Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
mała_mi wrote:No właśnie, u nas też wcześniej był "złoty strzał" a teraz d..a.
MariaAntonina, chyba nadszedł czas żeby trochę odpuścić, tylko nie wiem czy mi się to uda.
Nasze pierwsze też było totalną wpadką, ale tylko pół roku wcześniej się pojawił niż planowaliśmy początek starań. Tym razem jak będzie...nie wiem...pierwszy cykl strań trwa.Andzia33 lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
MariaAntonina ja w tym miesiącu też trochę poddałam się fali remontowej... do tego doszła operacja od małej i miałam mało czasu na myślenie o tym wszystkim... zobaczymy co teraz? Dziś jest dzień planowanej @ i 14 dzień po owulacji... robiłam test ale jedna kreska się pojawiła... odczekam znów kilka dni i spróbuję ponownie.. no chyba, że @ przyjdzie.
Dziewczyny trzymam za Was wszystkie kciuki!
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
w sumie brak mi jakichkolwiek objawów ciąży... ale chyba tak samo miałam przy pierwszej ciąży...
jedyne co mnie męczy to podbrzusze.. całe dnie mnie tak rozpycha od środka... taki dziwny ból.. i tak prawie codziennie, najbardziej jak siedzę lub leżę... i to mnie dziwi? jak podbrzusze może boleć codziennie? -
Alexa ja tez myslałam ze to moje PMS a tu widzisz fasolka .. miałam dziwny bol w pachwinach a nie w podbrzuszu na poczatku teraz juz go nie mam..
I czuje sie dobrze, choc obawy sa czy znów cos nie pojdzie.. juz dostałam opierdziel od mojego N ze mam czuc sie spokojnie i mam miec dobre samopoczucie.. łatwo mówic jak w głoiwe mam to co stało sie w listopadzie , te długie starania naprawde sie ciesze , ale obawa do tych cholernych 12 tyg jest..pozniej obiecuje byc na prawde spokojnaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2013, 09:29
Andzia33 lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualny
-
Witam nowe kobietki;)
i gratuluję najmocniej jak umiem wszystkim ostatnio zafasolkowanym
Mam nadzieję, że mi także się uda tym razem:) najbliższe dni są decydujące:)
i zapomniałam o tym, że ciągle chodzę sikać na mieszkaniu mają mnie dość! bo niby ubikacja już skończona ale drzwi nie ma jeszcze.. a ja ich ciągle gonię z przedpokoju i zabraniam wychodzić z kuchni bo idę siku!
magdzia miejmy nadzieję, że te nasze bóle podbrzusza to dobry znak:)magdzia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyalxa wrote:w sumie brak mi jakichkolwiek objawów ciąży... ale chyba tak samo miałam przy pierwszej ciąży...
jedyne co mnie męczy to podbrzusze.. całe dnie mnie tak rozpycha od środka... taki dziwny ból.. i tak prawie codziennie, najbardziej jak siedzę lub leżę... i to mnie dziwi? jak podbrzusze może boleć codziennie?
poczekaj jeszcze pare dni i powtórz test, może akurat -
nick nieaktualnykaarolaa wrote:witam kochane, bylismy dzisiaj z mezem w klinice zrobic badanie nasienia i niestety wyniki nie sa rewelacyjne. z moimi problemami i meza wynikami zostaje nam na dzien dzisiajszy tylko in vitro ale jestem załamana po wyjsciu od lekarza popłakałam sie. maz tez nie moze w uwierzyc
hej Karola
super że jestes na tym wątku, nie muszę skakać po forum, a dawno z T oba nie pisałam,
strasznie mi przykro z tego co lekarz powiedział, może powtórne wyjdą lepiej,oby !!!!!
trzymaj się cieplutko, bo u ciebie na mazurach ponoć brzydka pogoda , chyba że telewizja kłamiekaarolaa lubi tę wiadomość