Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Proszę pomóżcie mi z interpretacja mojego wykresy bo wyglada on dziwnie , zaczęłam wykres ovu z pierwszym cyklem wcześniejsze były bardzo nie regularne i długie, i zastanawiam sie czy ovu faktycznie wykazuje ze moje dni płonne mam za sobą? Według obserwacji sluzu wydaje mi sie ze mam je przed sobą.. Z góry dziękuje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:jestem i nie mam zamiaru go opuscic
a co do pogody to prawda, własnie zaczeło lac, mielismy dzisiaj grilla zrobic ze znajomymi ale tylko na pizzy sie skonczy bo pogoda własnie przeszkodziła. oczywiscie pizze sami bedziemz robic tak dla zabawy i spedzenia wolnego czasu
u nas słoneczko, jeszcze 3 tyg i mój bedzie w domu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitam prawie co wstałam z łóżka, do 2 wrzesnia mam jeszcze wolne to moge sie wyspac chyba pogoda dzisiaj bedzie, od tygodnia non stop chmury i deszcz. delikatnie i niesmiało słoneczko wyglada zza chmur a u mnie dzisiaj 11dc i czas zaczac działac niestety znow sie nie uda i nie licze na cud bo P. jutro na poligon wyrusza czyli tylko dzis wieczor mamy dla siebie i poprawic mozna jeszcze jutro rano
MariaAntonina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:witam prawie co wstałam z łóżka, do 2 wrzesnia mam jeszcze wolne to moge sie wyspac chyba pogoda dzisiaj bedzie, od tygodnia non stop chmury i deszcz. delikatnie i niesmiało słoneczko wyglada zza chmur a u mnie dzisiaj 11dc i czas zaczac działac niestety znow sie nie uda i nie licze na cud bo P. jutro na poligon wyrusza czyli tylko dzis wieczor mamy dla siebie i poprawic mozna jeszcze jutro rano
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:alxa na moje oko to wcale nie jest taka blada ta kreska, dobrze ja widac gratulacje oczywiscie...
dla mnie jeszcze bladzioszek;P zobaczymy jutro co będzie... już pewnie porządna ta druga kreska będzie, choć dziś i tak już śliczna
a w środę do lekarza idękaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyalxa wrote:dla mnie jeszcze bladzioszek;P zobaczymy jutro co będzie... już pewnie porządna ta druga kreska będzie, choć dziś i tak już śliczna
a w środę do lekarza idęAndzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Justka wrote:Proszę pomóżcie mi z interpretacja mojego wykresy bo wyglada on dziwnie , zaczęłam wykres ovu z pierwszym cyklem wcześniejsze były bardzo nie regularne i długie, i zastanawiam sie czy ovu faktycznie wykazuje ze moje dni płonne mam za sobą? Według obserwacji sluzu wydaje mi sie ze mam je przed sobą.. Z góry dziękuje
tempka bardzo ci skacze i cięzko jest wyznaczyc owu na tej podstawie...