Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniqa wrote:hej Karola
super że jestes na tym wątku, nie muszę skakać po forum, a dawno z T oba nie pisałam,
strasznie mi przykro z tego co lekarz powiedział, może powtórne wyjdą lepiej,oby !!!!!
trzymaj się cieplutko, bo u ciebie na mazurach ponoć brzydka pogoda , chyba że telewizja kłamie
a co do pogody to prawda, własnie zaczeło lac, mielismy dzisiaj grilla zrobic ze znajomymi ale tylko na pizzy sie skonczy bo pogoda własnie przeszkodziła. oczywiscie pizze sami bedziemz robic tak dla zabawy i spedzenia wolnego czasuAniqa lubi tę wiadomość
-
jeju a wokół mnie same fasolki się pojawiają.. szwagierka moja w ciąży, moja kumpela w ciąży... cieszę się razem z nimi ale wiadomo, że też by się samemu chciało jeju! mam nadzieję, że tym razem wstrętna @ nie przyjdzie:/
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anutka ja się nie znam.. powiem Ci tylko ze swojego doświadczenia, że nie wierzę w to kiedy ovu mi pokazuje dni płodne.. patrzę na śluz, temperaturę i n podstawie tego robię testy owulacyjne.
Ja także mam długie cykle a ovu tego nie widzi i pokazuje mi dni płodne wcześniej zawsze.. Możesz sobie zerknąć do mnie...
Aguś ja używam tylko jednych testów i dziś się zbunotowałam i jadę do tesco kupić inny test! może ten mnie nie lubi i nie chce dwóch kresek pokazać...Andzia33 lubi tę wiadomość
-
alxa wrote:Anutka ja się nie znam.. powiem Ci tylko ze swojego doświadczenia, że nie wierzę w to kiedy ovu mi pokazuje dni płodne.. patrzę na śluz, temperaturę i n podstawie tego robię testy owulacyjne.
Ja także mam długie cykle a ovu tego nie widzi i pokazuje mi dni płodne wcześniej zawsze.. Możesz sobie zerknąć do mnie...
wydaje mi się, że w tym cyklu masz prawidłowo wyznaczona owulcję przez ovu co i testy wykazały -
nick nieaktualny
-
Aga_Andzia wrote:u mnie też @ brak, a co najlepsze to bóle w podbrzuszu ustępują...a jak ma @ to zawsze zwijam się z bólu i przed @ też