Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Puszysta wrote:a jak to jest z tym wzw B ? mozna sie zarazic poprzes stosunek? wybaczcie ze pytam nie musicie odpowiadac poporstu nie mam pojecia... wiem co to za choroba ale nie wiem jak to wyglada kiedy ktos jest nosicielem...
Ja mysle o braniu wiesolka i castagnusa (chyba zle napisałam) na poporawe sluzu i cyklu...
Puszku z wirusem jest tak, że teoretycznie można się zarazić przez stosunek i bezpośrednio kontakt z krwią... tylko my jako dzieci i później też byliśmy szczepieni przeciwko żółtaczce i jak mi pani dr powiedziała, jak byłam szczepiona to przez stosunek się nie zarażę ewentualnie przez krew więc luzik
a najlepsze, że mój mąż został zarażony w szpitalu w wieku ok 10 lat podczas zabiegu wycinania migdałów ...
a ja biorę teraz wiesiołek i jakoś nie widzę większego śłuzu niż miałam wcześniej ale to pierwszy miesiąc więc zobaczę co będzie dalej -
patrianna wrote:zapytałam bo ja użyłam ich drugi raz w życiu.mam długie cykle 34-35dni i nie wiedziałam dokladnie co i kiedy zwłaszcza że poprzedni się rozjechał i @ nie miałam 50dni! obiecałm sobie że będe ich używać codzinnie i odczekłam ok tyg po @ i rozpoczełam testowanie pokał że owulacje miałam mieć ok19-21dc no i tak zaczeliśmy się przytulać serio kochaliśmy się z mężem w tym cyklu ok 6 razy- tylko w obrębie tych dni zawierzyłam Ovu (średnia kiedy mniej więcej owu) i testom i się udało. Jutro beta aby potwierdzić bo dwa sikane wyszły może nie mega mocne ale wyszły, okresu dalej nie mam jestem pełna wiary i dobrych myśli.
Wirbażka mój mąż też jest nosicielem HBSa, ja mam 32 lata i to moja pierwsza ciąża, mąż ma 30 lat po wodniaku jądra jak miał jakieś 17 lat i zadziałało
oooo to super trzymam kciuki za bete! :* -
Wróciliśmy wczoraj z lasu od razu mi lepiej, słońce, motor, las i jeziora...ojojoj tego mi było trzeba, za tydzień testuję
Piersi okrąglutkie, sutki bolą, śluz biały, temp wysoko jeśli test pokaże I to kończę z wykresem, mierzeniem temp no i ograniczę mężowi , w kwietniu robilismy to rzadziej i wyszłoAndzia33 lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
W nocy, jak wróci, niech cię obudzi "jak trzeba" mój tak robił
Aga_Andzia, wirbażka, Eavonne lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Aga_Andzia wrote:U nas bywa identycznie...a taka pobudka jest tak miła..mmm
Aga_Andzia lubi tę wiadomość
wirbażka wrote:hehhe spoko zobaczymy,bo mąż ma ciężką pracę i zawsze pada jak mucha, więc jak nie będzie miał siły itd to nie będę naciskać, bo rozumiem goZawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualnyMartusska wrote:Aga_Andzia a ty okresu jeszcze nie dostałaś ??> z tego co widzę to moze nie wszystko stracone jeszcze
no nie dostałam, ale na mnie to jest jeszcze zdecydowanie za wcześnie...ja mam zawse bardzo nieregularne i niekiedy baardzo długie cykle i to jest najgorsze, że nie wiem jak długo jeszcze będę żyła w tej niepewności... -
http://profamilia21.pl/index.php?id=18
tutaj sa lekarze i instruktorzy leczący metoda naprotechnologi .. dostałam namiary na jedna z nich od kobiety która stara sie o dziecko .. to babka z laboratorium gdzie badaliśmy nasienie .. moze warto spróbowac.. podaje ..Andzia33 lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Emilka WSK wrote:Pada jak mucha? To zaserwuj mu masaż i hiszpańską muchę oj Ci nasi biedni panowie
Emilka hiszpańska mucha to kicz .. nic nie daje .. kiedyś spróbowawszy i nie wiem czy trzeba by tego wypić słój 1 litrowy bo raczej to co było w buteleczce to by nawet mrówki nie ruszyło.. heeeaniołek 13.11.2012 r.
MariaAntonina wrote:Emilka hiszpańska mucha to kicz .. nic nie daje .. kiedyś spróbowawszy i nie wiem czy trzeba by tego wypić słój 1 litrowy bo raczej to co było w buteleczce to by nawet mrówki nie ruszyło.. heee
Aga_Andzia lubi tę wiadomość
Emilka WSK wrote:Hmm..to ja spróbuję polską muchę dzis do obiadu wrzucić
No na własne ryzyko , ale lepiej miej pod ręką tel z namiarami na
TELEFONY ALARMOWE
Z telefonu stacjonarnego:
• 999: Pogotowie
• 998: Straż Pożarna
• 997: Policja
• 994: Pogotowie Wodno - Kanalizacyjne
• 993: Pogotowie Ciepłownicze
• 992: Pogotowie Gazowe
• 991: Pogotowie Energetyczne
• 988: Telefon Zaufania
• 986: Straż miejska
• 981: Pomoc drogowa
BO CHORERA wie na co bedzie trzeba dzwonic..Aga_Andzia lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
nick nieaktualny
-
Hahahaha artystki! która wpada do mnie na taras? Mam cappucino i owoce użyczę hamaku
MariaAntonina, Aga_Andzia, Andzia33 lubią tę wiadomość
Emilka WSK wrote:Hahahaha artystki! która wpada do mnie na taras? Mam cappucino i owoce użyczę hamaku
Ja bym wpadła na to kawsko .. bo od rana jeszce nic nie piłam a robic mi sie nie chce .. moze by ktos zrobił za mnie ale ja bym wypiła..
A dokładnie to gdzie ? sie do ciebie wpada ?Aga_Andzia lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni.