mała_mi lubi tę wiadomość
-
wróciłam z treningu teraz relax. winko muzyczka forum
anka8820 lubi tę wiadomość
-
ja juz siedzie w pracy od 7. kawusia wypita teraz prasówka do 15 jakoś zleci
-
Ja też już jestem w pracy i też do 15;p (dzisiaj może szybciej się wyrwe- chciałabym na jakieś zakupy pójść).. Nezumi to jakiś tydzień leniucha mamy Patrz jak nam to szybko przeleciało... nie tak dawno marudziłyśmy, że poniedziałek.
nezumi lubi tę wiadomość
-
Masz racje Maka, jutro juz piąteczek!
Maka lubi tę wiadomość
-
Maka kochana... wiem że ci przykro, przytulam wirtualnie :*
-
Hej dziewczynki
Ja pracuję od 9 ale dzisiaj mam wolne bo jutro mam egzamin i muszę się douczyć albo w końcu zacząć uczyć
Niestety dopadło mnie jakieś chorubsko więc nie wiem jak to będzie
Życzę wam miłego dnia20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Cześć dziewczyny.
No to dołączam do Was jako ta "starająca" Trzeci cykl starań z CLO i monitoringiem, 29dc - właśnie czekam na miesiączkę i znowu świruje.... Pewnie nie ja jedna, ale już chyba potrzebuje bratniej duszy w swoich świrowaniach.. A może znacie jakieś metody , żeby zminimalizować ten stan...?Andzia33 lubi tę wiadomość
09.2015 - 1 ICSI
06.2016 -Mój Cud ❤
2017 - 2 ICSI - powrót po rodzeństwo-nieudany
2018 - 3 ICSI -
Hej dziewczyny
Ja dziś mam super humor własnie pije kawke o 17 mam radę pedagogiczna .. dziś zrobie mojemu masażyk bo miał być wczoraj ale sie inaczej masowaliśmy hehehe
dziś zrobie mu dzień relaksu
Maka - to super mi ostatnio biocenoza wyszł 2 gr- i tez sie ciesze bo podobno 1 gr bardzo rzadko spotkac a 2 to bardzo dobry wynik