Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnynie moge isc na bete.... nie robia tutaj bety...
leze teraz na kanapie i te plamienie/krwawienie troche zlezalo... juz nie ma krwi jest bardziej rozowy sluz... mam nadzieje ze przejdzie.... za dwa dni sikne znowu chyba ze sie rozkreci juz na powaznie...
tempke pod jezykiem mam 37.5Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAga_Andzia wrote:Ja też myślałam, że od zastrzyku, ale czemu w takim razie boli mnie dół brzucha, mam skurcze jak się gwałtowniej ruszę i jak siadam, no i te bolące sutki...
-
nick nieaktualnyPuszysta, jak masz mdłości i zawroty głowy to są to typowe objawy...no chyba, że jakaś grypa CIę bierze...ja na Twoim miejscu bym zrobiła test jeśli już masz taka możliwość bo jeśli jesteś w ciąży to plamienia nigdy nie są dobre...
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzrobiłam test i wstawiłam wam fotke... wiem ze nie sa dobre ale i tak lekarz nic mi na nie nie poradzi.... niestety tutaj tak do tego podchodza... moze jkaby to byl 6 tydzien ciazy to w szpitalu cos by dali... ale nie w okresie teminur @.... bedzie co ma byc..
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyoby się udało, szczerze to nakręciłam się na maxa że to już teraz będzie, tz w lipcu, już sobie wyobrażam jak to będzie z brzuszkiem, ale znów niektórzy mi mówią żeby na ziemie zejść że to nie tak łatwo, no zobaczy się , narazie jestem po okresie, czekam na te dni ...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPuszysta wrote:nie mam... tutaj robia bete tylko w szpitalu i tylko w wyjatkowych przypadkach.... moj GP mi nie zrobi.... ale zadzwonie jutro... spytam.
Kurcze to troche słabo...ja bym zwariowała chyba jakby mi test wyszedł z bladą kreską a bety nie mogłabym zrobić...nie wiem co CI poradzić, oprócz tego żebyś dzwoniła jak masz taką możliwość...Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniqa wrote:oby się udało, szczerze to nakręciłam się na maxa że to już teraz będzie, tz w lipcu, już sobie wyobrażam jak to będzie z brzuszkiem, ale znów niektórzy mi mówią żeby na ziemie zejść że to nie tak łatwo, no zobaczy się , narazie jestem po okresie, czekam na te dni ...
To czekanie, niestety jest najgorsze...mi zawsze brakuje cierpliwości i choć od męża ciągle słyszę żebym wyluzowała, że to jeszcze tylko tydzień to dla mnie to jest AŻ TYDZIEŃ. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aniqa witam Cię
powodzenia życzę...
ja czekam na @ chociaż.. zawsze jak ma przyjść to jakiś tydzień przed zaczynam dosłownie "wpieprz***" (co jedzeniem tego nazwać się nie da) czekoladę! A w tym miesiącu? od jakiegoś tygodnia nie mogę patrzeć na nią! do tego boli mnie całe podbrzusze:/
oh co się dzieje z cyklami po odstawieniu tabletek ;( -
nick nieaktualnyAga_Andzia wrote:To czekanie, niestety jest najgorsze...mi zawsze brakuje cierpliwości i choć od męża ciągle słyszę żebym wyluzowała, że to jeszcze tylko tydzień to dla mnie to jest AŻ TYDZIEŃ.
-
nick nieaktualnyalxa wrote:Aniqa witam Cię
powodzenia życzę...
ja czekam na @ chociaż.. zawsze jak ma przyjść to jakiś tydzień przed zaczynam dosłownie "wpieprz***" (co jedzeniem tego nazwać się nie da) czekoladę! A w tym miesiącu? od jakiegoś tygodnia nie mogę patrzeć na nią! do tego boli mnie całe podbrzusze:/
oh co się dzieje z cyklami po odstawieniu tabletek ;( -
nick nieaktualny