Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
alxa wrote:jeju a wokół mnie same fasolki się pojawiają.. szwagierka moja w ciąży, moja kumpela w ciąży... cieszę się razem z nimi ale wiadomo, że też by się samemu chciało jeju! mam nadzieję, że tym razem wstrętna @ nie przyjdzie:/
A widzisz epidemia i Ciebie dosięgnęła,teraz przesyłaj Nam wiruski-czekamy
Jak test dzisiaj na pewno bardzo wyrażny,życze spokojnej ciąży!Andzia33 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya mi z kolei wszystko się przyspieszy, tz. wcześniej dostane okres, i wszystko się przesunie do przodu przez to, i nie będę mogła starać się o dzidziusia bo mężuś przyjedzie po owulacji,
już mnie boli brzuch jakbym za chwile miała dostać okres, a ostatni miałam dopiero 9 sierpnia.Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Gratulacje MariaAntonina, Alxa oraz inne zafasolkowane dziewczyny
ach ja tez tak chce ;p
takie dobre wiadomosci podnosza mnie na duchu i pozwalaja wierzyc, ze moze i mi sie uda pewnego dnia.
Pozdrawiam i zycze powodzenia innym staraczkom, ktore jeszcze troszke musza poczekac na gratulacje. Juz niedlugo;xAndzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGratuluje wszystkim paniom które zafasolkowały, ja równiez licze na to ze zostane mama 20014 roku. Niestety w tym roku sie nie powiodlo bo utracilam ciaze. Ten cykl odpuszczam, ale od nastepnego bedzie goraco w naszej sypialni musi sie chyba wkoncu udac prawda??
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Mamy tu na owu normalnie letni wysyp zaciążonych, wszystkim gratuluję i trzymam kciuki za zdrowe maleństwa. Jak widzę ile z nas tu straciło maleństwa to za każdym razem boję się żeby kolejnej zafasolkowanej to nie spotkało. A jak znów mi się uda to chyba się będę bardziej bała niż cieszyła.
-
czesc kochane :* gratuluje kochane z calego serca:*! ja mam takie pytanie do was zlociutkie hmm jak powinna wygladac temp po poronieniu? Czy to jest ok jesli np dzis podskoczyla mi do 37?:o. prosze o rade :* calusy dla was:* muahhh
-
Ecencia ,mi tez jest strasznie przykro jak się czyta o straconych ciążach ,ale myślę ,że jeżeli kogoś to nieszczęście spotkało to teraz starając się kolejny raz powinien byc pod stałą jeszcze lepszą opieką lekarza,chociarz wiadomo ,że są też takie przypadki na które wogóle nie mamy wpływu ,poprostu trzeba myślec pozytywnie i miec nadzieje ,że będzie dobrze.Andzia33
-
nick nieaktualnypo poronieniu długi jeszcze czas organizm czuje sie jakby byl w ciazy, ja powiem szczerze nie kontrolowałam swojego ciała po poronieniu marzyłam by jak najszybciej pojawiła się pierwsza miesiączka a przyszla idealnie miesiąc po zabiegu... nat, wiec możliwe ze temperatura ciała jest podniesiona jeszcze przez jakis czas