Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Agatko dziekuje :* mam nadzieje ze jakos sie ten moj organism ogarnie ... poczekamy zobaczymy .
buuuuziale:*agata2502 lubi tę wiadomość
-
Agata, przykro się dowiadywać takich informacji:( Ale walczymy dalej - szybkiego zafasolkowania życzę i oby tym razem było wszystko ok:)
Syntia, ja też mam nadzieje ze się zarazę ciążowym wirusem
agata2502 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, dopisuje się do staraczek, także bardzo bym już chciała zostać mamą 2014:-) W końcu rok 2013 jest podobno najbardziej płodny to może się załapie;-)) Andzia33 powodzenia na HSG tez miałam, nie ma co się stresować, luzu życzę oraz drożności, by mogła swobodnie odbywać się randka w jajowodach
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Andzia kciuki, żeby wszystko było w porządku.
AgaAndzia, nie ten cykl to nastepny-wiem, łatwo powiedzieć, gdy siły i cierpliwość u granic wytrzymałości...
A mnie się zielone światełko zaświeciło a tu d..a z serduszkowania bo się wczoraj z małżem pokłóciłam dość konkretnie:(Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynat ;) wrote:czesc kochane :* gratuluje kochane z calego serca:*! ja mam takie pytanie do was zlociutkie hmm jak powinna wygladac temp po poronieniu? Czy to jest ok jesli np dzis podskoczyla mi do 37?:o. prosze o rade :* calusy dla was:* muahhh
nat jak chcesz to zobacz sobie jak u mnie skakała temperatura po poronieniu no i dopiero owulacja w 32 dc (chyba) o ile mi temperatura nie spadnie
-
Andzia, co tam, jak tam u ciebie? Wieczorem idę do gin i brzuch mnie z nerwów boli juz od południa.
Hihi kiedyś byłam u niego przeziębiona trochę i zaczęłam kaszleć i chrzakac akurat jak gmerał we mnie, przerwał i się pyta: co, podrapalem panią po gardle?
Uwielbiam mojego lekarza:DAndzia33, nika86 lubią tę wiadomość
-
witam Drogie Panie dawno mnie nie było. Po wczorajszej wizycie u gina mamy całe 3,6 cm, 10tydzień i 4dni, wszystko jest ok, dzidzia słodko się ruszała podczas badania- widok wow, Za 2tyg mam usg prenatalne.
MalutkaEve, Andzia33, nika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySyntia wrote:Andzia33 i jak po badaniu?
Andzia, Agnis...czy to rzeczywiście jest tak traumatyczne jak słyszałam?Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoja rada, jeżeli chodzi o HSG to nie czytac za dużo przed badaniem, bo sters może zjeść człowieka, wszystko zależy od stopnia droźności jajowodów:)) Najbardziej odczuwealne jest jak podają kontrast, takie dziwne uczucie, ze cos tam wpuszczają, mi podawali 3 razy, miałam drożne, także tyle mogę powiedzieć, miałam koleżankę która miała oba nie droźne i bardzo ja bolało przy podawania kontrastu, lekarz powiedział, że skoro są nie drożne jajowody to tylko invitro, a ona mimo wszystko się starala w tym cyklu co miała HSG i udało jej się zajść w ciąze ( widocznie udrożnili jej w jakimś stopniu jajowody) Poza tym lekarze zalecają jak współżycie nawet w tym cyklu co było HSG, bo jajowody mają więcej luzu to i do randewu dochodzi łatwiej ) Kochane wszystko jest do przeżycia:-))
kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhmmmm, to musisz zadbać o męża, ale jak byłaś w ciąży to nie były aż tak złe, co bierze na poprawę ? Warto zrobić ta laparo, zawsze to dodatkowa szansa przed invitro:-)) Kurcze mnie może też to czekać, HSG ponad pół roku temu a ciąży nadal brak
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny