Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam
to moj pierwszy cykl z ovu ,szkoda ze wczesniej na was kobitki nie trafilam bo wsparcie jest tu ogromne Mieszkam w UK i od okolo roku staram sie z partnerem o dzidzie. Mamy juz dwoje ale jeszcze jedno do kochania nie zaszkodzi Niestety ciagle cos nam na przeszkodzie wylazi (cysty i wachania hormonow ostatnio ) ale jestesmy dobrej mysli. Pozdrawiam serdecznie wszystkie staraczkiMariaAntonina, Andzia33, chce dzidziusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam kochane, bylismy dzisiaj z mezem w klinice zrobic badanie nasienia i niestety wyniki nie sa rewelacyjne. z moimi problemami i meza wynikami zostaje nam na dzien dzisiajszy tylko in vitro ale jestem załamana po wyjsciu od lekarza popłakałam sie. maz tez nie moze w uwierzyc
-
kaarolaa wrote:witam kochane, bylismy dzisiaj z mezem w klinice zrobic badanie nasienia i niestety wyniki nie sa rewelacyjne. z moimi problemami i meza wynikami zostaje nam na dzien dzisiajszy tylko in vitro ale jestem załamana po wyjsciu od lekarza popłakałam sie. maz tez nie moze w uwierzyc
Nie załamujcie się przede wszystkim!!
Znam parę z podobnymi początkowymi wynikami, która kiedy już straciła nadzieję stała się naturalnie rodzicami.kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
czasem wyniki mogą się troszkę mylić.. bo trafi się chociaż jeden uparciuch, który chce się przebije przed masę i będzie fasolka:)
mnie od kilku dni ciągle pobolewa podbrzusze... wczoraj wieczorem to typowo na @ bo wtedy boli mnie także całe udo...
ale temp nie spadła, dalej wysoka jest.
Dziś już nie wytrzymałam i zrobiłam teścik ale niestety jedna kreseczka.. chociaż jeszcze 2 dni!
Są szanse
Dziewczynki trzymam za Was kciuki!kaarolaa, Andzia33, nika86 lubią tę wiadomość
-
kaarolaa współczuję Wam ogromnie i rozumiem załamanie, ale napisz czy wyniki Twojego męża są złe i nie ma szans na ich poprawienie w krótkim czasie, czy odpowiednimi działaniami lub leczeniem uda się doprowadzić jego armię do stanu akceptowalnego?
W tym czasie Ty się też podreperujesz i wierzę, że to in vitro będzie tylko złym wspomnieniem, a Wam uda się naturalnie.
Ściskam mocno i wspieram ile się da.kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
nick nieaktualnyDziewczyny poradzcie mi kiedy najlepiej testowac normalnie @ powinna przyjsc 30.08 ale ovu wyznaczyło mi ja na 23 .08 przez wczesna owulacje, dzis przed chwila test zrobilam i negatywny:(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2013, 21:09
-
Anutka wrote:mojej kumpeli w ciąży ginek pozwolił brać jako przeciwbólowy tylko i wyłącznie paracetamol
Apap zawiera właśnie paracetamol (który zawierają też inne leki przeciwbólowe) i z tego co wyczytałam to w niezbyt dużych dawkach nie jest przeciwwskazany w ciąży. -
nick nieaktualnyMatylda36 wrote:kaarolaa współczuję Wam ogromnie i rozumiem załamanie, ale napisz czy wyniki Twojego męża są złe i nie ma szans na ich poprawienie w krótkim czasie, czy odpowiednimi działaniami lub leczeniem uda się doprowadzić jego armię do stanu akceptowalnego?
W tym czasie Ty się też podreperujesz i wierzę, że to in vitro będzie tylko złym wspomnieniem, a Wam uda się naturalnie.
Ściskam mocno i wspieram ile się da.