Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Mała mi jeszcze nie wsio stracone czesto w okoliicy spodzeiwanej @ kobiety plamia nawet mają lekkie krwawienie
A nawet jesli nie to bedziemy tu razem wszystkie trzymały kciuki za nastepny cykl - i nie przepraszaj bo nie ma za co <przytul>
A ja się dziewczyny tak zastanawiam..czy w 11 dc ten pecherzyk co mam 11,6 wystarczy... mam nadzieje ze dojrzeje i ze bedzie owulka ... ehh jak nie jednym to zaczynam sie stresowac drugim...tylko poco ... co ma byc to bedzie
mała_mi, Andzia33, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Witajcie moje kochane...a ja dzis mam wolne byłam zbadac moje piersi i jednak dobrze sobie wymacałam mam guzka 17mm o zmianie FA i piersi mastopatyczne.oczywiscie usg diopiero na 29listopada-cholerna słuzba zdrowia!umowiłam sie prywatnie na wizyte u onkologa we Wrocławiu na 13 listopada....I wszystko mi sie popierniczyło.onkolog powiedział ze jest to guzek spowodowany duzym stezeniem hormonów a od mojego gin własnie dostałam CLO duphaston i pregnyl mam brac od nastepnego cyklu....i musze mu o wizycie u onkologa powiedziec i chyba bedzie dupa z tabletek-doła mam dzis przeokropnego Poprostu wyję wszystko pod górkę
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Raczej będzie ciężko mam już małego smyka w domu, pracuję na cały etat no i udzielam się już od czasów pierwszej ciąży na innym forum i tam zostanę Ale dziękuję za gratulacje i zostawiam wiruski
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~dla każdej wystarczyAndzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
łojj dziewczyny ale mnie lędzwia zaczeły naparzać... jak przed @ masakra...do tego czuje się jak baloooonn ...oby to byla zapowiedz owulacji ...
Pola7 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki, ja mam jeszcze ok 5 dni do @ a czuje sie jakby juz miala byc za 5 minut wczoraj robilam bete i wyszla < 0,100 lipa.to byl 8dpo w okresie okoloowulacyjnym bralam antybiotyk wiec w sumie nie wiadomo czy w ogole mialsm owulke a jesli tak to kiedy, masakra jakas boli mnie brzuszek jak mam dostac @ to niech sie to stanie juz teraz to szybciej rozpoczne nowy cykl Miłego popołudnia
Andzia33 lubi tę wiadomość