X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zostańmy mamami 2014
Odpowiedz

Zostańmy mamami 2014

Oceń ten wątek:
  • Justka Debiutantka

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proszę pomóżcie mi z interpretacja mojego wykresy bo wyglada on dziwnie , zaczęłam wykres ovu z pierwszym cyklem wcześniejsze były bardzo nie regularne i długie, i zastanawiam sie czy ovu faktycznie wykazuje ze moje dni płonne mam za sobą? Według obserwacji sluzu wydaje mi sie ze mam je przed sobą.. Z góry dziękuje :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MariaAntonina wrote:
    Moja beta kochane 10 472..:)
    Super widoczek, :) pozazdrościć

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    jestem i nie mam zamiaru go opuscic :)
    a co do pogody to prawda, własnie zaczeło lac, mielismy dzisiaj grilla zrobic ze znajomymi ale tylko na pizzy sie skonczy bo pogoda własnie przeszkodziła. oczywiscie pizze sami bedziemz robic tak dla zabawy i spedzenia wolnego czasu :)
    ja też sama pizze robie, ale zawsze mi sie wydaje że kupiona jest lepsza tz taka z pizzerii, ale mój mąż zajada bo naje sie do pełna.
    u nas słoneczko, jeszcze 3 tyg i mój bedzie w domu :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga_Andzia wrote:
    moja dzisiejsza beta niestety negatywna :( wynik: 2,95
    bo my jesteśmy skazane na wrzesień :) we wrześniu będziemy sobie gratulować, zobaczysz:)

Andzia33 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    topa42 wrote:
    Dziewczyny współczuję ale za 2 dni do Was dołączę :-( Tez czekam na @ i pewnie przyjdzie :-(
    a mi brakuje do okresu jakies 12 dni i oby to było 12, bo mężuś wraca 16 do pl wiec niechciałabym żeby mi owulacja przemineła

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam prawie co wstałam z łóżka, do 2 wrzesnia mam jeszcze wolne to moge sie wyspac :) chyba pogoda dzisiaj bedzie, od tygodnia non stop chmury i deszcz. delikatnie i niesmiało słoneczko wyglada zza chmur :) a u mnie dzisiaj 11dc i czas zaczac działac <3 niestety znow sie nie uda i nie licze na cud bo P. jutro na poligon wyrusza czyli tylko dzis wieczor mamy dla siebie i poprawic mozna jeszcze jutro rano :(

MariaAntonina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    witam prawie co wstałam z łóżka, do 2 wrzesnia mam jeszcze wolne to moge sie wyspac :) chyba pogoda dzisiaj bedzie, od tygodnia non stop chmury i deszcz. delikatnie i niesmiało słoneczko wyglada zza chmur :) a u mnie dzisiaj 11dc i czas zaczac działac <3 niestety znow sie nie uda i nie licze na cud bo P. jutro na poligon wyrusza czyli tylko dzis wieczor mamy dla siebie i poprawic mozna jeszcze jutro rano :(
    działajcie, działajcie, nigdy nic nie wiadomo

kaarolaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    działac oczywiscie bedziemy, zawsze jakis mały procencik jest, ze moze sie udac :)

Andzia33, chce dzidziusia lubią tę wiadomość

• alxa Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MariaAntonina wrote:
    Moja beta kochane 10 472..:)
    super <3

e3db312905.png
    920555c751.png
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie
    Maria Antonina super wynik!
    Alxa gratuluję bladzioszka i czekam na mocne krechy za dwa dni!!!

Andzia33
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alxa na moje oko to wcale nie jest taka blada ta kreska, dobrze ja widac :) gratulacje oczywiscie...

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justka wrote:
    Proszę pomóżcie mi z interpretacja mojego wykresy bo wyglada on dziwnie ,

Niestety nie pomogę ,strasznie dziwny ten Twój wykres,może idż na monitoring do gin.Trzymam kciuki ,za zielone zakończenie&&

Andzia33
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra ja uciekam, ale tak mi sie nie chce. moze ktoras kopnie mnie w tyłek na rozruch ? hihi musze isc na poczte paczke wysłac. maz za 2 godziny z roboty wraca a ja nic nie zrobiłam w domu :)no leń...

• alxa Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    alxa na moje oko to wcale nie jest taka blada ta kreska, dobrze ja widac :) gratulacje oczywiscie...

dla mnie jeszcze bladzioszek;P zobaczymy jutro co będzie... już pewnie porządna ta druga kreska będzie, choć dziś i tak już śliczna <3

a w środę do lekarza idę :D

kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość

e3db312905.png
    920555c751.png
  • Eve Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję nowozafasolkowanym:)

👨25/08/2010 Szymon💙
    👦07/11/2014 Aleksander💙
    👧08/01/2022 Klara ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alxa wrote:
    dla mnie jeszcze bladzioszek;P zobaczymy jutro co będzie... już pewnie porządna ta druga kreska będzie, choć dziś i tak już śliczna <3

a w środę do lekarza idę :D
    napewno lekarz potwierdzi ciaze. czekam na wiesci :)

• Matylda36 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alxa gratulacje!!! Kolejna mama na pokładzie :-)

Mama najcudowniejszych skarbów :-)
  • alxa Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matylda dziękuję <3 miejmy nadzieję, że wszystko będzie dobrze :)

e3db312905.png
    920555c751.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alxa, żaden bladzioszek, dla mnie fajnie widać, owszem troszkę jaśniejszy niż ten testowy ale widać spoko, coś jest na rzeczy, a właściwie ktoś, czekamy na dobre wieści.

Andzia33, kaarolaa lubią tę wiadomość

• Anutka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2013, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justka wrote:
    Proszę pomóżcie mi z interpretacja mojego wykresy bo wyglada on dziwnie , zaczęłam wykres ovu z pierwszym cyklem wcześniejsze były bardzo nie regularne i długie, i zastanawiam sie czy ovu faktycznie wykazuje ze moje dni płonne mam za sobą? Według obserwacji sluzu wydaje mi sie ze mam je przed sobą.. Z góry dziękuje :)

tempka bardzo ci skacze i cięzko jest wyznaczyc owu na tej podstawie...

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
‹‹ 87 88 89 90 91 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ