Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyizabelka04 wrote:Hej dziewczynki, ja mam jeszcze ok 5 dni do @ a czuje sie jakby juz miala byc za 5 minut wczoraj robilam bete i wyszla < 0,100 lipa.to byl 8dpo w okresie okoloowulacyjnym bralam antybiotyk wiec w sumie nie wiadomo czy w ogole mialsm owulke a jesli tak to kiedy, masakra jakas boli mnie brzuszek jak mam dostac @ to niech sie to stanie juz teraz to szybciej rozpoczne nowy cykl Miłego popołudnia
no mnie też boli brzuszek dokładnie jak na @
czekam cierpliwie do rana, żeby ponownie siknąć -
nick nieaktualnyizabelka04 wrote:sikaj sikaj a masz jakieś przeczucia???? czy olew kompletny????
@ mam zawsze co 28 dni, dzisiaj jest 29 dzień, więc trudno nie wierzyć
ale jednak test (-) a to jest fakt.
sama nie wiem...
mam ostatnio dużo stresów, więc może przez to @ się odsunęła...izabelka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyizabelka04 wrote:ale wiesz może i owulka się ciut przesuneła i dlatego jeszcze nie wychodzi w każdym razie trzymam kciuki póki @ ni ma jest szansa a było sporo więc musi być dobrze
co ma być to będzie na pewne rzeczy nie ma się wpływuizabelka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjak mozna zobaczyc pod moim wpisem w kwietniu byłam w ciazy byłam... okres spozniał mi sie 2 dni, test o 6 rano negatywny. 3 dni pozniej okresu nadal brak i test zrobiony rano juz pokazał 2 kreseczki, co prawda testowa leciutka ale była. za tydzien robiłam 3 test i juz był bardzo dodatni. niestety chyba 3 dni pozniej juz poroniłam... ale jak widac testy moga wychodzic negatywne nawet w 15 dpo... trzymam kciuki malutka za Ciebie
MalutkaEve, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:jak mozna zobaczyc pod moim wpisem w kwietniu byłam w ciazy byłam... okres spozniał mi sie 2 dni, test o 6 rano negatywny. 3 dni pozniej okresu nadal brak i test zrobiony rano juz pokazał 2 kreseczki, co prawda testowa leciutka ale była. za tydzien robiłam 3 test i juz był bardzo dodatni. niestety chyba 3 dni pozniej juz poroniłam... ale jak widac testy moga wychodzic negatywne nawet w 15 dpo... trzymam kciuki malutka za Ciebie
bardzo Ci współczuję Karolcia, naprawdę nawet nie wiem co napisać...
ale też bardzo dziękuję za słowa otuchy :*Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziekuje juz teraz to tak nie boli, nawet nie zdazyłam zobaczyc pecherzyka na usg. i moze dlatego tak bardzo nie przezywałam tej straty jak podczas pierwszego poronienia. 4 dni przed umowina wizyta poroniłam. 2 lekarz i betka potwierdziło poronienie...na pamiatke zostały testy i wynik bety...
malutka pisz jutro od razu jak tylko bedziesz znała wynik testu bo dzisiaj to tu wszystkie z napiecia wytrzymac juz nie mogłysmyAnutka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny