Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewuszki, do Strzelec Kraj teraz, natychmiast! Taki dziś leniwy dzień, pogoda leżakowa, a ja obiad, prańsko, sprzątańsko... Przydałaby sie przerwa ale z towarzystwem
Aga_Andzia lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualnyMartusska wrote:ja mam regularne @ zawsze i powinnam dostać w środę i nie wiem czy zatestowac wczesniej czy poczekac w sumie to mi sie nie spieszy z wiadomośćią ale jakbym miała pewność to nie by bylo dobrze
Ja niby też powinnam dostac wśrodę (ksiązkowo), ale nigdy nie dostaje...ten 28dc jest dla mnie jesynie wyznacznikiem do zrobienia bety bo juz wtedy mi wykazuje (bynajmniej tak było w pierwszej ciązy), a okres dostaje zawsze kilka dni, tygodni albo i nawet miesięcy później... -
nick nieaktualnyEmilka WSK wrote:Dziewuszki, do Strzelec Kraj teraz, natychmiast! Taki dziś leniwy dzień, pogoda leżakowa, a ja obiad, prańsko, sprzątańsko... Przydałaby sie przerwa ale z towarzystwem
ojej nawet nie wiem gdzie to jest niestety...
poza tym jestem dziś w pracy do 20:00 -
Emilka WSK wrote:Dziewuszki, do Strzelec Kraj teraz, natychmiast! Taki dziś leniwy dzień, pogoda leżakowa, a ja obiad, prańsko, sprzątańsko... Przydałaby sie przerwa ale z towarzystwem
Z domu nr 1 170 km
z domu nr 2 190 km
TYLKO CZARTEREM LUB TU - 152
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Tak z Lubuskiego, kocham to miejsce
Podeślę Wam Jambojeta zaraz uszykować sie i stać w szereguAga_Andzia, Andzia33 lubią tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMariaAntonina wrote:No na własne ryzyko , ale lepiej miej pod ręką tel z namiarami na
TELEFONY ALARMOWE
Z telefonu stacjonarnego:
• 999: Pogotowie
• 998: Straż Pożarna
• 997: Policja
• 994: Pogotowie Wodno - Kanalizacyjne
• 993: Pogotowie Ciepłownicze
• 992: Pogotowie Gazowe
• 991: Pogotowie Energetyczne
• 988: Telefon Zaufania
• 986: Straż miejska
• 981: Pomoc drogowa
BO CHORERA wie na co bedzie trzeba dzwonic..
Kurcze ale sie usmiałam;) fajnie rozpoczety dzień heheh, czesc dziewczynki!wirbażka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny...kiedy mogę zatestować?
Aga- wariatka jak i wyZawsze będziemy Cię kochać !!!
Emilka WSK wrote:Dziewczyny...kiedy mogę zatestować?
Aga- wariatka jak i wy
Emilka wy to chyba jakis maraton macie ze swoim M...ładnie ... jak juz bede z moim N to cie pobije i bedzie brakowała 3 serducha w ciagu dnia . heee:)
Bede musiała upomnieć moderatora o 3 sreducho ...
A co do testu jesli masz lokatora to juz chyba czas wpisac go na liste mieszkańców...aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
MariaAntonina wrote:Emilka wy to chyba jakis maraton macie ze swoim M...ładnie ... jak juz bede z moim N to cie pobije i bedzie brakowała 3 serducha w ciagu dnia . heee:)
Bede musiała upomnieć moderatora o 3 sreducho ...
A co do testu jesli masz lokatora to juz chyba czas wpisac go na liste mieszkańców...
Hahaha no te mnogie serduszka by się przydały bo są dni kiedy się człowiek zapomniZawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualnyKochane ja właśnie dlatego nie notuje wszystkich serduszkowań, bo moderator nie pomyślał o porze popołudniowej między innymi...
nie wiem dlaczego ograniczył wszystkich automatycznie do rano i wieczorem
Ja stanowczo protestuje!!Emilka WSK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny!!
Wstalam rano, oblecialam szpital, wymeczyli mnie tam na tej fizjoterapi... teraz jestem w domu czekam z moim chłopem az nasz kumpel wstanie i jedziemy na zakupy, po 15 mam dzwonic do lekarza pytac o wyniki.
Zrobilam dzis rano moj ostatni test i ku*wa za przeproszeniem zrobil mnie w konia bo mocz doszedl do lini katrolnej i ni uja dalej... nawet sie kontrolna nie pokazala....no jak to tak ? wszystko jest dzis bleee.....
trzymaja mnie jakies dziwne mdlosci ale to raczej od upalów... niby słonca nie ma a jest 30 stopni i goraco ja sie wykoncze...
moj chlop jutro jedzie w odwiedziny do swoich rodzicow a ja zostane w domu i bede musiala na uczelnie zaczac chodzic sie uczyc bo inaczej nie dam rady....
Ja nie wiem jak wy mozecie kawe pic jest ochydna....
Emilka ja bym poczekala jeszcze z tym testem... jutro bedzie dopiero 9dpo... po co sie rozczarowywac jedna kreska? -
nick nieaktualnyEmilka WSK wrote:Czyli test jutro z rana? Owu wypadała w ubiegłą niedzielę/ poniedziałek ale wczoraj test słaby, ja tam widziałam jedną kreskę raczej.
Hahaha no te mnogie serduszka by się przydały bo są dni kiedy się człowiek zapomni
Emilka, wiem że to nie jest łatwe ale wstrzymaj się jeszcze z tym testem...9dni po to za wcześnie -
nick nieaktualny