Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMariaAntonina wrote:Nie trzeba odpuszczać a znaleźć inna alternatywę na myślenie, robić swoje jak zawsze , ale ......nie nakrecac swojej psychiki.. nie jest łatwo , ale pomaga .. ja skupiłam sie na wakacjach opalaniu słoncu , konczeniu chałupy , ale najwiecej to chyba mnie HSG wystarszyło.. heeeeeeee( dziwne bo ja wytrzymała na bol jestem ) ale chyba bardziej nie chciałam swiecic picza przy personelu przy zabiegu .. wiec wolałam porzadnie dac sobie i mojemu N.. i udało sie ...hee to było zaskoczenie..
o losie...jak ja Ci zazdroszczę.Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitam wczoraj maz nie chciał slyszec o jakichkolwiek suplementach dla niego. dzisiaj jest juz znacznie lepiej. zamowiłam salfazin, bedzie brał tez wit c, kwas foliowy oraz l-karnityne. musi tez zmienic swoje zwyczaje jesli chodzi o kapiel, koniec z bardzo goraca woda... mam nadzieje, ze to chociaz troche pomoze...
Andzia33, Aga_Andzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMój Mąż wcina folię ze mną równo od 6 miesięcy Na szczęście kąpieli gorących nie lubi ale trzyma czasami za długo laptopa na "kolanach", a to też nie zdrowo...
Chciałam mu jeszcze zakupić cynk, podobno dla mężczyzn chcących dzidziusia zalecany.
A poza tym staramy się w miarę rozsądnie się żywić.
No zobaczymy!Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Haha, Aga_Andzia, miałam dziś taką samą sytuację. Poczułam ciepły płyn na bieliźnie i pomyślałam "no w końcu zaginiona @ się odnalazła". Pobiegłam do łazienki, a to śluz, i na dodatek (jak wiesz ) trudny do określenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2013, 18:13
Aga_Andzia, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTopola wrote:Haha, Aga_Andzie, miałam dziś taką samą sytuację. Poczułam ciepły płyn na bieliźnie i pomyślałam "no w końcu zaginiona @ się odnalazła". pobiegłąm do łazienki, a to śluz, i na dodatek (jak wiesz ) trudny do określenia
mnie już ten mój wykańcza...15 dni...no ileż można ja się pytam!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTopola wrote:A co powiesz na mój dzisiejszy 67dc? Na prawdę zaczynam już tęsknić za @
Kochana u mnie do pierwszej ciąży było dokładnie to samo..w 2012 roku okres miała aż 4 razy i w sierpniu udało się zafasolkować. Lekarze na oddziale ginekologicznym byli w szpoku!!
Niestety nie udało mi się tej ciąży donosić..Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:http://www.fotoszok.pl/show.php/1683486_526501-418911628217988-990815051-n.jpg.html
no coś tam widać
nie chcę Cię broń boże zasmucać, ale takim cieniem bym się zbytnio nie sugerowała...no chyba że na zdjęciu słabiej wyszło...powtórz test za jakieś 2 dni i podeślij Trzymam kciuki żeby Ci się udało z całego serducha ci tego życzęAndzia33 lubi tę wiadomość
-
Heh dziewczyny a ja myślałam ze mialam cykle nieregularne... A tu przy was się moge schować chociaż ostatnio mi się ustabilizowały i prawie książkowo.
AgaAndzia czekam na dobre wieści.Andzia33 lubi tę wiadomość