Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniqa wrote:i tak ma być,
oni odbierają to nie zawsze dobrze, tz tak czuje, ze jak dreczyłam mojego tymi dniami płodnymi, i ta teorią że teraz dziecko albo nigdy, ze musi sie udać to chłopina sie mi stresowała a i tak sie na tym ledwo co znała,
tylko o tym nawijałam, jejku biedak to znosił.
ja chyba tez za bardzo naciskałam i efekt był odwrotny... -
nick nieaktualny
-
czesc kochane :* poszlam za wasza rada I kupilam testy w aptece. Musze przyznac ze zaraz po zrobieniu jednego pojawil sie cien cienia ale jak wysechl to normalnie widac choc bladsza od kontrolnej 2 kreseczke :o. Zrobilam tez drugi wiec tez tam cos widac ale jeszcze nie wysechl zobaczymy ... to ja nie wiem liczy sie tak ?Czy zeby bylo zrobione dobrze to musi byc widc tak jak na opakowaniu po 3 min? Teraz nie wiem jak mam traktowac informacje o tym ze po tych wlasnie 3 min mam ignorowac wynik
-
Eve dziekuje a ja trzymam za Ciebie I oczywiscie 100 lat dla solenizanta:*! a tak wracajac wiem ze w dzien sie nie mierzy ale u mnie znowu tem skacze do 38 a goraczki nie mam .. 2 pokazuje juz niezla kreche wiec poddaje sie I kropeczkuje na zielono:x caluje was kochane
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynat ;) wrote:Eve dziekuje a ja trzymam za Ciebie I oczywiscie 100 lat dla solenizanta:*! a tak wracajac wiem ze w dzien sie nie mierzy ale u mnie znowu tem skacze do 38 a goraczki nie mam .. 2 pokazuje juz niezla kreche wiec poddaje sie I kropeczkuje na zielono:x caluje was kochane
moje najszczersze gratulacje spokojnych 9 miesięcy -
jestescie kochane za dobre slowa :* dzis wstalam rano temperature podsoczyla po ostatnim spadku tylko ze ja nie wiem ale chyba zaczynam plamic . Zobaczymy jak sie to wszystko potoczy ... ja juz nie mam sil od tych wszystkich niewiadomych ehhh
-
W tym cyklu niestety nam się nie udało ale w następnym postaramy się z Mężusiem jeszcze bardziej a za Was dziewczynki trzymam baaaardzo mocno kciuki
nat ;) wrote:Eve dziekuje a ja trzymam za Ciebie I oczywiscie 100 lat dla solenizanta:*! a tak wracajac wiem ze w dzien sie nie mierzy ale u mnie znowu tem skacze do 38 a goraczki nie mam .. 2 pokazuje juz niezla kreche wiec poddaje sie I kropeczkuje na zielono:x caluje was kochane
nat gratulujęAndzia33 lubi tę wiadomość
[/url] -
dziekuje kochane :* ! jednak chyba ta ciaza sie nie utrzyma bo zaczelam krwawic bylam w szpitalu a tam mi tylko dali ulotke sprawdzili tentno I powiedzieli ze jak mnie nie zaleje to w pon na usg jesli jeszcze cos test pokaze ehhhh. Mimo wszystko trzymam kciukki za was I mam ogromna nadzieje ze wszystkie jak na raz bedziemy mamusiami 2014!
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytopa42 wrote:Trzymajcie kciuki mi zostały tylko 6 dni i testuję No chyba że nie wytrzymam Kuknijcie na mój wykres co myślicie ?
Ja mam podobny wykres;) Też 6 dni teoretycznej fazy lutealnej. Ale myslę że za wcześnie żeby wyciagać jakiekolwiek wnioski. Jedyne co pozostaje to trzymać kciuki aby sie udało:) Powodzenia!Andzia33 lubi tę wiadomość