Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Niusia podpowiedz mi w takiej jednej sprawie - jesteś autorytet :
ledwie skończyło mi się krwawienie i zaznaczyłam przy dzisiejszym dniu plamienie i detektor pokazuje mi "dzień przypuszczalnie płodny" kiedy on płodny być nie może. Czy też tak masz bądź miałaś ??? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNusia wrote:Anutka wydaje mi się, że to zdecydowanie za wcześnie, mi tak nigdy detektor nie pokazał, zależy jak długie masz cykle, ale mi np zdażyło się, że miałam owulacje już w 10 dc, więc teoretycznie od około 7-8 dc mogły być już dni płodne.
ja rok temu miałam podobnie...owulacje miałam już w jakimś 8 dc i wtedy sie o dziwo udało...,niestety nie skończyło się to dobrze, ale wierzę że i tak było to jakis postępem że w ogóle się udało...w tym cyklu kompletnie nie wiem czy miałam owulację czy też nie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNusia wrote:może to i dobrze, że jesteś nieświadoma, może to akurat pomoże zajść w ciążę, oby się udało tym razem!
w tym miesiącu to jestem kompletnie nieświadoma...nic nie obserwuje, chciałam wyluzować, odpocząc psychicznie bo stres w poprzednim miesiącu wyssał ze mnie ostatnie soki...teraz odżyłam i fajnie by było gdzyby ten bezstresowy sexik okazał się w tym miesiącu owocny... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCarmen92 wrote:kto wie może akurat zaskoczy, w górach jest przyjemny klimat i bardzo się można zrelaksować ja w górach podjęłam decyzje o tym że chce zostać mamą ^^ magiczne miejsce
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:u mnie decyzja, że chciałabym zostać mama kiełkowała dość długo, ale jak się już zdecydowałam to na maxa to śmieszne, ale jak poznałam mojego męża to od razu wiedziałam, że chce mieć z nim dzidzi i założyć rodzinę jeszcze przed ślubem mu wspominałam, że chciałabym zacząć starania, ale jak to facet... jeszcze nie jeszcze nie... a teraz chcewmy oboje tylko... coś nie wychodzi
przyjeżdżaj w góry, wypoczniesz troszkę, i nie myśl o jednym. a kto wie może nawet będziemy gdzieś przechodzić koło siebie hehe
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyu mnie ostatnio raczej 3-4 dni, ale teraz tz. wczoraj czułam jak mnie podbrzusze boli, i tak jak by jajniki, raz z jednej raz z drugiej strony, tak przeważnie odczuwam przy owulacji, ale to raczej nie możliwe, 9 okres a 14 już owulacja, ostatnim razem sprawdzałam na paskach i miałam w połowie cyklu, poza tym teraz nawet nie mam śluzu.
ostatnio lekarz się mnie pyta czy odczuwam ból po za czasem krwawienia, to mu mówię że w czasie owulacji, a on mi na to że świetnie, że to lepiej niż by miało go nie być, ale nie wiem o co chodzi z tym. -
nick nieaktualny
-
Heja dziewuchy, wpadłam się pożalić na swoją głupotę
Po przeczytaniu termometrowych rad z forum i instrukcji obsługi termometru, stwierdzam, że cały wykresik mogę sobie wsadzić centralnie w dupkę :<
Ale nie ma tego złego, jutro pójdę zrobić betę i może jednak się okaże, że owu była wtedy kiedy TEN śluz i wszystko jest pięknie i cudownie. Trzymajcie kciukaski, będzie mi miłobazooka tube on my shoulder -
jejku dziewczynki nie mam czasu nawet usiąść i poczytać co tam ciekawego piszecie:) remont pochłonął nas całkowicie... ale przynajmniej zaczyna być widać efekty!
mała po operacji już i ma się dobrze
jeszcze 7 dni i testowanie.. ale ten cykl mi szybko zleciał.. jedynie wieczorami sobie przypominam, że przydało by się po stresować chwilkę
całuję Was dziewczynki cieplutko:*nika86 lubi tę wiadomość
-
Nusia wrote:Anutka wydaje mi się, że to zdecydowanie za wcześnie, mi tak nigdy detektor nie pokazał, zależy jak długie masz cykle, ale mi np zdażyło się, że miałam owulacje już w 10 dc, więc teoretycznie od około 7-8 dc mogły być już dni płodne.
Nusia cykle mam wydaje mi się, że "normalnej" długości w granicach 29 - 34 dni dziś znowu mam dzień prawdopodobnie płodny wg detektora sama nie wiem jak to rozumieć... ból niby owulacyjny...ale czy to możliwe... ostatni cykl zakończyłam na 34 dniu... wczoraj serduszkowanie wieczorem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2013, 20:46