Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
czesc dziewczyny . Sluchajcie mam lekki problem:/.Jestem w 16 dpo @ nie ma (link do wykresu wklejony ponizej)a od pon robie testy I tu wlasnie pojawil sie problem mianowicie kazdy mi pokazuje 2 kreseczke. Co najlepsze jest to ze na poczatku trzeba bylo sie przygladac naprawde dluuuugo ale dzis sie pojawila dosc szybko troszke ciemniejsza ale nadal jasna:/. I wlasnie gdy zrobilam rano nie byla tak fajna a juz popoludniu byla ciemniejsza a wieczorem znowu taka jak rano ... I co gorsza dzis mialam spadek tem I nie wiem czy to oznaka na @? aaaaa!(dodam ze testy z ebay wiec nie wiem czy sa naprawde wiarygodne czulosc 10). powiedzcie mi jeszcze czy nawet gdyby nie bylo ciazy to czy test pokaze cos czy nie ma prawa?No matko jestem zamotana a bety zrobic nie moge bo mieszkam w UK a oni tu nie robia . prosze podpowiedzcie mi cos:* . dziekuje slicznie kochane:*
-
poczekaj co pokaże temperatura rano i ja na Twoim miejscu kupiłabym test w aptece i wykonała go, w tym momencie jak po dniu spodziewanej @ to w dowolnym momencie dnia. Trzymam kciuki!!👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
nat tempka świetna i byłoby super gdyby taka została śluz tez ok więc wg mnie są szanse na fasolkę
Carmen92:) dziękuje, że tak we mnie wierzysz
pojawił się u mnie dziwny problem... jestem kilka dni po @ a nie mija mi taki typowy ból - skurcze miesiączkowe co myślicie ????Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2013, 10:12
-
ojejku dziekuje wam dziewczeta :*. Tak tez zrobie kupie dzis test z apteki I zobaczymy co zobacze.No lasnie ja tak sie czuje jak na ciaze bo ostatnio zaczelo mi sie krecic w glowie jak sie podniose itd.. do tego nawet papierosa dokonczyc nie moglam :o! jokos mi nie smakowal I jakos mnie tak ,,mulilo,, po nim (dlatego zostawilam palenie ). Tylko martwi mnie ten okropny spadek tempki nie wiem jak mam go rozumiec bo ogolnie to moj pierwszy wykres wczesniej nigdy tego nie robilam.. no najdziwniejsze jest dla mnie to ze zawsze przed @ pochlanialam tony! slodyczy :x a teaz wogole mnie nie ciagnie ... Powiem wam ze juz zaczynam wariowac bo nie wiem czy moze sobie tego nie wmawiam itd a do lekarza pojsc tez niebardzo bo oni tu wierza na slowo hmm I jak pozniej u poloznej wyjdzie ze jednak nie to tak glupio by bylo:D.Nagadalam sie za wsze casy :x. Jeszcze raz dziekuje za rady I kciuki jestescie wielkie :*
-
nat ;) wrote:ojejku dziekuje wam dziewczeta :*. Tak tez zrobie kupie dzis test z apteki I zobaczymy co zobacze.No lasnie ja tak sie czuje jak na ciaze bo ostatnio zaczelo mi sie krecic w glowie jak sie podniose itd.. do tego nawet papierosa dokonczyc nie moglam :o! jokos mi nie smakowal I jakos mnie tak ,,mulilo,, po nim (dlatego zostawilam palenie ). Tylko martwi mnie ten okropny spadek tempki nie wiem jak mam go rozumiec bo ogolnie to moj pierwszy wykres wczesniej nigdy tego nie robilam.. no najdziwniejsze jest dla mnie to ze zawsze przed @ pochlanialam tony! slodyczy :x a teaz wogole mnie nie ciagnie ... Powiem wam ze juz zaczynam wariowac bo nie wiem czy moze sobie tego nie wmawiam itd a do lekarza pojsc tez niebardzo bo oni tu wierza na slowo hmm I jak pozniej u poloznej wyjdzie ze jednak nie to tak glupio by bylo:D.Nagadalam sie za wsze casy :x. Jeszcze raz dziekuje za rady I kciuki jestescie wielkie :*
najlepiej zrób test, a najlepiej 2 albo idź na bete ja tez "zmawiałam sobie" objawy ciążowe i klops... lepiej się upewnić niż cieszyc za wcześnie -
Anutka -kochana nie moge zrobic bety bo tu w Uk nie robia ani w ,,przychodni,, ani w szpitalu na tak zwane ,,zawolanie,, musza miec podstawy(czyli pozytywny test) itd... ehhh no pozostaje mi tylko czekac. dam wam zac co wyjdzie dzis z testow buziale:*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyalxa wrote:jejku dziewczynki nie mam czasu nawet usiąść i poczytać co tam ciekawego piszecie:) remont pochłonął nas całkowicie... ale przynajmniej zaczyna być widać efekty!
mała po operacji już i ma się dobrze
jeszcze 7 dni i testowanie.. ale ten cykl mi szybko zleciał.. jedynie wieczorami sobie przypominam, że przydało by się po stresować chwilkę
całuję Was dziewczynki cieplutko:* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywiem, też to przechodziłam, po prostu musi w tobie coś zaskoczyć i zmienisz myślenie, na moją zmiane miały wpływ rozmowy na ovu z dziewczynami, co mnie nakierowały na dobre myślenie.
dodatkowo zajmij się czymś dodatkowo, albo pojedź gdzieś ( czytaj w moje ukochane góry)Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
uroczyście oświadczam wszystkim forumokowiczą, że ani razu nie wspomnę mojemu mężowi o owu, płodności, jajeczkach i innych takich podczas wyjazdu w góry
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2013, 14:50
Aniqa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:uroczyście oświadczam wszystkim forumokowiczą, że ani razu nie wspomnę mojemu mężowi o owu, płodności, jajeczkach i innych takich podczas wyjazdu w góry
oni odbierają to nie zawsze dobrze, tz tak czuje, ze jak dreczyłam mojego tymi dniami płodnymi, i ta teorią że teraz dziecko albo nigdy, ze musi sie udać to chłopina sie mi stresowała a i tak sie na tym ledwo co znała,
tylko o tym nawijałam, jejku biedak to znosił. -
nick nieaktualnyAnutka wrote:uroczyście oświadczam wszystkim forumokowiczą, że ani razu nie wspomnę mojemu mężowi o owu, płodności, jajeczkach i innych takich podczas wyjazdu w góry
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2013, 14:56
Andzia33 lubi tę wiadomość