Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aga_Andzia wrote:Sama doskonale wiesz, że niestety nie jest to takie proste to całe "pozytywne myślenie"...niby chcesz być dobrej myśli, ale za każdym razem jak Ci się tylko lekko w głowie zakręci bo się za szybko podniesiesz to już łudzisz się, że może jednak w ciąży jesteś i tak naprawdę nie da się martwić. Dziś też już stresa mam strasznego i chciałabym już wiedzieć, nie tylko dla swojej spokojności, ale przede wszystkim dla zdrowia dziecka, bo u mnie jest taka sytuacja że jak tylko w ciążę zajdę muszę pozmieniać szybko leki...jedne odstawić i zamienić je innymi bo niektóre na krew co biorę teraz nie można brać w ciąży itp więc martwisz się czy czasem nie jesteś teraz w ciąży i krzywdy dziecku nie robisz biorąc te leki dalej. A tu niestety medycyna nie poszła jeszcze aż tak do przodu żeby wiedzieć już na drugi dzień po stosunku...a szkoda. Jak ktoś wymyśli takie badanie to go ozłocę!
Aga_Andzia, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWeronika ja juz nie mam nadzieji.... wole sie przyjemnie zaskoczyc niz znowu bolesnie rozczarowac....
madzianka wrote:Hej dziewczynki ja mam juz 26 lat i staray sie o pierwsze malenstwo. dzis powinna przyjsc ta wredna @.inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadzianka wrote:narazie jest tylko takie bardzo blade i bardzo skape plamienie tylko w srodku a temperatura 37 stopni.eh pewnie znowu nic z tego nie bedzie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Puszysta szkoda ze nie miszkamy blisko sieebie.. bo obie bysmy siadly i sie napily.. ahh tragedia!
Madzia witamy cie wsrod nas:) trzymam kciuki za ciebie:)
ja dalej siedze na mieszkaniu i mecze tapety.. pozniej siadam i mysle co ja zrobie z takim metrazem i zaczynam ryczec:p ale ze mnie beksa! Julka pojechala z babcia dzis na wies zebym mogla w spokoju wyremontowac z mezem mieszkanie... a ja siedze na brudnej podlodze zamias remontowac! Ah.. napilabym sie jakiegos winka dla odstresowania a tu nie ma z kim!
Ahh:)Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWidzę, że dziś każda z nas w ponurym nastroju...
Ja już głupieje...nie wiem co mam robić...może Wy mi poradzicie. Sytuacja wygląda następująco:
Gin kazał mi współżyć w 8dc bo już miałam dojrzałe pęcherze (4.07.2013) i tak też zrobiliśmy. Następnie zastrzyk choragonu na jajeczkowanie miałam 10.07 i kazał współżyć w ten i kolejne dni a od 13.07 brać dwa duphastony na dzień jako że na wszelki wypadek jakbym w ciąży była. Jeśli okaże się że jestem w ciąży to mam duphaston brać tak dalej i pozamieniać inne leki i wprowadzić nowe na krew. I teraz moje pytanie, czy czas na zrobienie testu ciążowego mam odliczać od 4.07 (skoro po 12 dniach kazał mi brać duphaston na wypadek ciąży), czy termin do testu mam liczyć od zastrzyku 10.07???
Pomóżcie kochane bo ja już nic nie wiem...Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPuszysta wrote:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c9d79897c58c30cf.html
to dzisziejszy test.... juz sama nie wiem co o tym myslec....
kurcze to może powinnaś wybrać się na bete???? bo ja tą drugą kreske widzę!Puszysta, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny. Pójdę jutro rano na betę, tym bardziej, że mam od wczoraj częstomocz i strasznie bolą mnie sutki...do tego ta tempka powyżej 37...ale nie wiem czy to akurat nie przeziębienie. Mam bóle macicy, nie moge usiąść na twardym bo mnie skurcze łapią...posłucham Was i pójdę jutro na betę...
-
nick nieaktualny